Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır bence 5 yılda 10 lig şampiyonluğu , 10 turkıye kupası , 10 super kupa almalı.

Ayrıca terim gidince avrupadaki eski günlerimize dönüp kesinitisz olarak tekrar 5 yıl ust uste şampiyonlar ligi alacaz.

Tarihimizde ben böyle başarısız adam görmedim adam düşünebiliyor musun şampiyonlar ligini kazanamıyor.

Bak rakiplerimize her sezon avrupada basarıdan basarıya kosuyorlar.

Mesela son 10 yılın uefa kupası şampiyonu beşiktaş ve 20 yıldırda fenerbahçe şampiyonlar liginde finale çıkıyor ...
  • Nerdesinizz gençler, devamlı damliyordunuz ne oldu hevesiniz kursaginizda mi kaldi??

Siz demeden ben diyim rakip 8 kisiydi, 8 kisiyi anca yenebildik fln filan atio tutun.

Üzüldüm adınıza bu hafta bosa beklediniz pusuda, haftaya artik bekleyim köşede sırtlanlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye konuşuyorsunuz. Fatih terim bedava maç izlemek ile kalmıyor. Üste para alıyor.

4 2 3 1 başka taktik yok mu denesene. 3 5 2 4 4 2. Hiçbirşey yapmıyor.

• Neye konuşuyorsunuz. Fatih terim bedava maç izlemek ile kalmıyor. Üste para alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Nerdesinizz gençler, devamlı damliyordunuz ne oldu hevesiniz kursaginizda mi kaldi??

Siz demeden ben diyim rakip 8 kisiydi, 8 kisiyi anca yenebildik fln filan atio tutun.

Üzüldüm adınıza bu hafta bosa beklediniz pusuda, haftaya artik bekleyim köşede sırtlanlar...
    Evet 8 kişilik takimdan gol yedik 99. dakikada kurtardık. Sahada sistem namına hiçbir şey yok herkes doğaçlama oynuyor. Bugün PSG ya da Real olsaydı 10 tane yemiştik.

Ama Terim'in 2 yil boyunc ilk defa bir macta kazanmak icin dogru degisiklikler yaptigini gordum. Butun hamleleri doğruydu. Hal böyle olunca takimin bir sistemi olmadığı kabak gibi ortaya cikti.

• futboldan anlayan insan zaten psg ve real maçında neler olacağını yazmış, fanatikler zorla yendiğimiz kayseri maçına sevinebilir.
  • Terim dün akşam maç sonunda dümene geçti , sistemdi taktikti diye tırıv vırı yapan futbol özürlüsü çocukları dikkate almaya gerek yok , imparator şu an Gs ve futbol camiası üzerindeki en etkili adam , o olmasa bizi çoktan ezmişlerdi.

Ayrıca Gs oyun olarak da rakiplerinin çok önünde , oyuncuların amatörce hataları,şanssızlık vs. hepsi üstüste geldi bikaç haftadır , takım form tuttuğunda çok rahat götürürüz ligi.Tabii ki diagne şutlanıp falcao veya iyi bir santrof alınması şart...
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt
    Dun sahada 4-1-4-1 taktıgıyle oynadık daha takımın taktıgını bılmeyen adamın tekisin. Zaten 3 maçtır 4-1-4-1 ıle oynuyoruz .

Dün eleştirdiğin taktıkle oynamadık hemde denesene dedıgın 4-4-2 ıle oynadık ıkıncı yarı yani deniyormuş bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Evet 8 kişilik takimdan gol yedik 99. dakikada kurtardık. Sahada sistem namına hiçbir şey yok herkes doğaçlama oynuyor. Bugün PSG ya da Real olsaydı 10 tane yemiştik.

Ama Terim'in 2 yil boyunc ilk defa bir macta kazanmak icin dogru degisiklikler yaptigini gordum. Butun hamleleri doğruydu. Hal böyle olunca takimin bir sistemi olmadığı kabak gibi ortaya cikti.

Alıntıları Göster
    Aynen ama takımın başında sen olsan 10 tane atardın Rmad 'e ... Zaten Rmad biz hariç herkesden 10 tane yiyor ve yenebileceği tek takımda biziz.

Rmad ve Psg kadroları çöp bizim 500 milyonluk takım ile yenmemiz büyük ayıp. Fatih terim acilen gitsin ve yerine psg yi madara edecek biri gelsin . Sen futbol dahisi söylede bilek gelecek ve ezecek adam kim ?

• Bi bitmediniz ...

• Dün ömeri begendigini söyledi. Söyleyecek başka sözüm yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan arkadaşa sistem oyunu oynatnan bir Mancini çeekk
    Fener dalga geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 31 Ağustos 2019; 13:1:46 >
  • -Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak?
    -F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Abdullah Avcı kadar zeki bir TD değil. Egoist, ben yaptım ben bilirim havasında geziyor. Görüyoruz....(((tekkral34)))

Şu laflarından sonra utansan 3 kupa kaldırmış adama karşı konuşmazsın :)

Bu arkadaş kadar rezilini görmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Alıntıları Göster
    2 sene önce anadolu takımları bize karşı hücum futbolu oynuyordu. Aç bak Rikerink varken Denizli varken maçlara.

2 senedir takımlar GS ile karşılaşınca, 11 kişi defans yapıyorlar. Bu TERİM'in getirdiği bir anlayış, bu bile başlı başına bir sistemin olduğunu gösteriyor.

