Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen boş bir yazı yazmış arkadaşımız , terimin futbol anlayışını çözdüğünü düşünüyorsun ve beğenmiyorsun ve istediğinde bir futbol var.

Aslında basit sorularım sana ama cevap verecek yeterliliğinde yok bence.

1- Terim gitsin yerine kim gelsin mesela ?
    2- Terim 9 sezon yönetti kulübü 1956-2019 arası çıkaralım 9 yılı yok sayalım 54 sezon var değil mi ?
    3- 54 sezonda 14 sampıyonluk almısın ve avrupada sıfır basarı elde etmişşin doğru mu ?
    4- 54 sezon baska bırılerını denemişin hepsi mı çöptü sana gore ?
    5- Neden terimsiz yıllarda başarılı olamadık hiç ?
    6- Tekrar soruyorum 54 yıldır yapılan degısım senı tatmın etmıyor avrupada basarı ıstedıgınden dolayı .Peki isim verir misin kimi istiyorsun ?

+ Bence benim görüşüm şu sizin gibi taraftarlar hakkında basitçe anlatayım ; Terim gitti mesela mehmet geldı diyelım sızın ıcın ıkı olasılık var
    -Mehmet basarılı olursa bakın gordunzu mu terım gıtsın dedık haklıydık ve basarı geldı dıyeceksınız
    -Mehmet basarısız olursa gordunuz mu bu yonetım terımı yolladı baska bır cop antranor getırdı dıyeceksınız.

Yani siz anca boş boş yorum yazarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Tamamen boş bir yazı yazmış arkadaşımız , terimin futbol anlayışını çözdüğünü düşünüyorsun ve beğenmiyorsun ve istediğinde bir futbol var.

Aslında basit sorularım sana ama cevap verecek yeterliliğinde yok bence.

1- Terim gitsin yerine kim gelsin mesela ?
    2- Terim 9 sezon yönetti kulübü 1956-2019 arası çıkaralım 9 yılı yok sayalım 54 sezon var değil mi ?
    3- 54 sezonda 14 sampıyonluk almısın ve avrupada sıfır basarı elde etmişşin doğru mu ?
    4- 54 sezon baska bırılerını denemişin hepsi mı çöptü sana gore ?
    5- Neden terimsiz yıllarda başarılı olamadık hiç ?
    6- Tekrar soruyorum 54 yıldır yapılan degısım senı tatmın etmıyor avrupada basarı ıstedıgınden dolayı .Peki isim verir misin kimi istiyorsun ?

+ Bence benim görüşüm şu sizin gibi taraftarlar hakkında basitçe anlatayım ; Terim gitti mesela mehmet geldı diyelım sızın ıcın ıkı olasılık var
    -Mehmet basarılı olursa bakın gordunzu mu terım gıtsın dedık haklıydık ve basarı geldı dıyeceksınız
    -Mehmet basarısız olursa gordunuz mu bu yonetım terımı yolladı baska bır cop antranor getırdı dıyeceksınız.

Yani siz anca boş boş yorum yazarsınız.
    Konuşmalara dikkat edelim .Seviyeli tartışacaksanız tartışalım arkadaşım ben fikrimi söylüyorum, beğenin yadan beğenmeyin. Bu takım artık terim yönetiminde avrupa'da başarılı olamaz, bunu falcao'da değiştiremez.

İyi Allah gecinden versin 10 yıl sonra terim sağlığı kötüleşse vefat etse ne yapacağız?

- Takımı günümüz, çağdaş futboluna uygun, oyunu ileriye hızlı şekilde yığabilen tek toplarla yeri gelince çıkabilecek, taktik ve selçuk takıntııs olmayan teknik direktör olabilir

-Kimse Terim başarısız olsun istemiyor, bunu aklınızdan çıkartın aslolan Galatasaray'dır. 100 defa yazdım ya anlamak istemiyorsunuz, yada işinize gelmiyor. Kapıkule'den çıkınca takım 4'lük olup geliyor , ben buna isyan ediyorum. Bu sene değişen birşey olacak mı? Hazırlık ve lig maçlarında gördük ki olmayacak. Sizde diyorsunuz ki takım küme düşssede Terim başarılı olsun. Bende diyorum ki kuruluş amacı "Türk olmayan takımları yenmek" olan ve bunu misyon edinmiş , en büyük başarıları Türk futboluna kazandırmış bir takımın misyonuna ters.

