Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Fenerbahçe'ye mi kaptırdın ? :) Bunları ciddi ciddi yazıyor musunuz ? Fatih Terim, Ersun Yanal'ın yaşındayken ülke spor tarihine yön veren başarılar elde ediyordu, adamın kariyerinde tek övülecek olarak nisanda şampiyonluk :) Terim bizzat Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdı bunu da asırlar önce yapmadı.

Ciddiyim tuhaf bir taraftar topluluğuna sahibiz, bakın beyler ilk devre olanları unuttunuz galiba ? :) Terim ve takımın yarısı cezalıydı, saçma sapan hakem kararlarını unuttunuz galiba ? Forvet meselesine gelmiyorum bile, Eren adında dünyanın en tuhaf forvetiyle 3 kulvarda hedeflere yürümeye çalıştık. Yeter da, Fenerbahçe'de 2 3 adam gidip yerine kötü transfer yapılınca küme düşmeye oynadıklarını unutmayın he...

Bu takımla en fazla bu olurdu ve benim gönlüm rahat, daha fazlasını yapabilmemiz için tarafsız ve adil şartlarda yarışmamız gerekirdi. Mhk bile senin maçında saçmalayan hakemi uzaklaştırma kararı alıyor, 17 takım hop birader durun diye açıklama yayınlamak zorunda kalıyor, sonra Fatih Terim'in taktik tekniği üstünden martavallar...Terim'in bütün kariyerini hadi aslanparçaları diyerek geçirdiğini mi düşünüyorsunuz len :) Yapmayın artık sizde milletin şu saçma argümanlarıyla gelmeyin, Galatasaray taraftarı bari bu saçmalığa inanmasın...
    Müdür takım oyunu oynatsın biraz ya. Valla başka birşey istemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik adamlara çok anlam yüklüyorsunuz, arkadaş demiş ki Terim varken hep şampiyonluk adayıyız. Bunun sebebinin Terim değil de, Terim'in yüksek bütçeli takımlar kurdurması olabileceğini düşündünüz mü? 4 yıllık şampiyonlukta ise altın jenerasyon vardı, o kadroyu Terim değil H.H bile şampiyon yapardı. Zirâ Ş.G de balını yedi Dünya 3.sü oldu, eğer hocayla alakalı olsa Ş.G başarısız olurdu o jenerasyonla.

Bana Terim'in kötü kadroyla yaşadığı başarı gösterebilir mi? GS'deki hangi şampiyonluğunda dezavantajlıydı sizce? 3 Temmuz sonrası rakipsizdi, son şampiyonlukta Tudor'un 35 topladığı kadroyla 40 topladı ancak 3 derbiyi Tudor dışarıda oynadı, o içeride. Deplasman sorunundan ziyade derbileri dışarı çıkartınca aynı puanı topladılar. Yine o kadro ligin en iyi kadrosuydu, BJK'ninki kağıt üzerinde iyi gözüktü ancak kesinlikle BJK'nin sorunlarının baş gösterdiği sezondu, motivasyon sıkıntısı geri düşürdü. FB ise zaten çöptü, Aykut bir şeyler yaptı 72 topladı.

Özetle, kişilere çok anlam yüklemeyin, kaliteli kadrosu olan kazanır bizim ligde. İki takımın kaliteli kadrosu varsa şanslı olan(1-2 maçtaki hatalı karar bile şampiyonu belirler), ya da daha iyi taktisyen olan(deplasmanda çok puan toplamak), taktisyenlikte de eşitse iyi motive olan kazanır.

Ancak Terim'in bütün şampiyonluklarında kadro kalitesi bariz üstündü, ben bunları neden abartıyorsunuz anlamıyorum. Trakyanın ötesinde Terim'i şöyle ilahlaştırdığınızı görseler gülerler adamlar, o kadar hocalar var, derler aa demek böyle bir ilah varmış bir çağırmıyoruz vah vah... Tek futbol bilen bizim taraftarımız gerçekten. :)

2 Soru

Aykut'un kadrosu Terim'de olsa kaç toplardı?
    Terim favori olmadığı bir takımla başarı yakaladı mı? (Avcı'nın Başak'ı, Ş.G'nin avrupa karnesi, Ersun'un GB karnesi, Aykut'un FB karnesi gibi)

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Tahrik değil olanı söylüyorum.Tahrik oluyorsanız o sizin kendi kompleksiniz
  • Kompleks ? Hangi başlıkta neler zırvaladığını oku istersen :)
  • ilk sezondan şampiyonluk gitti,avrupada benficalı gençlere elendik.
    takımnın en önemli silahı gomisi 6 milyon euro gibi komik bir rakama sattırıp yerine şuana kadar kariyerinde tek bir başarısı olmayan diagneyi 10 milyon euroya aldırdı..
    türk transferler de rezalet zaten,hiçbiri beş para etmez..
  • Kompleks ? tahrik ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Şampiyonluk elden gidiyor her maç yenmen lazım.

