Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PayneKillers

4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edersek en çok senin gibiler sevinecek ya ona yanarım. Terim 1 sene şampiyon yapamadı diye tüm kredisi bitti mi ? Ulan senin bir Galatasaraylı olarak övündüğün 4 yıldız ve UEFA kupasında o adamın payı var. O adam sayesinde TR'nin en başarılı takımıyız. Bir gün hoca teknik direktörlüğü bırakınca ve tekrar bedenciler gelince belki anlarsın kıymetini.

Alıntıları Göster
    Konunun başından okumanı tavsiye ederim. Geçmiş başarılarının hakkını verdik. Ancak geçmiş geçmişte kaldı. O dönemin futbolu artık oynanmıyor.
    Bunu kabullenmemiz gerekli.

Tüm puan kayıpları Terim'in eseri. Doğru yaptığı ama yetmediği bir maç bile yok. Saçma sapan değişiklikler saçma sapan oyuncu ısrarları 2 senedir çözemediği deplasman sorunu kek ŞL grubundan hüsranla ayrılma öne geçtiği maçları koruyamama vs.

4 hafta sonra şampiyonluğu ilan ederiz en çok ben ve benim gibiler sevinecek çünkü şampiyonluğu müthiş sabır gösteren taraftar getirecek yanında da rakiplerinin saçma sapan kayıpları ile.
    Terim değil taraftar ve rakipler getirecek getiriyor da. İçeride ve dışarıda geceyle gündüz gibi farkeden bir takım varsa ortada hoca değil taraftar vardır.

Tudor da aynıydı Riekerink de. İçeride maç alır dışarıda dökülürlerdi. Terim nerede fark yarattı? Ben söyleyeyim. Geçen sezonun küskünlerini hayata döndürdü şans tanıyarak o şekilde kazandı.
    Taktik ve teknikle değil.
    Bu sene de geçen yılın iyilerini ya söndürdü ya da sattırdı. Tudor'un takıntı hali aynen Terim'de devam ediyor. Selçuk Diagne ısrarı Linnes'i oynatmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Konunun başından okumanı tavsiye ederim. Geçmiş başarılarının hakkını verdik. Ancak geçmiş geçmişte kaldı. O dönemin futbolu artık oynanmıyor.
    Bunu kabullenmemiz gerekli.

Tüm puan kayıpları Terim'in eseri. Doğru yaptığı ama yetmediği bir maç bile yok. Saçma sapan değişiklikler saçma sapan oyuncu ısrarları 2 senedir çözemediği deplasman sorunu kek ŞL grubundan hüsranla ayrılma öne geçtiği maçları koruyamama vs.

4 hafta sonra şampiyonluğu ilan ederiz en çok ben ve benim gibiler sevinecek çünkü şampiyonluğu müthiş sabır gösteren taraftar getirecek yanında da rakiplerinin saçma sapan kayıpları ile.
    Terim değil taraftar ve rakipler getirecek getiriyor da. İçeride ve dışarıda geceyle gündüz gibi farkeden bir takım varsa ortada hoca değil taraftar vardır.

Tudor da aynıydı Riekerink de. İçeride maç alır dışarıda dökülürlerdi. Terim nerede fark yarattı? Ben söyleyeyim. Geçen sezonun küskünlerini hayata döndürdü şans tanıyarak o şekilde kazandı.
    Taktik ve teknikle değil.
    Bu sene de geçen yılın iyilerini ya söndürdü ya da sattırdı. Tudor'un takıntı hali aynen Terim'de devam ediyor. Selçuk Diagne ısrarı Linnes'i oynatmaması.

