Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanhu11

Gençler şimdilik şampiyonluğu kutlamaya gitmiştir.seneye yine başlarlar.Fatih Terim teknik direktör falan değil demeye.bu adamda insan eninde sonunda şampiyon olmadan bir sezon gelecek.
    Eskidendi artik degil bunadi. Resmen hediye edilmis ve taraftarin itmesiyle gelen bir sampiyonluk. 1-0 geride olan her macta Selcuk'u oyuna alan Linnes'e kafayi takan Diagne denen takozda israr edip isi korkunc riske atana hoca falan denmez. Inanilmaz bireysel yeteneklerle geldi taktik degisiklik mudahale hiç yapamadi. Ilk defa Diagne'nin oyundan ciktigini gordum. Farkli seyler hic ama hic denemiyor. Bu kazamanin 30 gol attığı ligde baska takimin hediyeleriyle gelen sampiyonlugun yasandigi ligin hali ortada. Bu kafayla gene CL'de husrana ugrariz.

Sevindim taraftarin hakkettigi ve birilerinin ben kurdum dedigi Istanbullunun parasinin peskes çekildiği bir takımı alt etmenin mutlulugunu yasiyorum kutluyorum. Ama bir daha bunlar rakip olmayacak unutmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SA Şampiyon hocanın taraftarı geldi
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 19 Mayıs 2019; 23:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Eskidendi artik degil bunadi. Resmen hediye edilmis ve taraftarin itmesiyle gelen bir sampiyonluk. 1-0 geride olan her macta Selcuk'u oyuna alan Linnes'e kafayi takan Diagne denen takozda israr edip isi korkunc riske atana hoca falan denmez. Inanilmaz bireysel yeteneklerle geldi taktik degisiklik mudahale hiç yapamadi. Ilk defa Diagne'nin oyundan ciktigini gordum. Farkli seyler hic ama hic denemiyor. Bu kazamanin 30 gol attığı ligde baska takimin hediyeleriyle gelen sampiyonlugun yasandigi ligin hali ortada. Bu kafayla gene CL'de husrana ugrariz.

Sevindim taraftarin hakkettigi ve birilerinin ben kurdum dedigi Istanbullunun parasinin peskes çekildiği bir takımı alt etmenin mutlulugunu yasiyorum kutluyorum. Ama bir daha bunlar rakip olmayacak unutmayalim.

Alıntıları Göster
    Üzülüyorum size be , tuttuğun takım şampiyon oluyor ama şahsi nefretlerinden dolayı sen sevinemiyorsun hatta üzüntüden için içini yiyiyor.

taktik açıklama istiyorsan ben bu taktige delip geçme taktiği diyorum.rakipleri delip geçiyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor>>>>>> ft

• 4. gelişi, Tudor'un iyi ama motive olamayan kolay dağılan takımını devraldı. Gaz etkisi beraberinde motivasyon sonuç geldi.
    Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak ?

F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Abdullah Avcı kadar zeki bir TD değil. Egoist, ben yaptım ben bilirim havasında geziyor. Görüyoruz....

F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak ?

F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak ?

Lafa bak çay demle... Bu arkadaş futbolu sadece izlesin yorum yapmasın .... 2 kupa aldı ve 3. de yolda :)
  • ilk 11 in hepsi yabancı, Türk topçu yok ki kime gaz verecek. Geçti artık F.Terim'in dönemi. Taktik maktik bilmiyo ki. Pirlo şöyle böyle dedi, F.Terim teknik traktör değil... vs vs vs, bla bla bla. Vallahi bu yazıları görmekten bıktık. Bırakın artık şu adamın peşini. Yok taraftar olmasaymış, yok höte balaymış, yok öyleymiş yok böyleymiş. Arkadaş şampiyonluk taraftarıyla, malzemecisiyle, aşçısıyla, garsonuyla, antrenörüyle, topçusuyla, teknik direktörüyle geldi. Şampiyonluk barını hepsi beraber tamamladı, nokta...
  • Bu tür genelde öyle sosya medyada farklı olucam ilgi cekicem ayagına hep öyle konular açarlar alıştık. Bu internet ortamı cıktıgından beri forumlarda her yerde takılırım cok gördüm bunlardan. Belki kişisel nefretiyle birleştiriyor olabilir ama lakin bu tipler degişmez.