Forvet çıkartıp forvet alıyor oyuna imparator.Aykut Kocamandan ne farkı var bu hareketin

Yazık gerçekten adamın hiçbir planı yok faz dışında.Hakemlere bağlamak dışında.

İşler sarpa sarınca gelecek yıl gene kaçar gider merak etmeyin.

Hayır tudoru hatırlıyorum da daha sezon başı adam bekleri çıkartıp hücumcu almıştı oyun şampiyonluk isteyen takım böyle oynar demişti.Bir de imparatora bak gazla çalışıyor

Kümeye düşen takıma yenilmeye korkuyor.Berbare kaldın ne edğişti şampiyonluğa tutundun mu sanki.Yazık yazık adam varya yıllar öcnesinin ekmeğini yiyor hep,Millet de buna hoca muamelesi yapıyor.

Gomisi yollayıp diagneye dünya para veren yönetiminizi de kutluyorum tabiki
    Yılların ekmeğini yiyor diyor ya, bu mantıkla sizle futbol konuşup tartışmak resmen çocuk gibi dırdır etmek gibi birşey. Adam daha geçen sene ligin yarısında geldi şampiyon yaptı siz hala;

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ!

Adam bizden kopartılıp milli takıma götürülmeseydi 2-3 şampiyonluk fazlamız vardı ve tekrar geldi lig de onun şampiyonluklarını göreceksiniz bu yüzden böyle buraya gelip hocayı kötülemeniz normal. Güya hoca kötü ama gitmesini 4 gözle bekliyorsunuz, çünkü biliyorsunuz bu adamla baş edemeyeceksiniz.

Ve hala küme savaşı vermenize rağmen gelip bizim hocamızı eleştirmeye devam ediyorsunuz. Benim takımım şu durumda olsa, başka takıma laf edecek yüzü bulamam açıkcası.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Benfica, porta'dan iyi diye birşey söylemedi, şu an form olarak benfica'da porta'dan önde dedi. Fakat sen nasıl dinlediysen, veya tahrik etmek için bunları hangi durumda yazıyorsan onu bilemeyiz.

Fatih Terim'in söylediği şey bire bir çıktı, cumartesi günü benfica deplasmanda porto'yu yeni liderliğe oturdu? Demek ki neymiş?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    O şahıs bende de bloklu. Kim bilir neler saçmalamıştır yine. Acayip bir bağımlılığı var sağlıklı tartışmaya asla girilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

Teknik adamlara çok anlam yüklüyorsunuz, arkadaş demiş ki Terim varken hep şampiyonluk adayıyız. Bunun sebebinin Terim değil de, Terim'in yüksek bütçeli takımlar kurdurması olabileceğini düşündünüz mü? 4 yıllık şampiyonlukta ise altın jenerasyon vardı, o kadroyu Terim değil H.H bile şampiyon yapardı. Zirâ Ş.G de balını yedi Dünya 3.sü oldu, eğer hocayla alakalı olsa Ş.G başarısız olurdu o jenerasyonla.

Bana Terim'in kötü kadroyla yaşadığı başarı gösterebilir mi? GS'deki hangi şampiyonluğunda dezavantajlıydı sizce? 3 Temmuz sonrası rakipsizdi, son şampiyonlukta Tudor'un 35 topladığı kadroyla 40 topladı ancak 3 derbiyi Tudor dışarıda oynadı, o içeride. Deplasman sorunundan ziyade derbileri dışarı çıkartınca aynı puanı topladılar. Yine o kadro ligin en iyi kadrosuydu, BJK'ninki kağıt üzerinde iyi gözüktü ancak kesinlikle BJK'nin sorunlarının baş gösterdiği sezondu, motivasyon sıkıntısı geri düşürdü. FB ise zaten çöptü, Aykut bir şeyler yaptı 72 topladı.

