Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • terim’den önce şu şaş belasından kurtulmalıyız. yattığı yerden maaş alıyor utanmadan. takıma katkısı 0. yine 8 maç ceza almış!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

1999 2000 sezonu bitti Super Kupa'yi da beklemedi gitti.
    2003 2004 sezonunda kendi birakti gitti.
    2013 2014 sezonunda milli takımı birak Galatasaray'a odaklan dendi kabul etmedi. Birakti gitti.

Kimse Terim'i yollamak için yer aramadı. Hic kimse onu yollamadi. Cok bos yapiyorsun cok. En ufak catirtida yine gidecek her zamanki gibi. Goreceksiniz.
    Egoist adamlar kovuldu dedirtmezler ceker giderler.

Alıntıları Göster
    insanlar alakasız organlarından sallamayı çok seviyorlar.

terime tff den teklif geldiğinde terim kararı başkanımız verir dedi, aç eski haberlere bak.

yönetim kurulu toplandı şükrü ergün konu milli takımsa gerisi teferuattır terimin milli takıma gitmesine sıcak bakıyoruz dedi.Kararı terime bırakıyoruz dedi.o donemde tüm kamaoyunun birleştiği bir isimdi hükümette terim diyordu, terim teklifi reddemeyeceğinden kararı başkan versin demişti.
    aynısını lucescu gelmeden önce 2sene üst üste şampiyon olan şenol güneşe yaptılar fikret orman ne dedi hayır olmaz şenol güneş beşiktaşın teknik direktörüdür dedi sahip çıktı.
    bu sene zaten devam etmeyi düşünmüyordu, izin verdi.

senin başkanın fatih terime sahip çıkmadı, kamuoyunun önüne attı.kendisi konu mili takımsa teferaattur dedikten sonra , terim milli takımı red mi edebilecekti.

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/fikret-orman-senol-gunes-kapisini-kapatti-40531931

Fikret orman : Şenol Güneş, "Olmayacak duaya amin demektir."

https://www.webaslan.com/futbol/aysal-karari-terime-biraktiSXHBQ61149SXQ

Ünal aysal:Kal da diyemem git de diyemem.

bak bakalım 2 başkan arasındaki farka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Haziran 2019; 19:32:3 >

• O değilde bugün yine aklıma geldi , adam 1 beraberlık alınca hemen konuya atlayıp terım savunucuları nerdesınızzz dıyordu , cocuğa bişiy mi oldu acep görünmüyor :D
  • Biraz saçma bir konu olmuş. Son 8 gelişi 7 şampiyonluk, bir sürü kupa ve Avrupada başarı elde etmiş, Galatasaray'ın tanınabilirliğini en üst seviyeye çıkarmış, Galatasaray ile bağdaşlaşmış birinden bahsediyoruz. Kişisel bir problemin olabilir, sevmeyebilirsin ama başarılarına saygı duymak lazım. Teknik, taktik bilgisi yok diyorsun. Teknik, taktik bilgisini neye göre sınayabiliyorsun? Neye göre bu yorumu yapabiliyorsun? Bahsettiğim gibi sevip sevmemek herkesin hür iradesi. Ama kesinlikle Türk Futbolunda saygı duyulacak 3-5 kişiden birisidir kendisi. Düşüncene saygı duyuyorum bu arada
  • Tarihinde bir şampiyonluğu olan Ersun Yanal'ın heykelini dikecekler, tarihinde tek başarısı lig ikinciliği olan Avcı'yı kurtarıcı gibi görüyorlar...Fatih Terim'in kazandığı kupayı 20 yılda kazanan camia yok, biz efsanemizi gömecek yer arıyoruz.

Neyse ki bunların derdi Galatasaray filan değil, tek dertleri ilgi arsızlığı, yıllardır bunlar var ve her şampiyonluk sonrasında kayboluyorlar :) Hangi renge hizmet ettiklerini kendileri de bilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 11 Haziran 2019; 13:45:17 >
  • Fatih Terim dışında son yıllarda GSnin şampiyonluğu var mı? (Hamza Hamzaoğlu nu saymıyorum o şampiyonluğa gsliler bile inanmamıştı)
    Fatih Terim bu ligin dinamiklerini en iyi bilen hocadır.

• Nerede kalmıştık?