- Kimse Terim'i kulüpten kovalım falanda demiyor. Mustafa Cengiz'den sonra Aday olsun gelsin başkan olsun. Eyvallah. Ancak hırslı mücaadeleci bir takım oluşturacak Teknik kadroya ihtiyaç var, dünyanın her ligini takip edecek ekiplere ihtiyac var. Altyapıda nerdeyse tüm yaş gruplarında şampiyon olduk biliyorsun. yayvan yayvan yan paslarla 10 dakikaya çıkamayan takımda ben kimi suçlayacam arkadaşım? Teknik kadroyu mu yoksa oyuncuları? Ben altyapıda şampiyon oln çocukları daha çok görmek istiyorum. Selçuk denen futbolun terk ettiği adamları, sahada gezen topçuları görmek istemiyorum

Kimse dokunulmaz değildir. Kisme vazgeçilmezde değildir. Ben Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmasını bunuda hızlı oyun ve sert savunma oluşturacak hocalarla olacagını ve Fatih Hoca'nın felsefesinin artık Avrupa için yetmediği kaanatindeyim. Bunu şimdi değil tee mayıstan beri söylüyorum.

Ben böyle düşünüyorum sen öyle düşünüyorun o senin bileceğin iş. İsterse tüm forum karşı çıkabilir Bu benim görüşümdür. Düşüncelerimi söylüyorum sadece.

İnşallah şampiyonlar liginde hiç olmazsa 3 maç kazanır, mucize olurda gruptan çıkar. Daha bunu uzatmanın alemi yok. Germeyin ortamı, gerilmeyelim daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 18 Ağustos 2019; 22:7:32 >

• Belo Betty kullanıcısına yanıt
    Bende soruyorum sana kimmiş senin hayalindeki teknik adam bakalım izleyelim takımını nasil yönetiyor.

Bende ozman diyorumki terim gitsin yerine otobus ceken kalaye adam gelsin ama kim olduğunu bilmiyorum biri gelsin onuda eleştiririm, baskasi gelsin derim gelenide elstiririm oda gitsin baskasi gelsin.

Ama aman fikir belirtmiyimki biri dalga geçer, sadece istiyirum diyim baskasini ama kim olduğu muamamma.

Böyle tartismami mi olur dersinki mesela city tipinde oynayan ve izleyin maclarini su klupteki adam bence uygun.

Yoksa sari cizmeli mehmet ağa ne istedigin oyun sitili var ne referans gosterecegin takim nede ornek göstereceğin teknik adam. Ortaya konuşuyon sadece plansiz is yapan yoneticiler gibi kovakta yerine elbet biri gelir, deneriz olmadi baskasini deneriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su avrupa sevdalilarinada deli oluyorum 100+ yildir bu tez canlilik ve is bilmezlik yüzünden bu haldeyiz..

Adama 6 yil dayanamiyiruz kotu, oynatamiyor, sistemsiz diye diye basa sariyoruz hep.

Avrupada basari icin once senin finansal ozgurlugun olmasi lazim. Onun icinde gelir elde edecen en buyuk gelir sampiyonluk su konumda.

Sampiyonlar ligine gidip 0 puan çeksen ustunede - 50 averajda yapsan 50 milyon gelir aliyin surf gittigin için.

Bazen fedakarlik yapacan avrupyi unut ya 10 yil sadece katil gel ne olur 100 yildir alamamisin 10 yil daha dur terimle sadece lige odaklan ligde makasi iyice ac ucuz transferlerle ekonomik ozgurlugunu al. Borcun bitsin rahatla hersey basari değil bazende kulup gelecegi önemli.

Her sampiyonluk demek 50 milyon euro neredeyse makas acmak demek.

Bak bu ay açıklandı 250 milyon borc verdi fener gs ise +30 milyon tl kar gosterdi fena mi simdi basari degil mi bu?

• miskin_yek kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim, yine tekrara giriyoruz, yukarıda uzunca yazdık , 2 yıldır dediğimiz bu işte "takımın sistemi yok olmayacak"

Her kulubün kendisi oyun karakter vardır bir sistemi olur ve onunla yürür. Gidipte M.city örnek alsın, onun gibi olsun dersen başarısızlıkla sonuçlanır.

Kendi sistemini oturtacaksın. Bizim bir sistemimiz oldugunu söyleyebilir misin?

Çok güzel söylüyorsun Avrupa'da başarılı olmasakta olur, şuan itibariyle 10. sıradayız , 1 basamak daha gerilersek (-bu bu sene bile 11. sıraya düşebilir.) lig şampiyonunu doğrudan şampiyonlar ligine gönderme hakkını kaybediyoruz, şampiyonlar liginde 4. torba oldugumuzdan ,elemelerde sağlam rakipler , gruplardan daha zor rakipler geliyor, yani uzunca süre ülke şampiyonu şampiyonlar ligi göremeyebilir. Yani o paralar hayal olabilir.