Özetle, kişilere çok anlam yüklemeyin, kaliteli kadrosu olan kazanır bizim ligde. İki takımın kaliteli kadrosu varsa şanslı olan(1-2 maçtaki hatalı karar bile şampiyonu belirler), ya da daha iyi taktisyen olan(deplasmanda çok puan toplamak), taktisyenlikte de eşitse iyi motive olan kazanır.

Ancak Terim'in bütün şampiyonluklarında kadro kalitesi bariz üstündü, ben bunları neden abartıyorsunuz anlamıyorum. Trakyanın ötesinde Terim'i şöyle ilahlaştırdığınızı görseler gülerler adamlar, o kadar hocalar var, derler aa demek böyle bir ilah varmış bir çağırmıyoruz vah vah... Tek futbol bilen bizim taraftarımız gerçekten. :)

2 Soru

Aykut'un kadrosu Terim'de olsa kaç toplardı?
    Terim favori olmadığı bir takımla başarı yakaladı mı? (Avcı'nın Başak'ı, Ş.G'nin avrupa karnesi, Ersun'un GB karnesi, Aykut'un FB karnesi gibi)
    Bunu anlatmak için uğraşıyoruz. Terim'in başarılı olduğu kadrolar zaten oldukça iyiydi. Geçen seneki Aykut'un çöp takımıyla ne yapabilirdi ben de merak ediyorum.
    Terim geçen sene formda olan birçok oyuncuyu bile çöpe çevirdi kimse bunu söylemiyor. Oyuncu düşmüş yollanmalıymış oynayamıyormuş. Oynatana toz konudrmadığımız müddetçe bir yol olmaz.

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Yahu problemli misiniz sanki Real Madrid portodan iyi durumda diyor

ulan yenildiğin bir takımı örnek göstererek şimdiki oynayacağımız takıkm onlardan iyi dersen ne olur açık açık yenilginin yerini yapıyorsunudur.Tıpkı Fenerbahçe maçını kullanarak clden elenişine bahane ettiği gibi.

Neysesizin gibi adamlara böyle herifler lazım.Ersun da fatihçiliğe özeniyor bizde inşallah olamaz.

Block
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Orada atlamissin. 2002 2003 sampiyon kadroyu devralip 2. dönemi olan yillar hatirla bakalim neler oldu. Cok istikrarliymis gercekten hayran kaldim. Hala birilerinin agzinda sakiz olan hezimetin de mimaridir.

Ben Terim'in risk alıp da bir taktik değişikligine gittigini hic hatirlamiyorum gormedim. Begenilmeyen çop teknik direktorler bile her yolu denerdi bazen.
    Mesela Terim'in mevcut savunma oyuncularindan birini eksiltip hucuma oyuncu aldigi mac var mi? Hucuma savunma oyuncusu denemisligi var ama Taktik bilgisi sifir. Takim eger birbiriyle uyumu tamsa boyle her an skoru degistirebilecek yildiz isimlerin varsa takim is yapiyor oyle takimlara da Terim gerekmiyor zaten misal Drogba'li Sneijder'li ortada Melo beki Eboue olan adamlari gibi takim.
    Her insanın başarısız dönemleri olabilir. Fatih Terim peygamber değil. Ona bakarsan Kloop Liverpool'u kaç sezondur şampiyon yapamadı. Bu sezon bile garanti değil. Başarısız teknik adam mı? 2002 yılı haricinde Fatih Terim'in ultra başarısız olduğu bir dönemi göstersene. 2015/16 6.cısıydık,Terim mi yaptı? 2010/11 8.cisiydik Terim mi yaptı? Bu sezon kaç maçtır yenilgisi yok, bir maç berabere kaldı diye 2.olduğu ligde hemen sırtlan gibi saldırmaya başlıyorsunuz. Sizin Terim'e özel nefretiniz var, gerçekleri görmenize engel oluyor. Kusura bakmayın, anca kendi kendinize konuşursunuz.
    İyi kadrolarla şampiyon oldu diyorsunuz. E napsın Mustafa Sarp Barış Özbekle mi şampiyon olsun? Muhtemelen yaşın 18-19. UEFA dönemini bilmiyorsun. Taktik bilgisi 0 dediğin adam Avrupa kupasını namağlup aldı. Aç Milan maçını izle. Yaşın yetmiyorsa konuşmaya hakkın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Her insanın başarısız dönemleri olabilir. Fatih Terim peygamber değil. Ona bakarsan Kloop Liverpool'u kaç sezondur şampiyon yapamadı. Bu sezon bile garanti değil. Başarısız teknik adam mı? 2002 yılı haricinde Fatih Terim'in ultra başarısız olduğu bir dönemi göstersene. 2015/16 6.cısıydık,Terim mi yaptı? 2010/11 8.cisiydik Terim mi yaptı? Bu sezon kaç maçtır yenilgisi yok, bir maç berabere kaldı diye 2.olduğu ligde hemen sırtlan gibi saldırmaya başlıyorsunuz. Sizin Terim'e özel nefretiniz var, gerçekleri görmenize engel oluyor. Kusura bakmayın, anca kendi kendinize konuşursunuz.
    İyi kadrolarla şampiyon oldu diyorsunuz. E napsın Mustafa Sarp Barış Özbekle mi şampiyon olsun? Muhtemelen yaşın 18-19. UEFA dönemini bilmiyorsun. Taktik bilgisi 0 dediğin adam Avrupa kupasını namağlup aldı. Aç Milan maçını izle. Yaşın yetmiyorsa konuşmaya hakkın yok.

