Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Konu sahıbı nerelerde acaba , başarının yılmaz bekçisi , futbol dehası , taktik canavarı .

Benı bloklamıstır bu arkadas kesın daha fazla dayanamzdı bana :D

Ama hortlatın bu konuyu devamlı boyle futbol dehaları uzaklaşsın mumkunse galatasaraydan sogusun bunlarla aynı takımda olmak basarılarından terımın faydalanamsı buyuk kayıp....
    Hadi yaz!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    Onu kendi haline bırakın hocam , sabah terim akşam terim.
    Futbol bilgisi o kadar ancak .

Dünkü rezil futbol ile Terim'in savunulacak bir tarafı kalmadi

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    Yaz derken neyi kanitlamaya çalışıyorsunuz?

Yazdım muhteşem fenerbahcenin 20 puan mi gerisindeyiz.

Siz neyin kafasini yaşıyonuz bir çözsem. Oyuncular gec form tutuyor işte buyutecek ne var.

Gecen yil belhanda feguli onyekuru muhtesem mi başladı sezona?

Sabır büyük erdem. 2 puan mi derdiniz, 2 puan fazla alsak muhtesem terim mi olacakti?

Ligden mi koptuk nedir derdiniz. Gecen sezonda cahillerin bazilari kurt bilmem ne diyordu avciya , egoist basari goremeyecek diyordu terime. Sezon sonu 3 kupayi koydu önüne.

Izlemeyin olum siz keyif almiyorsaniz terim futbolunu yok sayin 8 şampiyonluğu avrupada basarimiz yok deyin. Siz cok sevdiginiz terim disindaki sezonalrdaki basarilarinizla övünün.

Adam başarı getiriyor neden ezerek getirmiyor diye agliyorsunuz yazık size cidden.

• Belo Betty kullanıcısına yanıt
    Kime gore rezil?

Muhtesem atak ustadi ersun 50 sut cekti kalemize 20 tane kacirdilar kaleciyle karsi karşıya.

Adamlar 11 puanli ersunu muhteşem sampiyon yapar diyor kesin, biz 9 puanla kume dusecez zorlasaniz :)

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim biz dun fenerbahceyle berabere kalirken, ersun terimi 5 lik yaptı.

Dun gs ve fb yenisemedi ama terim puan almazken ersun dun 10 puan fark atti birden.

Siz sakatmisiniz biz yenemiyorken ersun yeniyor mu?

Fb, bjk, ts, basaksehir cok mu iyi durumda kume mi düşüyoruz nedir bu afralar tafralar?

• quote:

Orijinalden alıntı: miskin_yek

Yaz derken neyi kanitlamaya çalışıyorsunuz?

Yazdım muhteşem fenerbahcenin 20 puan mi gerisindeyiz.

Siz neyin kafasini yaşıyonuz bir çözsem. Oyuncular gec form tutuyor işte buyutecek ne var.

Gecen yil belhanda feguli onyekuru muhtesem mi başladı sezona?

Sabır büyük erdem. 2 puan mi derdiniz, 2 puan fazla alsak muhtesem terim mi olacakti?

Ligden mi koptuk nedir derdiniz. Gecen sezonda cahillerin bazilari kurt bilmem ne diyordu avciya , egoist basari goremeyecek diyordu terime. Sezon sonu 3 kupayi koydu önüne.

Izlemeyin olum siz keyif almiyorsaniz terim futbolunu yok sayin 8 şampiyonluğu avrupada basarimiz yok deyin. Siz cok sevdiginiz terim disindaki sezonalrdaki basarilarinizla övünün.

Adam başarı getiriyor neden ezerek getirmiyor diye agliyorsunuz yazık size cidden.
    Son 20 senede Fatih Terim olmadığı sezonlarda ne kadar başarı elde edebilmişiz bir sorsanıza?

Lucescu süper kupayı Fatih Terim'in kurduğu takım ve taktik ile aldı. Hamza kupayı Fatih Terim'im 2 sene şampiyon olduğu kadro ile aldı.

Bu süreçte bir Eric Geretz kendi takımı ile şampiyon olabildi.

Peki Fatih hocanın olmadığı hangi sene iyi futbol oynadık?

2013-2014 sezonunda Fatih hocayı görevden uzaklaştırdıktan sonra Manchini, Prandelli, Mustafa Denizli ve Hamza Hamzaoğlu hangisi iyi futbol oynattı?