Alıntıları Göster
    Terim istediği takımı henüz tam olarak kuramadı orta sahanın değişmesi gerekiyor. Yazın değişimin ikinci ayağı olacak. Ondan sonra da kötü futbol oynarsak istediğin kadar eleştir. Evet Terim bu sene doğru değişiklikler yapmıyor ama adam bu sene az şeyle boğuşmadı. 10 maç ceza yedi, futbolculara 5-6 maç ceza verildi ona rağmen takım potada. Terim yerine başkası olsa şimdi ilk 7'ye falan girme mücadelesi veriyor olurduk buna emin olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih terim zaten bu sezon çok hata yaptı. Hele son Fener ve Konya kayıplarından sonra iyice gözümden bitti. İktidara yakınlığından dolayı ve Başakşehir’in stadının adının fatih terim olmasından dolayı aklıma başka şeyler geliyor. Galatasaray’ın şampiyon olmasını istemeyen bir Galatasaray düşmanı gibi hareket ediyor.

• Fatih Terim donemi bitmistir. Bir daha Terim dönsün diye savunanlar akil hastanesine basvursunlar.... Kömik yorum olmuş :)

An itibari ile lider ve şampiyon'da oldu tahminim..

Çocukları oyun alanına alalım yeterince şimardılar :)

Hadi beğenmiyorsun madem erkeksen sampiyon yapamaz de açık açıkta trollesınler senı bır forumda sezon sonu :)

Oyle yok duzelırse , yok rakıpler puan kaybetmese gıbı bahaneleri geçte sezon sonu tahmının ne sımdı onu de bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Fatih Terim donemi bitmistir. Bir daha Terim dönsün diye savunanlar akil hastanesine basvursunlar.... Kömik yorum olmuş :)

An itibari ile lider ve şampiyon'da oldu tahminim..

Çocukları oyun alanına alalım yeterince şimardılar :)

Hadi beğenmiyorsun madem erkeksen sampiyon yapamaz de açık açıkta trollesınler senı bır forumda sezon sonu :)

Oyle yok duzelırse , yok rakıpler puan kaybetmese gıbı bahaneleri geçte sezon sonu tahmının ne sımdı onu de bakalım...
    Hala arkasındayım mevcut durum taraftarın eseridir. Terim'in değil. Bu kadro Beşiktaş'tan da Fener'den de daha iyi. Takımları yer değiştir Terim ilk 5'i göremez.
    Üstte yazdım şampiyonluk mümkün ama bunu getiren hoca değil TA-RAF-TAR !

Deplasman performansı, iç saha performansı ortadayken kek ŞL grubu ortadayken boş laflar bunlar..

Başakşehir 13 Nisan Beşiktaş maçında kaybetti bir daha da galibiyet göremedi. Bu tarih İBB Başkanı İmamoğlu'nun artık mazbata için tarihi kesinleşmiş geri sayımda olduğu haftaydı.
    Bir seçimden sonra müthiş bir performans düşüşü oldu. Taraftarı, reklam geliri, hiçbir kaynağı olmadan tamamen belediyeden beslenen bir takım için İmamoğlu'nun birkaç cümlesi bile karamsarlığa, moral bozukluklarına fazlasıyla sebebiyet verebilir. Başakşehir elindeki şampiyonluğu hediye ediyor.

Terim bu sene deplasmanda hangi büyük maçı kazandı? Sıfır.
    Terim geçen sezon deplasmanda hangi büyük maçı kazandı? Sıfır.
    Bu sezon deplasmanda kaç maç oynadın? 15. Kaçını kazandın? 6

Hala daha kimse Rize maçından emin olamıyorsa ortada sıkıntı vardır.

Yine söylüyorum bu takım şampiyon olacaksa taraftarıyla olacak saç baş yolduran bu hoca ile değil.

Terim dönemi bitmiştir. Önümüzdeki sezon yeniden çıkarırım bu konuyu.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Evet taraftarin sampiyonluga cok katkisi var.

Gercek taraftarin.

Senin gibi forum köselerinde bir umut GS basarisiz olur diye bekleyen ergenlerin degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Evet taraftarin sampiyonluga cok katkisi var.

Gercek taraftarin.