Selçuk ısrarıyla devam eden özürlü deplasman karnesinde..
  • Şampiyonlar Ligi'nde Terim'in içinden geçecekler. Terim yine yeni heyecanlar iyidir deyip kaçacak. Not alın.

Tabi tazminatıyla..
  • Aga her yenilgi sonrası hortlatıyorsun şu konuyu, sezon sonu şampiyonluk gelince millet yazıyor buraya, arazi oluyorsun. Şampiyon olunca da Allah aşkına hortlat şu konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

Aga her yenilgi sonrası hortlatıyorsun şu konuyu, sezon sonu şampiyonluk gelince millet yazıyor buraya, arazi oluyorsun. Şampiyon olunca da Allah aşkına hortlat şu konuyu.
    Yerim şampiyonluğunu. Vizyonsuz Terimsporlu taraftar topluluğu. Şampiyonlukta da buradaydım. Başakşehir'in arka arkaya kayıplarıyla Rize'de normal dışı galibiyetle gelen şampiyonluk.
    ŞL'de kovaya dönecek takım hala şampiyonluk 50 şampiyonluk olsun ne kazandıracak?
  • quote:

Yerim şampiyonluğunu. Vizyonsuz Terimsporlu taraftar topluluğu. Şampiyonlukta da buradaydım. Başakşehir'in arka arkaya kayıplarıyla Rize'de normal dışı galibiyetle gelen şampiyonluk.
    ŞL'de kovaya dönecek takım hala şampiyonluk 50 şampiyonluk olsun ne kazandıracak?

Alıntıları Göster
    İyi o zaman ben rezil olmayı göze alıyorum, delikanlı adam başarı geldikten sonra da Terim dönemi bitmelidir diye bu konuyu hortlatır. Başarısızlık gelirse gel alıntıla beni, demedim ben sana Terimsporlu de, büyüksün diyeceğim. Aksi olursa da alıntıla ama terim dönemi bitmelidir de. Hadi seni göreyim. Mesele terim değil. Gider gitmez. Her yenilgi sonrası aynı şeyi yapıyorsun, sonra arazi. Şampiyon olduğumuz gün niye hortlatmadın? Bırak ya.

• quote:

İyi o zaman ben rezil olmayı göze alıyorum, delikanlı adam başarı geldikten sonra da Terim dönemi bitmelidir diye bu konuyu hortlatır. Başarısızlık gelirse gel alıntıla beni, demedim ben sana Terimsporlu de, büyüksün diyeceğim. Aksi olursa da alıntıla ama terim dönemi bitmelidir de. Hadi seni göreyim. Mesele terim değil. Gider gitmez. Her yenilgi sonrası aynı şeyi yapıyorsun, sonra arazi. Şampiyon olduğumuz gün niye hortlatmadın? Bırak ya.

Alıntıları Göster
    Konunun ilk mesajını yani ana içeriği okursan çerez ŞL grubundan bile patates olacağımızı yazmıştım. Tarihe de bakabilirsin.
    Benim için başarı ŞL'dir. Saçma sapan takımların yer aldığı lig şampiyonluğu değil.

ŞL'de gruptan çıksın bu takım konuyu hortlatıp özür dileyeceğim

• quote:

Konunun ilk mesajını yani ana içeriği okursan çerez ŞL grubundan bile patates olacağımızı yazmıştım. Tarihe de bakabilirsin.
    Benim için başarı ŞL'dir. Saçma sapan takımların yer aldığı lig şampiyonluğu değil.

ŞL'de gruptan çıksın bu takım konuyu hortlatıp özür dileyeceğim

Alıntıları Göster
    İyi o zaman kriterin ŞL ise ŞL maçından sonra hortlat kardeşim. Geçen sene de takip ettim seni, yenilgilerde hemen hortlatıyordun, galibiyetlerde araziydin. Yine takip edeceğim, ilk CL maçında galibiyet gelirse bekleyeceğim atacağın yorumlarını.

• quote:

İyi o zaman kriterin ŞL ise ŞL maçından sonra hortlat kardeşim. Geçen sene de takip ettim seni, yenilgilerde hemen hortlatıyordun, galibiyetlerde araziydin. Yine takip edeceğim, ilk CL maçında galibiyet gelirse bekleyeceğim atacağın yorumlarını.

