Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok neymiş avrupada başarı isteniyorsa 50 milyon masaya koyacakmışsın,yok kendi kadrosu değil vs.
    Hep aynı şeyler beyler siz ortalama bi avrupa takımının maçını izleyin gene taktikleri vardır bizim taktiğimiz yok isyanım buna kaos futbolu nereye kadar zaten avrupada gördük.Terim herşeyi dört dörtlük istiyor heralde ben zannetmiyorum istediği oyuncularıda alsa güzel futbol izleyecegimizi.Birisi ona eski futbol anlayışı bittiğini söylemesi gerekir.Bu sene kolay grup geldi çıkamadı seneye birde zor grup gelirse gör karmaşayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayin yine seriye baglamasindan rahatsiz olan bebekler gelmiş forumda ağlıyor.

Fener geçti modern futbola.avrupali teknik direktör getirdi.taktigi maktigide vardiii.nee oldiiiii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tortote kullanıcısına yanıt
    Eski futbol anlayisi bitti derken? Fatih Terim'in 20 sene önce oynattigi "gegenpress" su anda dünyanin en revacta olan taktigi.

Italyanlarin 3 stoperli taktikleri bitti. Bu sene Schalke oynuyordu, Guardiola 7 atti gönderdi. Morinho'nun topun arkasina gec taktigi de bitti. Manchester büyük maclarda yari sahayi gecemedi. Ingilizlerin uzun topu bitti. Kanat futbolu bitti. Tiki taka bitti.

Fatih Terim'in 2000'de oynattigi oyun bugün modern futbolda ders diye anlatilabilir. Cok benzerini 2011'de Elmander, Selcuk, Melo, Emre, Engin kadrosuyla oynatti. Bugün de benzer tipte futbolcular bulsun yine oynatir. Fatih Terim'in karakteristik sistemi bugünkü kadroya uymuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Eski futbol anlayisi bitti derken? Fatih Terim'in 20 sene önce oynattigi "gegenpress" su anda dünyanin en revacta olan taktigi.

Italyanlarin 3 stoperli taktikleri bitti. Bu sene Schalke oynuyordu, Guardiola 7 atti gönderdi. Morinho'nun topun arkasina gec taktigi de bitti. Manchester büyük maclarda yari sahayi gecemedi. Ingilizlerin uzun topu bitti. Kanat futbolu bitti. Tiki taka bitti.

Fatih Terim'in 2000'de oynattigi oyun bugün modern futbolda ders diye anlatilabilir. Cok benzerini 2011'de Elmander, Selcuk, Melo, Emre, Engin kadrosuyla oynatti. Bugün de benzer tipte futbolcular bulsun yine oynatir. Fatih Terim'in karakteristik sistemi bugünkü kadroya uymuyor.
    Gegenpressi liverpooldan başka doğru yapabilen yok şuan revaçta olan sistem topu koşturmak pas pas pas bence

• Terim yatsin kalksin son haftalardaki basaksehirin puan kayiplarina sevinsin

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Ben de çok sinirlendim ama şunları söyliyim.

Kendi fikrim ben bir çok teknik adama kabahat bulmam. Bir teknik adamın yapabileceği şeylerin limiti var.

Bu maçta özel olarak taktik hatası yapmış olabilir, ben bu maçı izlemedim o yüzden bir şey diyemiycem.. Google'da skora baktım foruma girdim sen yazmışsın.

Diagne'nin penaltı kaçırması da mı Terim'in hatası mesela?

Türkiye'de seven yaranmıyor arkadaşım, kibar kibar takılırsan oyuncular kimseyi siplemiyor. Bak aziz gitti oyuncuların üstünden baskı kalktı şimdi küme düşme hattındalar.

Terim olmayınca bu takım şimdiye kadar daha mı iyiydi peki?

Peki geçen maç neydi? Beşiktaş'ı yendik ama herkes yine kafasına göre takılıyordu.

Habere bakıyorsun Diagne gidiyormuş, bu adam penaltıyı kaçırsa ne olur kaçırmasa ne? Adamın çok ipinde kuşağında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Ben de çok sinirlendim ama şunları söyliyim.

Kendi fikrim ben bir çok teknik adama kabahat bulmam. Bir teknik adamın yapabileceği şeylerin limiti var.