Kaç kişi fark etti dün akşam bilmiyorum ama saha sulanmamıştı, pas takımı olduğumuz için kup kuru zeminde oynattılar bizi, kayserispor başkanı anlatsın bunları da TV'ye çıkmayı biliyor.

Ezeli rakibimizin milyarder başkanı sürekli bizimle neden uğraşıyor sanıyorsun? Korkuyorlar bizden.

Hadi at gözlüklerini takmışsın bunları görmekte zorlanıyorsun, sana bir soru: TERİM gitse kim gelecek yerine, bu yönetime rağmen kim muazzam futbol oynatacak bize ve ŞL guruplarında iyi futbol oynayacağız? Unutma bu takıma İngiltere şampiyonu Mancini, Dünya Kupası Şampiyonu Prandelli, Barcelona'dan Riejkard geldi. Hiç biri TERİM kadar başarılı olamadı. Şu soruya cevap bekliyorum senden.

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Aynen bende beğendim gayet güzel oynadı çoçuk napması lazımdı ömerden viera gbı derınlemesıne pas mı atmasını beklıyorsunuz yoksa seedorf gibi adam mı eksıltsın , yada gattuso gıbı top mu kessın ?

Ne bekliyorsunuz ? adam 1,2 mılyar harcıyor ceyrek fınalde elenıyor. Sistem filan tırıvırı konuşuyonuz ne para harcadında takıma sisteme uygun adam aldında sistem ve bireysel oyuncu performansı beklıyrosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

2 sene önce anadolu takımları bize karşı hücum futbolu oynuyordu. Aç bak Rikerink varken Denizli varken maçlara.

2 senedir takımlar GS ile karşılaşınca, 11 kişi defans yapıyorlar. Bu TERİM'in getirdiği bir anlayış, bu bile başlı başına bir sistemin olduğunu gösteriyor.

Kaç kişi fark etti dün akşam bilmiyorum ama saha sulanmamıştı, pas takımı olduğumuz için kup kuru zeminde oynattılar bizi, kayserispor başkanı anlatsın bunları da TV'ye çıkmayı biliyor.

Ezeli rakibimizin milyarder başkanı sürekli bizimle neden uğraşıyor sanıyorsun? Korkuyorlar bizden.

Hadi at gözlüklerini takmışsın bunları görmekte zorlanıyorsun, sana bir soru: TERİM gitse kim gelecek yerine, bu yönetime rağmen kim muazzam futbol oynatacak bize ve ŞL guruplarında iyi futbol oynayacağız? Unutma bu takıma İngiltere şampiyonu Mancini, Dünya Kupası Şampiyonu Prandelli, Barcelona'dan Riejkard geldi. Hiç biri TERİM kadar başarılı olamadı. Şu soruya cevap bekliyorum senden.

Alıntıları Göster
    Saydigin adamlara bir iki isim daha eklenir.

Hepsinin ortak ozelligi sabredilmeden yollanmasi. Aralarinda gerçekten çöp olanlar var ama hicbirine ama hicbirine Terim kadar sabredilmedi tolerans gösterilmedi. Bircogu yilini bile dolduramadı. Mancini'ye bile sabredilmedi.
    2002 2003 yıllarını hic unutmuyorum batirmasina rağmen kimse git demiyordu. Gerets en basiti bu toleransi görseydi baska yerlerde olurduk. Çöp ötesi bir kadroyla bu kulübün puan rekorunu kirdi ertesi yil sampiyon olamadı diye yollandi.

Hep soyluyorum isi bilen hocalar da geldi bu kulube ama hicbirine sabredilmedi. Galatasaray'in Avrupa arenasinda soz sahibi olmasi gerekirken lig sampiyonluklari ile cosan vizyonsuz taraftar yetersiz yoneticilet sayesinde Terim ilah oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Aynen bende beğendim gayet güzel oynadı çoçuk napması lazımdı ömerden viera gbı derınlemesıne pas mı atmasını beklıyorsunuz yoksa seedorf gibi adam mı eksıltsın , yada gattuso gıbı top mu kessın ?

Ne bekliyorsunuz ? adam 1,2 mılyar harcıyor ceyrek fınalde elenıyor. Sistem filan tırıvırı konuşuyonuz ne para harcadında takıma sisteme uygun adam aldında sistem ve bireysel oyuncu performansı beklıyrosun..
    Bi orta yapsın diagneye yeter kardeşim sabri gitti bu geldi orta yapamayan kanat oyuncusu 2 tane gördüm biri sabri biriside ömer ikiside bize denk geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    -Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak?
    -F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Abdullah Avcı kadar zeki bir TD değil. Egoist, ben yaptım ben bilirim havasında geziyor. Görüyoruz....(((tekkral34)))

Konuş sen futbol dehası. Sakın utanma ama konuş durmadan eleştir ama kendini sakın eleştirme aman ha deme basarısız olur dedım ama bılemedım , ben basarısız olru dedıgım adam 3 kupa kaldırdı acaba benım kacırdıgım bıısy mı var anlayamadıgım bırsey mı var bu adamda deme sakın..

Sadece boş boş eleştir...
  • miskin_yek kullanıcısına yanıt
    Kardeşim taktik nedir bilmiyorum haklısın. Fatih Terim egosu ile iş yapıyor. Zaten bu bile puan aldırıyor.
    Ama oyun okuma sıfır. 2. Yarı nagatomo nun ismi geçmedi. En son değiştirdi. Maçı çevirdik ama umut ve ışık yok.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.