Alıntıları Göster
    - 1 maç değil geçen seneden beri her deplasmanı FİYASKO. Çöp Tudor'u ne kadar geçebildi?

- Burası Premier Lig değil. Türkiye'nin kıçı kırık süper ligi. Yarıştığın takımlara bak. İnsan utanır bunu yazarken. Rakiplerin haline bak.
    Kloop'un Liverpool'u bu ligde bu ayın sonunda şampiyonluğunu ilan eder. Elmayla armutu kıyaslama.

- Lucesku'nun yaşça daha genç daha hırslı zamanlarındaki 2002 kadrosunu sayar mısın bana? O dönemin Drogba Seneijder Melo ayarında oyuncu gösterebilecek misin? Lucesku'nun bir sonraki seneki Beşiktaş kadrosunu ve her iki takımla Avrupa'da ne yaptığını yazabilir misin? 2000 yılındaki o efsane ötesi kadronun tırnağı etmez iki takım da.

Lucesku bile artık bitti. Terim de bitti. Bu tip TD'ler ile geleceğimiz yok. Düşük bütçelerle büyük işler yapabilecek isimlere ihtiyaç var. Gençlere şans verecek hırslı mücadele eden bir takım ortaya çıkaracak TD gerek. Yerlerde sürünen koşamayan bir takım izlemekten bıktık. Yenilse bile mücadelesinden helal olsun diyebileceğimiz bir takımı görmeyeli çooook oldu. Yenilgilerimiz fiyasko beraberliklerimiz daha ağır fiyasko.

- Yaşım 31. Haddini bilerek konuşmayacakcan bloklayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

- 1 maç değil geçen seneden beri her deplasmanı FİYASKO. Çöp Tudor'u ne kadar geçebildi?

- Burası Premier Lig değil. Türkiye'nin kıçı kırık süper ligi. Yarıştığın takımlara bak. İnsan utanır bunu yazarken. Rakiplerin haline bak.
    Kloop'un Liverpool'u bu ligde bu ayın sonunda şampiyonluğunu ilan eder. Elmayla armutu kıyaslama.

- Lucesku'nun yaşça daha genç daha hırslı zamanlarındaki 2002 kadrosunu sayar mısın bana? O dönemin Drogba Seneijder Melo ayarında oyuncu gösterebilecek misin? Lucesku'nun bir sonraki seneki Beşiktaş kadrosunu ve her iki takımla Avrupa'da ne yaptığını yazabilir misin? 2000 yılındaki o efsane ötesi kadronun tırnağı etmez iki takım da.

Lucesku bile artık bitti. Terim de bitti. Bu tip TD'ler ile geleceğimiz yok. Düşük bütçelerle büyük işler yapabilecek isimlere ihtiyaç var. Gençlere şans verecek hırslı mücadele eden bir takım ortaya çıkaracak TD gerek. Yerlerde sürünen koşamayan bir takım izlemekten bıktık. Yenilse bile mücadelesinden helal olsun diyebileceğimiz bir takımı görmeyeli çooook oldu. Yenilgilerimiz fiyasko beraberliklerimiz daha ağır fiyasko.

- Yaşım 31. Haddini bilerek konuşmayacakcan bloklayacağım.