Senin gibi forum köselerinde bir umut GS basarisiz olur diye bekleyen ergenlerin degil.
    Konu baslarindaki bir yorumu ekleyeyim.
    "
    Hep aynı hikaye. 2-0 dan maçı vereceklerdi. Vermeyeceksin kardeşim vermeyeceksin. Bulacaksın bir çözümünü. 40 yıllık hocaysan sen bulacaksın çözümünü.
    Terime en ufak laf söyleyince hemen babasına laf söylemiş gibi savunanlar 15 yıldır ülkeninde, futbolunda bitirenlerle aynı. Onlara da laf söylenmiyor hemen saçma sapan cevaplar veriyorlar bunlar gibi.
    "
    Hoca degil taraftar olmasini kabul etmen guzel.
    Avrupa'da basariya hasret kalmis bir taraftar olarak egolarindan siyrilmis bir hoca bekliyorum. Selcuk'ta ısrar edip Linnes'e takan garip kisilikler degil. Sen ve senin gibi vizyonsuz iyi gun taraftariyla bu mümkün degil. Bu çöp ligde her sene sampiyon olsun boş. Agzimizin sulari aka aka elalemin maclariniz izler dururuz.

Su ana kadar büyük mac karnesi zayif deplasmanda sifir ceken bir hoca tarafından yönetiliyoruz. O egoist kafasini degistirmezse seneye de elenir ligde Basaksehir olmasa da Trabzonla falan yarisiriz senin gibiler ama şampiyonluk geliyor yeaaa diye yine türlerler bu kisir döngü de boyle surer gider. Es kaza lig de bir yerde koparsa dunya tazminatla yine gider.

Hocam seninle daha once de bu konuları konuştuk, aynı yerde kalmışsınız malesef.

Terim çok iyi bir teknik direktör değil dersiniz anlarım, takımı yeteri kadar iyi oynatmiyor dersiniz onu da anlarım ama Terim dönemi bitmelidir! Buna sonuna kadar karşıyım. Terim gitse başkası gelse Fenerbahçe gibi oluruz renktaş. Bu takımı bu ligde Terim'den başkası bu şekilde yönetemez. Pep Guardiola yı getirip her sene 200 milyon euro harcama gibi lüksümüz yok bizim, oyuncu kalitesi de Premier League'deki futbolu oynamamiz için yeterli seviyede değil.

Şu anda şampiyon olamasak dahi Terim kalmalıdır. 3 sene daha finansal fairplay kanunları geçerli, başka bir teknik direktör gelirse sefilleri oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Hocam seninle daha once de bu konuları konuştuk, aynı yerde kalmışsınız malesef.

Terim çok iyi bir teknik direktör değil dersiniz anlarım, takımı yeteri kadar iyi oynatmiyor dersiniz onu da anlarım ama Terim dönemi bitmelidir! Buna sonuna kadar karşıyım. Terim gitse başkası gelse Fenerbahçe gibi oluruz renktaş. Bu takımı bu ligde Terim'den başkası bu şekilde yönetemez. Pep Guardiola yı getirip her sene 200 milyon euro harcama gibi lüksümüz yok bizim, oyuncu kalitesi de Premier League'deki futbolu oynamamiz için yeterli seviyede değil.

Şu anda şampiyon olamasak dahi Terim kalmalıdır. 3 sene daha finansal fairplay kanunları geçerli, başka bir teknik direktör gelirse sefilleri oynarız.
    En makul yorum bu olmuş. Zaruriyetten kalmali diyorsan katilirim. Geleceğe odakli bakiyorum ben olaya.

• Gelecekte on şampiyonluk olsun.sonra baskan olarak devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 6 Mayıs 2019; 10:10:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kadro Beşiktaş'tan da Fener'den de daha iyi

hadi bi git boş konuşuyorsun tamam bu sene iyi kabul edelimde de geçen sene başakşehirin beşiktaşın kadrosu bizden çok daha iyidi hatta fenerbahçenin yedekler dahilinde bizden iyidi bizde sadece oynacak 13 futbolcu vardı tudorla devam etsekydi garry yine oynatmayacak saçma sapan değişiklerle biz anca 4. olurduk üstelik o sene Galatasaray ın tarihi sezonuydu dursun özbek sırf şampiyon olmak için inanılmaz para harcadı takım şampiyon olmasaydı şimdi transfer cezası uefadan men yiyecekti sen hala boş boş konuşuyorsun böyle bir hoca var değerini bil sanki her insan kusursuzda tabi hocanın hataları olacak oda insan sonuçta
  • Üstte yazdım şampiyonluk mümkün ama bunu getiren hoca değil TA-RAF-TAR ! ... Bir talihsiz yazı daha

Sadece taraftar getiriyorsa sampiyonluğu bu yıl mı taraftar alamaya başladık stada her yıl sampiyon olaydık ozaman...