Bu maçta özel olarak taktik hatası yapmış olabilir, ben bu maçı izlemedim o yüzden bir şey diyemiycem.. Google'da skora baktım foruma girdim sen yazmışsın.

Diagne'nin penaltı kaçırması da mı Terim'in hatası mesela?

Türkiye'de seven yaranmıyor arkadaşım, kibar kibar takılırsan oyuncular kimseyi siplemiyor. Bak aziz gitti oyuncuların üstünden baskı kalktı şimdi küme düşme hattındalar.

Terim olmayınca bu takım şimdiye kadar daha mı iyiydi peki?

Peki geçen maç neydi? Beşiktaş'ı yendik ama herkes yine kafasına göre takılıyordu.

Habere bakıyorsun Diagne gidiyormuş, bu adam penaltıyı kaçırsa ne olur kaçırmasa ne? Adamın çok ipinde kuşağında..
    Israr neden ediyor niye ben bunu anlamıyorum. Günlerce tartışılacak bir penaltı kararı ve sonra da gol attı. Hiç sevinemiyorum.
    Takımı bölmüş Sinan'a vuruyor diğerlerine çemkiriyor. Futbolcular birbirini teselli ediyor. Nerede kaldı Terim otoritesi? Linnes oturuyor Yunus oturuyor şu değişikliklerin anlamı nedir ben anlamıyorum. Oynatma kardeşim forvetsiz oynuyorduk biz. Daha da iyiydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 11 Mayıs 2019; 18:6:21 >

Adam zaten süperlig tarihine adını yazdıracak 30 gol atarsa en çok gol atan yabancı olacak.

O yüzden tolerans gösteriyordur. Bu zaten diganeyi daha çok gol atmaya da sevkediyor olabilir.

Bak maç bitti 3-2 aldık ne oldu şimdi? feryat figan ettiğine değdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Adam zaten süperlig tarihine adını yazdıracak 30 gol atarsa en çok gol atan yabancı olacak.

O yüzden tolerans gösteriyordur. Bu zaten diganeyi daha çok gol atmaya da sevkediyor olabilir.

Bak maç bitti 3-2 aldık ne oldu şimdi? feryat figan ettiğine değdi mi?
    Yazık günah. Terim'in etkisi hiç yok. Penaltı kararıyla çöktü Rize. Konsantrasyon denen bir şey kalmadı.
    Yine fenerlinin beşiktaşlının malzemesi olacağız o penaltıyla. böyle olmamalıydı
    Fener bize laf söyleyemez!

Adamlar feghouli'nin faulünden başlayarak gol attılar ve Var'da faul verilmedi! Adamlar 1-1 yapıp bitirdi!

Hak etmiyoruz diyorsan doğrudur ama fener konuşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bu mesaj silindi.
    Çağırdın geldim.ne oldu?

• 3 senedir bölümü ve galatasarayı takip etmiyorum ama sacmalamışsın.

UEFA kupasından berı aynı terane.
    Terim gidiyor milyon dolarlar transferler Hocalar verilen tazminatlar VS vs.
    Terim geliyor sampiyon.

Terim gidiyor tekrar aynı
    Terim geliyor yine sampiyon.

Kardesim bırakın su adam ölene kadar calıssın. Milyon Euroları cuvalla dökünce de daha basarılı olunmuyor.
    Ergenlik etme son 20 seneye bir bak.

• Adam kazanıyor yinede yaranamiyor :)

1996 yılından ıtıbaren 22 sezonda 11 şampiyonluk almışız..

8 sezonda 7 kez terim yapmış şampiyon.

14 sezonda terimsız calsımısız ve 4 kez şampiyon olmusuz...

14 de 4 kez şampiyon olmuşuz... 4 kez anlıyormusun 4 kez.

Terim yokken 4 kez şampiyon olduk 14 denemede ama terımle 8 denemede 7 kez olduk :D

Ergenliklerini başka yerde tatmin et 9 da 8 e gıderken golge etme bize ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Tudor diyor okumadım ne diyo?
    tudor barcelonaya gidiyormuş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler şimdilik şampiyonluğu kutlamaya gitmiştir.seneye yine başlarlar.Fatih Terim teknik direktör falan değil demeye.bu adamda insan eninde sonunda şampiyon olmadan bir sezon gelecek.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.