Tudor lige hızlı girdi kendi evimizde iyi galibiyetler aldık ama 2 ay sonra takım düşüşe geçti bir tane büyük maç kazanamadı Malatyaspor maçında rezil top oynadık sonrasında ise malum Fatih hoca geri döndü de 2 sezondur üst üste şampiyon olabiliyoruz.

Fatih Terim gitsin diyen ya Galatasaraylı değildir ya da 2-3 sezondur futbol izlemeye başlamış liselidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Eylül 2019; 20:4:42 >

• Terim'in ustalığı eskidendi bitti. Bunu kabullenmek zor olmamalı.

Terim'de çok bariz gözüken bir ego var. Başarısızlıklarını inadını çenesine yansıtıp kaçıyor. Herifte keçi inadı var. Bu takım bu sistemle oynayamaz. Oynayamıyor.
    Kadro istikrarı yok iyi oynayan adamlar bir sonraki hafta yanında oturuyor.
    Oyuncu değişiklikleri rezalet. Her yere bin kere yazıp çizdim bir gram faydası olmayan vitaminsiz Mariano'yu tutup Linnes'i gönderen hoca bitmiştir emekli olmuştur torun torba sevmelidir.

Emre gibi oyuncu alıp oynatmıyor. Sıkışan hiçbir maça bir gram faydası etkisi yok. B planı var mı? Yok. Gördün mü? Yok. Taktiksel hamle var mı? Yok.
    Mancini dediğin adama 1 sezon sabrettiler. Gerets gibi bir adama ertesi yıl şampiyon olamadı diye kapıyı gösterdiler. Kaliteli yabancı hocalara Terim'e gösterilen sabır gösterildi mi? Yok.
    Bir sistem uydurmuş doğaçlama haftalarca o oynansın otursun diye bekliyor.

Tarihin en iyi kadrolarından birine sahip. Bu kadar kötü oynatılmaz. Fatih Terim gitmelidir, bir daha da gelmemelidir. Ben lig şampiyonluğu istemiyorum olmayalım. Geleceğin takımını kuralım devler liginde keyifle maç izleyeyim gururlanayım istiyorum. Aradan geçen son 6 yıl Terim'i bitirmiş. Terim'den hayır gelmez ancak kaos gelir.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Aradan geçen 6 yıl Fatih Terim'i bitirmiş diyorsun ama adam son iki sezondur şampiyon oluyor, bu sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı.

Bence futbol izlemeyi bırak belli ki anlamıyorsun bir kaybın olmaz.

• Terim li Galatasaray ın başarıları ile Galatasaraylı ol sonra Terim e söv.. Senin 100 küsür yıllık tarihinin başarılarının 3 te birinde Terim var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Aradan geçen 6 yıl Fatih Terim'i bitirmiş diyorsun ama adam son iki sezondur şampiyon oluyor, bu sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı.

Bence futbol izlemeyi bırak belli ki anlamıyorsun bir kaybın olmaz.
    Belli kimin izlemeyi bırakması gerektiği.

Kuru kuruya savunuyorsun. Hiçbirine tek kelime cevabın yok "omo Torom en goclo adoyo" Sen Terimsin ama hiçsin kocaman bir hiç. Hem şimdi hem de geçen yılki kadroyla ezikleri oynadın, oynuyorsun. Taktik teknik hiçbir şeye tek kelime cevap veremiyorsun.

Geçen 2 yılda rakibin kimdi Başakşehir. Türk takımları Avrupa'da ne yaptı koca bir hiç. Rakibin Akbilspor olan bir ligde şampiyon oldu diye ultra başarılı sen futboldan anlıyorsun biz anlamıyoruz. Konuş Terimsporlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 29 Eylül 2019; 23:41:29 >
  • Su arkadaşla muattap olmayin gecen sezonda yok sampiyon olamaz filan diyordu. Yok abdullah avci kurttu bilmem ne.

Simdi basaksehiri kucumser olmuş :)

Sanki son iki sezonda 2 takimli lig vardı. Fb, bjk, ts filan hep olanlar yine vardı.

Bu sezonda sampiyon olsa bitik fb ye karşı oldu der aldirmayin.

Zaten bir insan sampiyonluk istemiyorum ama sampiyonlar liginde iyi takim istiyorum diyor kafaya bak sanki lig ingiliz ligide. Sampiyin olamayan takim orada başarılı olacak.