Alıntıları Göster
    Geçen yıl ilk maç 3-0 galibiyetti. Sonra ne oldu? Fos.

Gruptan çıkarsa yazacağım.
  • Şuan ligde ki diğer 17 teknik direktörü Galatasaray in başına koyun bundan kötü olmaz. Fakat terimi küme düşme hattında olacak takımlara verin %100 küme düşer. Terim Galatasaray da her zaman iyi kadrolarla oynadı. Bizim gibi leş bir ligde şu kadronun başına ligde ki herhangi bir hocayı koyun yine şampiyonluğa oynar. Bu kadro ile bakalım terim Avrupa'da ne yapacak. Geçen sezon Bundesliga 14. sü s04 bizi perişan etti. Tarihin en kolay grubunda sonuncu olacaktık. İnşallah tek istediğim tarihin en zor grubu gelir o zaman görürüz terimi. Takımı geçen sezon bireysel yetenekler şampiyon yaptı. Ne bi duran top organizasyonu ne bi organize atak vardı. Feghouli kaç maçı tek başına aldı ama gel gör imparator terim. Bu terim degilmiydi bu adamı sezonun ilk yarısı oynatmayip sinan gümüşü oynatan şampiyonluğu zora sokan. Ak kara bu sezon Avrupa'da belli olacak. Kimse bu çöp ligi kıyas almasın Galatasaray kadrosu ligin üstündedir.

• quote:

Şampiyonlar Ligi'nde Terim'in içinden geçecekler. Terim yine yeni heyecanlar iyidir deyip kaçacak. Not alın.

Tabi tazminatıyla..
    Terim 20 tane kupayla senin içinden geçti sen hala kaçmadın ya merak etme Terim de kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Terim 20 tane kupayla senin içinden geçti sen hala kaçmadın ya merak etme Terim de kaçmaz

Alıntıları Göster
    Daha önce 2 kez kaçtı yine kaçar. Hagili Popesculu Hakanli Taffarelli kadroyla daha genc yaslarinda basarili oldu tabi. Sonra da Drogbali Sneijderli kadro.

Ne zaman egoları baskin geldi Terim cort.

Dedigim gibi 2 sefer birakti gitti 3.su de supriz olmaz. Terim eski Terim degil eski haline saygi duyarim ana konuda da belirttim. O yuzden yazdıklarım senin icinden gecmis belli ki.

• +Adam yine gelmiş komedı bu çocuk.
    +Ne desen boş ya yenilsin diye galatasaray pusuda bekliyor.
    +Birde o puan kaybetti , bu bilmem ne oldu , rize bedava yendi .
    +Yemişim şampiyonluğu dedi adam ne anlatacaz biz buna adam şampiyon olsanda mutlu değil ne istiyor anlasam .

+ Bence bu başasarısızlıktan haz duyuyor devamlı eleştirme ihtiyacı duyuyor bırılerını.

''Schadenfreude, bir başkasının başına kötü bir olay geldiğinde yaşanan mutluluk duygusunu anlatıyor. Yani; bir başka insan mutsuz olduğunda, karşısındaki kişi de bu mutsuzluktan ötürü mutluluk duyuyor. Kulağa son derece kötü, pis, korkunç gelse de aslında insan tabiatında olan bir duygu... Almanlar ise bu duyguyu bir kelimeyle özetliyor: Schadenfreude ''

Bence arkadaş hasta bulaşmayın.

Normal bir insan daha 1 hafta once kazanılan super kupa ıcın tebrık eder gırıp , yenılgıde hemen damlıyabılıyrosun konuya tebrık etmek ıcınde arada uğra genç durumu ncıdden kotu mutsuz olursun hayatın boyunca :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

terim’den önce şu şaş belasından kurtulmalıyız. yattığı yerden maaş alıyor utanmadan. takıma katkısı 0. yine 8 maç ceza almış!
    8 maç ceza alıp maçlara çıkmayınca yattığını düşünüyorsun herhalde. Futbolu maçlardan ibaret görüyorsan normal tabi. Senin düşünce yapına göre sanırım bu adam her gün takım ile antrenmanlara çıkmıyor. Sadece ceza alıp yatıyor. Güzel düşünce biçimi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.