Gelecek yılda bu gücü kullanarak taraftar şampiyon yapsın hatta bu mantıkla 100 yıl boyunca taraftar şampiyon yapsın :)

Bir tek bizim mi var taraftarımız , bir tek biz mi destekliyoruz takımı rakiplerin taraftarına haksızlık etmedın mı sımdı onlar şampiyonluk değilde başka şey mi istiyorlar ?

TARAFTARIN KATKISI BÜYÜK AMA TARAFTARIN İSTEKLERİNİ AKTARAN VEYA TARAFTARIN İSTEDİĞİ FUTBOLU OYNATAN ADAMIN HİÇ Mİ KATKISI YOK ???

Ne istiyorsunuz anlamadımkı terim yerine başka biri olsa 1 sezonda 15 kez mi şampiyon olacaktı ?? Adam hedefi yerine getırıyor ıste bunun ustu yok ne yapabılır şampiyon yapmaktan başka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Üstte yazdım şampiyonluk mümkün ama bunu getiren hoca değil TA-RAF-TAR ! ... Bir talihsiz yazı daha

Sadece taraftar getiriyorsa sampiyonluğu bu yıl mı taraftar alamaya başladık stada her yıl sampiyon olaydık ozaman...

Gelecek yılda bu gücü kullanarak taraftar şampiyon yapsın hatta bu mantıkla 100 yıl boyunca taraftar şampiyon yapsın :)

Bir tek bizim mi var taraftarımız , bir tek biz mi destekliyoruz takımı rakiplerin taraftarına haksızlık etmedın mı sımdı onlar şampiyonluk değilde başka şey mi istiyorlar ?

TARAFTARIN KATKISI BÜYÜK AMA TARAFTARIN İSTEKLERİNİ AKTARAN VEYA TARAFTARIN İSTEDİĞİ FUTBOLU OYNATAN ADAMIN HİÇ Mİ KATKISI YOK ???

Ne istiyorsunuz anlamadımkı terim yerine başka biri olsa 1 sezonda 15 kez mi şampiyon olacaktı ?? Adam hedefi yerine getırıyor ıste bunun ustu yok ne yapabılır şampiyon yapmaktan başka :)
    Diger takimlarin kadrolari daha kotu olduğu icin yetmiyor. Taraftar bu kadar inatla arkasinda durmasa ilk 3 te değildik. Ustte de yazdim isterse her sene sampiyon yapsin Avrupa kupalarinda basari bekliyoruz. En bariz de su 2 senedir cozemedigi deplasman sorununu cozmesini. Taraftarin istedigi oyunu falan oynatmıyor. Iceride bile kilpayi kurtulduk kac mactan. Kac macta yaptigi degisikliklerle oyuncu inatlariyla çıldırttı ben bu konuyi tam 6 ay önce actim daha grup maclari yeni başlamıştı olacaklari hep yazdim hic de yanilmadim ayni kafayla devam etti hoca. Balli biri bunu inkar edemeyiz bir seçim oldu Basaksehir'in bütün kimyasi bozuldu. Bu takim yarista olmasına ragmen deplasmanda hala yok. Terim bizi sampiyon falan yapmiyor hicbir macta daha taktik degisiklik yaptigini gormedim. 1 tane bile yok. Linnes ve Kostas'a kafayi takmis her mac Selçuk çöpüne kulübün paralarini verdiriyor. Hala yarıştaysak bunu secimlere borcluyuz. Rize maci bile tehlikeli.