Alıntıları Göster
    Takımın çekirdek kadrosu değişmedi. İskelet hala Tudor dönemindeki iskelet ve medya bunlara taa Tudor döneminde deplasman fobisi diye bir hastalık uydurdu. Adamlar gerizekalı, Terim napabilir ki? Yaz transfer döneminde transfer yapmak istedi, yaptırmadılar. Basiretsiz bir yönetim var. Terim Temmuz'u işaret ediyor. Demek ki köklü değişiklikler olacak. O zamana kadar deplasman fobisi olduğu söylenen bu gerizekalılar topluluğuna katlanmak zorundayız. Maçı izlerken kulübede Terim'e bakarsan çıldırıyor. Kafayı yiyor. Çünkü Belhanda, Feghouli, Fernando falan artık bunlar futbolu çoktan kafasında bitirmiş. Biraz da oyuncularda kabahat aramak gerek.

Hayır örnek vermek için Kloop'u gösterdim. Liverpool'un kadrosu City'den çok mu leş. Chelsea'den daha mı kötü. Ama şampiyon olamadılar. Kloop da başarısız bir teknik adam değil. Bundan bahsetmek istedim. Her teknik adamın başarısız dönemleri olabilir. 2002 de buna bir örnek. Zaten Terim kök salmaya meraklı bir adam değil. Madem 31 yaşındasın 6-0 hezimetinden sonraki açıklamasını bilmen lazım. Sorumluluğu üstlendim, yönetim kurulu kararına saygılıyım diyor. Ayrıca o sezon görevi de bıraktı. Sonra daha güçlü döndü. Ciddi milli takım başarısı var 2008'de.

Terim'in ne milli takımda ne de Galatasaray'da arka arkaya başarısızlıklarını görmedik. 2006 Dünya Kupası direkten döndü. Play-off'a kalmıştık. 2008'de Yarı Final oynadık. 2010'da başarısızlığı var, görevi bıraktı. 2014'te Avcı'nın leş takımını Dünya Kupasına götüremedi ama 2016'ya katıldı. 2018'de kovulmasa Play-off oynayabilirdik. Kısacası Terim başarısızlık olsa zaten kendisi bırakıp gider. Ben ortada başarısızlık göremiyorum. Forvetsiz başladığı ligde ikinci olarak devam ediyor. Fener Slimani, Soldado gibi tecrübeli isimlerle kümeye gidiyor.

O yüzden artık ne sebep oldu bilmiyorum ama nefretinizi bir kenara bırakıp gerçekleri görün.

Ayrıca yaşıtız, sen de haddini bil. Ben sana saygısızlık etmedim. Hakaretim yok. Yaşının küçük olabileceği varsayımında bulunarak kinaye yaptım o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 4 Mart 2019; 20:45:54 >