Adam beyler k bkmayın benimn görüşüm böyle ama fakat Fatih hoca büyük hoca yaptı yine yapacagını haklısınız ama dusuncelerım böyleydi diyeceğine hala savunmalar felan komedi gerçekten nesilleri bitmez yani bunlarn
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Bu tür genelde öyle sosya medyada farklı olucam ilgi cekicem ayagına hep öyle konular açarlar alıştık. Bu internet ortamı cıktıgından beri forumlarda her yerde takılırım cok gördüm bunlardan. Belki kişisel nefretiyle birleştiriyor olabilir ama lakin bu tipler degişmez.

Adam beyler k bkmayın benimn görüşüm böyle ama fakat Fatih hoca büyük hoca yaptı yine yapacagını haklısınız ama dusuncelerım böyleydi diyeceğine hala savunmalar felan komedi gerçekten nesilleri bitmez yani bunlarn
    Konuyu açtığım tarih 2 Kasım. O tarihten bu zamana değişen hiçbir şey yok hepsi aynen çıktı. Rezil bir futbol, tamamen bireysel becerilerle gelen bir şampiyonluk.
    Hatta en büyük etken 31 Mart seçimleri. Başakşehir'de bir anda başlayan muazzam düşüş.

En keyifsiz gelen şampiyonluk futbol namına bir şey yoktu. Geçen seneki heyecandan eser yoktu.
    Adam takıntılı, yaş ilerledikçe gittikçe egoistleşiyor. Lucesku'da bir zamanlar efsaneydi o da bitti. Terim için de şu ana kadar bir ilerleme yok geriye gidiyor.

Aylardır yapılan değişiklikler, oynanan futbol, Avrupa arenası hepsi ortada. Mütevazı bütçelerle bu zamana kadar bir şey yapamadı. Baştan sonra yenilenen takımlar ya da 96 -00 efsane kadarosu.
    Arada 2002 - 2003 yıllarındaki mütevazı kadroyla ne hallere düştüğünü gördük. Lucesku'nun eski halleri işte bu konuda başarılıydı.

Şu lige 50 şampiyonluğun olsa ne olur. Avrupa'da ezilmeyen yenilse bile alkış alan takım görmemiz lazım. Sneijder, Melo, Drogba, Eboueli kadroyla olur. Bu kadrodan o kadar başarı beklemiyoruz ama şu oyuna müdahalesi inanılmaz yetersiz. Öndeyiz Selçuk giriyor, gerideyiz Selçuk giriyor. Belli başlı oyuncularda ısrar edip kimisine sırt çeviren adam başarılı olamaz.
    Terim geçen sene herkese şans verdi de başarı geldi bu sene ise tam tersi bir çizgide gitti. Sonucunda geçen senenin en iyileri Nagatomo Fernando Ndiaye, Donk geriledi. Rodriguez de çok kötü başlamıştı. Çoğu geçen senenin gölgesinde kaldı. Bir tane maçta bile saha içi dizilimde değişiklik yaptığını görmedim. Tek istisnası bu son maçta forvet çıkarıp savunmayı 4'ledi. Başka hiçbir şey yok. Ndiaye çıkar Selçuk girer Feghouli çıkar ya Emre ya Sinan girer. Donk çıkar Selçuk girer. Kostas'a bile düzgün şans vermedi. Sezonun en iyilerinden Linnes'i yanında oturttu onun olmadığı maçlar da ortada.

Hata üstüne hata yaptığı burnunun dikine gittiği bir sezon oldu. İnanılmaz şeyler oldu ve şampiyonluk geldi.
    Aynı kafayla bu senenin aynısı olur. Belki yine şampiyon oluruz ama Avrupa'dan erkenden elenmiş, deplasmanlarda kanser eden yine ezik futbolla.