• Fatih terimin 7 Şampiyonluğu var ve sen gittin bu şampiyonluklara sevindin? Şimdi gelmiş taktik yok falanda filanda...

Fatih terim 2013 ekim 30nda gönderildiğinde direk şunu hissettim. YANDIK! Çünkü bu takımı terimden başka sahiplenen olmucak sürekli deneme yanılma olucak kadroya yazık olucak. Ne oldu? Tatmin oldun mu giden gelenlerden?

Tudor demişsin Derbi kazanamıyor du tudor? 3 Derbide de beraberlik yada yenilgisi vardı.

Senin gibi galatasaraylı olduğunu beyan edip bu teknik direktör ile 7 şampiyonluk kazanıp hiyanetlik edenlere acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 6 Mayıs 2019; 12:8:6 >
  • Ya kalkmissiniz terim gaz verir diyen saçma sapan birinin yazdiklarini ciddiye alip altına ciddi ciddi mesaj yaziyorsunuz

.

• İyi bu kadar futbol bilginle söylede bilelim kim gelirse şampiyonlar ligini alırız ?

Sen inanıyormusun bir antranörün sadece yeteceğini buna ?

Avrupada başarı tamamen jenerasyon işi , uefa kupasında yakalandığın havayı yakalama işi , o kadro dunya kupası 3. oldu hatta .

Yani ergen ergen yorumlar yapmada sabret , başarı uzun vadeli birşey avrupa için.

O uefa kupası ve dünya 3. için .. Terim ümit milli takımda ve galatasarayda 8 yıl adam yetiştirdi öyle bir günde çıkmadı emre,okan,suat,hakan sukur,umıt'i ...

Başarı istiyorsan sabredeceksın 114 yıllık kulupte sayısız yabancı ve turk anranor gectı sadece bu adam avrupada basarı sagladı dedıgın ısler kolay olsaydı denenedı hersey bugune kadar baskası geldı gectı sayısızca ama sonuc hep husran ..

Boş konuşmayı keste yapabılıceklerıne odaklan kısa vadede... Onuda yapıyor zaten herıf...

Yeni ozanların cıkmayacagının garantısı yok beklersın 5-6 yıl bır jenerasyon yakalarsın ve avrupada basarıda gorursun.. Ama o jenerasyona sans verecek tek adam terımdır bunu unutma ozan'ın adını duymazzdın .Emre,okan,umıt,arıf'ın adını duymazdın o olmasa...

• Bence Bitmemeli çünkü Fatih terim gibi bir winner bu takımdan gitmemeli
  • Şampiyon olursa konuyu değiştirip bir Özür yazısı yazarsın herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Şampiyon olursa konuyu değiştirip bir Özür yazısı yazarsın herhalde.
    Yok.takim sampiyon olursa taraftar sayesinde olur,futbolcular yapar,yonetim yapar.sadece takım basarisiz olursa sampiyonlugu kacirirsa o zaman sadece Fatih Terim suçludur.taktik falan bilmez,full gaz verir vs vs.

Mesela adam yedi kere şampiyon yaptı takimi.o takimlarin başında da teknik direktör olmasada en az yirmi otuz puan farkla şampiyon olabilirdi.mesela Avrupa sampiyonasinda yarı finale kaldik o zaman normal hoca ile almanlari yedi sıfır falan yenmemiz lazımdi ama adam gaz vermekten baska bir şey bilmedigi için teknik direktor yuzunden yarı finalde elendik.

Fatih Terimin sadece iki kere ikinci oldugumuz zaman takımın ustunde etkisi oldu.o zamanda mesela konuyu acan çocuk takimin başında olsa en az yirmi puan farkla filan sampiyon yapardı.iste o kaçan şampiyonluklarını hepsi sadece teknik direktir yüzünden oldu.hatta arttiriyorum o siralar en az iki üç Avrupa kupasi kazanabilirdik.o kaçan Avrupa kupalarininda tek sorumlusu takımın basindaki hocadır.Fatih Terim en az üç Avrupa kupası eksik almıştır.oda teknik direktör hatasıdır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.