• Bu sene fatih terimi eleştiren adam galatasaray lı değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu forumdaki kadar boş adam görmedim. Bu kadar futbol cahili olan bir insan topluluğu olamaz. Zaten ülkede herkesin herşeyi bilmesinden kaynaklanan zihniyet burda. 2011-2012 senesinde son 20 yılın en iyi baskı futbolunu oynarken stoperde 20 yaşındaki semih, orta sahada emre çolak, aklı gidip gelen engin, kariyeri zor durumda olan bir melo ve formda selçuk vardı. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Bu takımda orta sahada pas oyunu oynacak akıl var mı sizce? Onyekuru, ndiaye, fernando, belhanda.. bu adamların 3 pasından 1 si hatalı. Tek top oynama becerileri yok. Hele onyekuru ve nidayede oyun okumanın o su yok. Stoperler değişmiş, forvet değişmiş. Takım benfica ve erzurum maçında geleceği parlak bir stoper in hatasından gitti. Olabilir futbolda her zaman kazanamazsın. İYİ OYUN istiyorsan iyi futbolcular alacaksın. Terim defansı beğenmedi değiştirdi haklı mıydı ? Yüzde 100. Forvetler keza aynıydı değişti. Şimdi sıra orta sahaya geldi. Fatih hoca nın takımı asıl seneye oluşacak. Zaten kendiside hep dedi bunu. Şu takıma jurgen klopp gelse onyekuru ile ndiaye ile ne oynayabilir ulan allah akıl fikir versin size be. Hadi terim i gönderdin. Çok bilen futbol ulemaları bir hoca getirsin. Kimi getirceksiniz? Lig deki ilk yarıdaki hakem olaylarını unuttunuz mu? Takımdaki cezaları? Hocanın cezasını? Gidip bir hollandalı getirin total futbol oynarız, muslera kale önünde pas çadırı kurar, göze hoş gözükür. Muslera bile eski muslera değil ama kimse eleştiremiyor. Tudoru övenler var. Tudor un takımı 3 kulvarda mücadele etse nasıl olacaktı? Hepsi 21 yaşında mı futbolcuların. Bekler bile eh işte. Bir nagatomomuz vardı onuda onyekuru bitirdi, onyekuru yu kesemedi hoca çünkü ADAM yok. Emre 30 dakikalık oynuyor hala. Önce neden-sonuç ilişkilisini kuracaksın. Takım kötü oynuyor. Başka hoca gelse neden düzelir diyeceksin? Orta saha bir anda modric-kroos-casemiro mu olacak? Adama yarım sezon forvet almadılar. Herkes haklı ama terim suçlu öyle mi? Siz futbol bilginiz için utandım yeminle utandım. Daha az beyin yorucu spor dalları var. Voleybol, basketbol,kriket.. oraya yönelin siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Bu sene fatih terimi eleştiren adam galatasaray lı değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu forumdaki kadar boş adam görmedim. Bu kadar futbol cahili olan bir insan topluluğu olamaz. Zaten ülkede herkesin herşeyi bilmesinden kaynaklanan zihniyet burda. 2011-2012 senesinde son 20 yılın en iyi baskı futbolunu oynarken stoperde 20 yaşındaki semih, orta sahada emre çolak, aklı gidip gelen engin, kariyeri zor durumda olan bir melo ve formda selçuk vardı. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır. Bu takımda orta sahada pas oyunu oynacak akıl var mı sizce? Onyekuru, ndiaye, fernando, belhanda.. bu adamların 3 pasından 1 si hatalı. Tek top oynama becerileri yok. Hele onyekuru ve nidayede oyun okumanın o su yok. Stoperler değişmiş, forvet değişmiş. Takım benfica ve erzurum maçında geleceği parlak bir stoper in hatasından gitti. Olabilir futbolda her zaman kazanamazsın. İYİ OYUN istiyorsan iyi futbolcular alacaksın. Terim defansı beğenmedi değiştirdi haklı mıydı ? Yüzde 100. Forvetler keza aynıydı değişti. Şimdi sıra orta sahaya geldi. Fatih hoca nın takımı asıl seneye oluşacak. Zaten kendiside hep dedi bunu. Şu takıma jurgen klopp gelse onyekuru ile ndiaye ile ne oynayabilir ulan allah akıl fikir versin size be. Hadi terim i gönderdin. Çok bilen futbol ulemaları bir hoca getirsin. Kimi getirceksiniz? Lig deki ilk yarıdaki hakem olaylarını unuttunuz mu? Takımdaki cezaları? Hocanın cezasını? Gidip bir hollandalı getirin total futbol oynarız, muslera kale önünde pas çadırı kurar, göze hoş gözükür. Muslera bile eski muslera değil ama kimse eleştiremiyor. Tudoru övenler var. Tudor un takımı 3 kulvarda mücadele etse nasıl olacaktı? Hepsi 21 yaşında mı futbolcuların. Bekler bile eh işte. Bir nagatomomuz vardı onuda onyekuru bitirdi, onyekuru yu kesemedi hoca çünkü ADAM yok. Emre 30 dakikalık oynuyor hala. Önce neden-sonuç ilişkilisini kuracaksın. Takım kötü oynuyor. Başka hoca gelse neden düzelir diyeceksin? Orta saha bir anda modric-kroos-casemiro mu olacak? Adama yarım sezon forvet almadılar. Herkes haklı ama terim suçlu öyle mi? Siz futbol bilginiz için utandım yeminle utandım. Daha az beyin yorucu spor dalları var. Voleybol, basketbol,kriket.. oraya yönelin siz.
    Bu yorumu okuyunca daha da ikna oldum bitmesi gerektiğine

Çöp diye saydığın oyuncuların piyasa değeri belli. Çoğu geçen sezonun önemli isimleri.
    Bu takım iç saha ve dış sahada geceyle gündüz siyahla beyaz kadar farklı top oynuyor. İçeride bazı maçlar zorlansa da pozisyon üretiyor deniyor basıyor. O çöpler iç sahada da dökülmesi gerekmez miydi? Geçen seneden beri iç sahada yenilmiyorlar.
    Gel gelelim deplasmanda hepsi dökülüyor. Tüm deplasmanlarda gol yedik yanlış yoksa. Taktik müdahale hiç yok. Şu takım önce kaybetmemeye yönelik oynamayı becerebilseydi şu an puan farkı yoktu bile. Öne geçip puanlar dağıttığımız maçlarımız var. Skor bile tutamıyoruz.