Fatih Terim büyük hoca falan değil büyük hoca böyle olmaz. Eskidendi onun büyüklüğü. Ha hatalar insanlar içindir önümüzdeki sezon ders alır kendini yeniler ben aynen gelir başarısını taktir ederim. Öyle tip mip falan haddini bilerek konuş.

Bir tane Galatasaray üyesi var. İsmi Taner Aşkın. Bir keresinde Galatasaray taraftarına "fan" demişti. Söylediği şey senin gibi Fatih Terim düşmanları için doğru aslında. En az liseciler kadar sizin de bu kulübe zararınız var. Adam gelmiş kulübün en başarılı teknik direktörünü beğenmiyor. Ulan bu adam rakip takımlardan birinin efsanesi olsa çoktan heykelini dikmişlerdi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Mayıs 2019; 17:45:19 >
  • Fatih terim gittikten sonra snaiderli drogbali kadronun hangi taktikle nasıl oynadığını ligde ne yaptığını da gördük.

Bu işler çoluk çocuk mantığıyla yürümez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Sayfa 1 ilk mesaj :Fatih Terim hakkında bir tane öven yorumumu bulamazsınız. Bir gün bile Fatih Terim şöyle imparator şöyle adam bilmem ne. Bulamazsınız.
    Tek avantajı gaz futbolu ve motivasyon.

Sayfa 2 sadece sayfa 2: Terim bazı şeyleri doğru yapmaya başladığında aynen gelir yine burada yazarım savunurum.

Hiç itham falan değil tamamen kendi mesajlarından anlaşıldığı üzere imparatordan nefret ediyorsunuz ve o başarılı oldukça daha fazla çıldırıyorsunuz , bu sene de tokatlayacak sizi imparator evelAllah.
    Ve tokatladı

Sampiyonluk macinda Nagatomo Visca'ya adim attirmadi. Selcuk girdi ve oyunun kaderini degistirdi.

Fatih Terim ikinci yari Abdullah Avci'ya taktik dersi verdi.

Devam et yaz, eglenceli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sampiyonluk macinda Nagatomo Visca'ya adim attirmadi. Selcuk girdi ve oyunun kaderini degistirdi.

Hocam bunlara ne kadar anlatsak hava. Belli ki Dursun Özbek dönemindeki Galatasaray'ı özlemişler. Başında kayyum gibi atanmış bedenciler vardı ve derbilerde hep tokat manyağı oluyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 22 Mayıs 2019; 21:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Hocam bunlara ne kadar anlatsak hava. Belli ki Dursun Özbek dönemindeki Galatasaray'ı özlemişler. Başında kayyum gibi atanmış bedenciler vardı ve derbilerde hep tokat manyağı oluyorduk

Alıntıları Göster
    Trabzon Besiktas Fenerbahçe Basaksehir (son yillardaki iddiasından yazıyorum)

Deplasmanlarda 0 galibiyeti var Terim'in son gelisinden beri. Imparator.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Durmus saat bile gunde 2 kez doğru gosterir. Bu cumle bile ne kadar tesadüfi olduğunu gosterir

Bütün sene Selçuk'la maci değiştirmeye calisip eline yüzüne bulaştırdı 1 mac is yapti diye hemen ovulmesi. Iste vizyonsuz sig taraftar bakisi. Kostas'a 1 sefer sans verip oynatmamasi. Nagatomo bu sene cogu macta vasatti 1 maçta iyi diye mi kral? Gecen sene cok iyiydi bu sene dusus yasadi. Linnes cok rahat oynardi hatta deplasmanlarda kaybolan Mariano yerine haydi haydi oynardi. Erzurum macinda 1 puani kurtaran adamdir Linnes. Inat varya inat adami batirir da cikarir da.
    Isterse diyorum ya 50 şampiyonluk daha alsin boş. Avrupa'da ezilmeyen takım istiyoruz. Bu özürlu anlayisla daha Turkiye'de deplasmanlarda dökülen takimi nasil iyileştirecek onu düşünsün.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.