Başarı yoksa Avrupa'da puanda yok, Şampiyonlar ligide, şampiyonlar ligi'nin devasa bütçeside.

Ha dersen beni ilgilendirmez orası ayrı. Neyse yapacak bişi yok, sizdeki kör kütük sevda bizi daha çok felaketlere sürükler.

Daha Avrupa'da ülke puanı olarak ne derece kritik bir sezonda oldugumuzu, tek basamak dahi düşssek şampiyonlar ligi ve paralarının hayal olacagının dahi farkında değilsin
    Terim ile mutluluklar ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 19 Ağustos 2019; 6:58:18 >

• Belo Betty kullanıcısına yanıt
    Sen neden hep garip seyler yaziyorsun

1- istedigin ve galatasaraya uygun olan futbolu oynatacak teknik adam kim ?

2- yoksa benim fikrim yok ama oyle sadece degism mi isitiyorum diyorsun?

• Müthiş taktiksel zekasıyla Leşçuk’u oyuna sokarak bugün de maçı çevirdi imParator.
  • Oynadığı oyunu sağır sultan bilen bir takıma evinde rezil top oynamak.

Terim yine Aykut'u yenemedi. Hatta Aykut'un takımı daha iyiydi.

ŞL gol rekorunu kıracağız imPARA'tor ile. Taktik özürlü egosit..
  • Alın Fatih teriminizi başınıza çalın
  • hazırlık maçları ölçü değil len
  • Albayrak ve Terim gitmelidir şu takımdan artık.!!!!!

• adamlar gol yedikmi anında damlamışlar :D

Su konuyu acan arkadas gecen sezon ıcınde samıyon yapamaz yazmıs konu zaten trollenmıs neyın ısrarında cozsem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

adamlar gol yedikmi anında damlamışlar :D

Su konuyu acan arkadas gecen sezon ıcınde samıyon yapamaz yazmıs konu zaten trollenmıs neyın ısrarında cozsem :D
    Soru işaretleriyle dolu bir Rize maçı ve Başakşehir'in hediyesi ile geldi. ULTRA BALINA gelen şampiyonluk yani. CL'De ne yaptı? Rezil rüsva oldu.
    Terim sayesinde daha büyük hezimetler gelecek bekleyin biraz daha.
  • Her zaman diyoruz Fatih Terim ligin üstünde kadrolara gelip şampiyon olunca peygamber ilan edilen bir teknik direktör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bos bos yazacagınzıa çok biliyonzu madem ılk yarıyı lıder bıtırrıse Terim

Hesapları cızerım dıyebılıyonuz mu yoksa boyle her yenılgıde bos bos konusacak mısınız ? :D
    Seyirci ve Onyekuru sayesinde geldi şampiyonluk.
    Şampiyon olursa bunun sebebinin Terim olacağını kim söyledi ?
    Onyekuru olmaz Falcao olur, Falcao olmaz Emre patlama yapar ama Terim’in en ufak katkısı yok bu takıma. Tam tersine berbat takti bilgisiyle zarar veriyor. İlk yarıyla iknci yarıdan bu farkı anlaman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Ağustos 2019; 0:6:22 >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Bu adama laf anlatılır mı ? :D

Oyle bakarsak top toplayıcı yaptıda dersin..

Basit ya kadro belli antranör belli, Bu kadro lider bitirir diyebiliyor musun terime rağmen yada lider bitiremez diyebiliyor musun ?

Fikri yok adamların ortaya sallıyorlar şampiyon olduk mu ne güzle o yaptı bu yaptı ama kaçarsa terim kaçırdı. Sanki terim yokken hep şampiyon oluyoruzda terim geldi seri bozuldu..

Adamın kendine saygısı yok , kendine güvenipte fikir ortaya atamıyor ve arkasında duramıyor :D

Basit bir cümle bu kadroyu terim lider bitiremez diyecen , yada terime rağmen lideriz dıeycen ılk yarı. Yoksa cizerim hesabı dıeyde eklede fikrine saygını gorelım ne kadar bılgılısınde arkasında duruyon lafının , yoksa ortaya salıyonuz mu ?
  • evet bitmelidir teknik direktör dediğin 5 sene üstüste bütün kupaları almalıdır
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.