Terim bu takımla tam 1 sezon 1 yaz 1 ara dönem geçirdi. Değişen hiçbir şey yok. Önümüzdeki sene de aynı sorunları konuşacağımıza gram şüphem yok.
    Geçen sene artık lig bitmek üzere final maçında Gençlerbirliği'ne yenildi. Final bu final rakibin Başakşehir'de saçma şekilde takılmasaydı gümlemişti. Hoca deplasman oyunu nedir BİL-Mİ-YOR.
    Sabırlı oyunu bilmiyor. Defansı çok önde kuruyor. Değişiklikler FİYASKO. Bu takımın başında başka bir hoca en kötü ÇÖP Tudor olsaydı zaten yine bu puanı alacaktı. Terim farkı nerede kaldı?
    Geçen senenin en iyilerinden Fernando bitti. Rodriguez gidene kadar döküldü de döküldü. Ndiaye çok hatalı oynadı. Bunların düşüşünde sorumluluk alıyor mu? Kendi parlatıp kendine getirdiği Donk'u en lazım maçta oynatmıyor. En zor deplasmanımız hala tecrübe edememiş bilmiyor Linnes'i yanında oturttu.

Muslera için ise bir kaleciyi en çok önündeki oyuncuları etkiler. Kolay geçit vermeyen takım savunması yapabilen takımlarda kalecilerin de özgüveni çok yükselir. Çok pozisyon veren takımlarda kalecilerin de performansı düşer bu böyledir. Her an yine gol yiyeceğim endişesi taşırlar. Muslera, takım iyi olduğunda iyi pozisyonlar çıkarıyor halen daha hata yaptığı varsa ipten aldığı çok pozisyon var. Takım düzelse Muslera da düzelecek. Kalecilik mesleği çok farklı.

Bu kadro zaten en kötü hocayla ilk 3 içinde olacaktı. Malzemeyi doğru kullandığını düşünmüyorum. Taktiksel eksikliği yüzünden seneye de çok farklı olmayacak.

• Onyekuru ve Ndiaye'yi Fatih Terim getirdi. Yeni aldığımız forvetler dökülüyor. Cok beğenmedigimiz Eren öyle veya böyle 10 gol atmıştı, gidip ondan cok bir fazlası olmayan aynı tip iki forvet aldık. Madem orta saha kötü neden oraya transfer yapmıyoruz, hoca bunu göremiyor mu? Diagne'ye Luyindama'ya o kadar para vereceğimize Serdari takımda tutup orta sahaya 20 milyon euro harcayabilirdik.
    Yabancı sınırı da gelecek yakında. Artik Semih Selçuk Sinan oynamaya devam eder. Transfer politikamız cok yanlış.

Baska hoca gelince farklı olmayacak belki ama FT ısrarı da gereksiz.

Beyninizi kullanmak istiyorsanız gidip satranç, snooker falan izleyin. Futbol yorumlamak için cok lazım olmadığı için ülkede herkes futbol konuşuyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 5 Mart 2019; 11:33:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Onyekuru ve Ndiaye'yi Fatih Terim getirdi. Yeni aldığımız forvetler dökülüyor. Cok beğenmedigimiz Eren öyle veya böyle 10 gol atmıştı, gidip ondan cok bir fazlası olmayan aynı tip iki forvet aldık. Madem orta saha kötü neden oraya transfer yapmıyoruz, hoca bunu göremiyor mu? Diagne'ye Luyindama'ya o kadar para vereceğimize Serdari takımda tutup orta sahaya 20 milyon euro harcayabilirdik.
    Yabancı sınırı da gelecek yakında. Artik Semih Selçuk Sinan oynamaya devam eder. Transfer politikamız cok yanlış.

Baska hoca gelince farklı olmayacak belki ama FT ısrarı da gereksiz.

Beyninizi kullanmak istiyorsanız gidip satranç, snooker falan izleyin. Futbol yorumlamak için cok lazım olmadığı için ülkede herkes futbol konuşuyor zaten.
    Forvetler daha 3 maç oynadı mı? Hepsi son gün alınmadı mı? Koca yaz dönemi forvet bulamadık orta mı bulacaktı bu yönetim? Ndiaye nin değeri neymiş merak ettim orda ilk 11 e giremedi. Bu takım yinede fatih hoca nın takımı değil. Orta sahaya adam göndermeden nasıl para harcayacaksın? Bütün takımı sezon oynanırken bir anda değiştiremezsin ki. Senin gibi bacaksızlar “ beyin “ içeren cümle kurabiliyor mesela sorun burda. Yönetim suçlu değil, tff suçlu değil, terim suçlu öyle mi? Ndiaye yi yönetmin acizliğnden tekrar kiralamadık mı? Futbol dışı bir çok etkenin bariz olduğu göremiyorsanız zaten çok söylecek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Bu arkadaş Galatasaray'ı Premier Lig takımı zannediyor galiba. Türkiyedeyiz. Uyan! Bu ligte Cocu, Prandelli, Rijkaard, Bernd Schuster, Del Bosque tutunamadı. Modern futbolu bilen ne isimler geldiği gibi gitti. Türkiye takımları artık Avrupa'da başarılı olamaz. Ekonomisi bitik sıradan bir Ortadoğu ülkesiyiz. Avrupa'da zaten Arap sermayesi PSG, City fırtına gibi esiyor, Madrid, Barcelona, Atletico yıllardır var, Avrupa'nın zirvesini kimseye kaptırmaz bu devler. Devleri geçtim, ekonomisi iyi olan Avrupa ülkelerinde yayın gelirleri oldukça üst düzey seviyede. EPL takımı Cardiff City oranın Anadolu takımı gibi bir takım ama çıkarttı Sala'ya 17 milyon verebildi. Bu takım o ligde sonuncu şu an. Bugün lig lideri Başakşehir, ikincisi Galatasaray veremez bu paraları. Yani bizim takımlarımız Avrupa'nın köy takımlarıyla bile rekabet edemez artık. E geriye ne kalıyor lig. Ligimiz de kirli bir lig. Bizi Fatih Terim'den başkası iflah edemez. Alın veriler ortada.
    96/2000 arası 4 sene şampiyonluk.
    2000/01 Terim yok şampiyonluk yok.
    2001/02 Lucescu şampiyonluğu.
    2005/06 Gerets şampiyonluğu.
    2007/08 Cevat Güler şampiyonluğu.
    2011/2013 Terim şampiyonlukları.
    2014/15 Hamza Hamzaoğlu.
    2017/18 Terim şampiyonluğu.

Son 23 yıla bakalım şimdi.
    7 Terim şampiyonluğu.
    4 başka teknik adamlar.

Terim'li yıllarda istikrar var. Hep şampiyonluk kovalıyoruz. Derbilerde başarılıyız. Terim olmayınca içerde dışarda FB, BJK bizi eziyor. Trabzon, Başakşehir'e bile eziliyoruz. Ligde en iyi sıralama dördüncülük oluyor. 5-6 senede bir şansa şampiyonluk geliyor. Misal 14/15 şampiyonluğu tamamen şans. 2007/08'de teknik direktörsüz resmen şans skorlarıyla şampiyon olduk. 2005/06'da Denizli faciası olmasa şampiyon olamazdık. Ama Terim başa geçince hep rahat şampiyon oluyoruz.

Yani demem o ki ALLAHTAN KORKUN. Ne nankör adamlarsınız. Ya uzak değil 2013-17 arasına bakın. Terim'in takımını Mancini güç bela 2.yaptı. O sezon Beşiktaş kopmasa 2.olacaktı. Çok aptalca maçlar kaybediyorduk. Ertesi sezon yine Terim'in takımını ite kaka şampiyon yaptılar. Ondan sonraki sene 3 teknik adam değişti 6.olduk. Sonraki sene 2 teknik adam değişti 4.olduk. Ertesi sene Tudorla devam edilse bırak şampiyonluğu 5-6.bitirirdik. Bu sene leş gibi kadroyla CL'den Avrupa ligine geçtik. Ligde 2.ciyiz. Beşiktaş çok daha iyi bir kadroyla, Şenol Güneşle ligten koptuğu gibi Avrupa Liginde gruptan çıkamadı, Fener küme düştü düşecek. Biz hala kovalıyoruz. Değişiklikleri sorguluyorsunuz. Kimi alsın bu adam. Kulübede Ronaldo, Messi mi var. Kanatlar kötüymüş. Kötü tabi. Yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunu kış transferinde görmediniz mi? Ya ben size cidden diyecek bir şey bulamıyorum. Biz her zaman batmaya müstehakız.
    Bunları idrak edebilmeleri için belli bir yaşın üzerinde olmaları gerekiyor hocam, oda bu forumda mümkün değil malesef.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.