Zaten cehalet ayri bir konu adam orda milyarlar harcasin ama sen 5 milyonluk butce ile basarili olacam de. Cok sanal alemde takiliyor bu arkadaş.

Yoneticilere söylüyorum konuda basrisiz olur diyipte soyledigini yiyen adamin konusu neden hala durur anlamadimki. Adamin sundugu idda çökmüş silin su konuyu uzamasin.

• Hocam siz Fenerbahçe'yi tutun bir zahmet, onların TD'si daha formda, başkanı milyarder daha iyiler onlar. Bizim teknik direktörümüz artık Mariano'yu falan oynatıyor bunadı bu adam ama ne yaparsın vefa borcumuz var biz vefalı adamlarız, sen git FB'yi tut hatta Alanya da fena oynamıyor bu aralar.

Biz bu takımı sadece iyi günler için sevmedik, biz bu takımı kötü günde de sevdik destekledik. "14 yıllık çile bitsin artık bu sene" tezahuratları yaptı bu takımın taraftarları. 8 kez şampiyon yapmış adamı 2-3 ay kötü gitti diye gönderecek değiliz. Bu adamın bende en az 3 yıl kredisi var, küme düşürmediği sürece 3 sene şampiyon yapmasın ama takımımın başında kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Hocam siz Fenerbahçe'yi tutun bir zahmet, onların TD'si daha formda, başkanı milyarder daha iyiler onlar. Bizim teknik direktörümüz artık Mariano'yu falan oynatıyor bunadı bu adam ama ne yaparsın vefa borcumuz var biz vefalı adamlarız, sen git FB'yi tut hatta Alanya da fena oynamıyor bu aralar.

Biz bu takımı sadece iyi günler için sevmedik, biz bu takımı kötü günde de sevdik destekledik. "14 yıllık çile bitsin artık bu sene" tezahuratları yaptı bu takımın taraftarları. 8 kez şampiyon yapmış adamı 2-3 ay kötü gitti diye gönderecek değiliz. Bu adamın bende en az 3 yıl kredisi var, küme düşürmediği sürece 3 sene şampiyon yapmasın ama takımımın başında kalsın.
    Bile bile lades denecek kör taraftardan değilim ben kusura bakmayın. Hoca hiçbir şey yapmıyor. Hoca elinden geleni yapsa defo kusur nerede ortaya çıkacak.
    Yapmadığı için kabahat oyuncularda mı bilmiyoruz. Denemiyor hiçbir şey. Dener, hamle yapar, çare arar olmadı mı canı sağolsun oyuncularda iş yok deriz.

Bunu yapmaktan imtina ediyor. Daha doğrusu bir şey bilmediği için yapamıyor. Kafasında 1 tane alternatifsiz sistem var. Hiçbir formül üretmiyor. Israrla aynı şeyi deneyip duruyor.
    Terim'in o 8 şampiyonluklarında muazzam kadrolar vardı. Terim asla Luce'nin 2002 kadrosunu Gerets'in 2006 kadrosunu şampiyon yapamazdı yapamadı 2003 2004.
    Hiçbir yabancı hocaya da Terim'in elindeki kadro verilmedi. Tek istisna Mancini'dir o da Terim'in 6 yedirdiği gruptan takımı çıkardı ligde de 2. oldu. Sabredilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bile bile lades denecek kör taraftardan değilim ben kusura bakmayın. Hoca hiçbir şey yapmıyor. Hoca elinden geleni yapsa defo kusur nerede ortaya çıkacak.
    Yapmadığı için kabahat oyuncularda mı bilmiyoruz. Denemiyor hiçbir şey. Dener, hamle yapar, çare arar olmadı mı canı sağolsun oyuncularda iş yok deriz.

Bunu yapmaktan imtina ediyor. Daha doğrusu bir şey bilmediği için yapamıyor. Kafasında 1 tane alternatifsiz sistem var. Hiçbir formül üretmiyor. Israrla aynı şeyi deneyip duruyor.
    Terim'in o 8 şampiyonluklarında muazzam kadrolar vardı. Terim asla Luce'nin 2002 kadrosunu Gerets'in 2006 kadrosunu şampiyon yapamazdı yapamadı 2003 2004.
    Hiçbir yabancı hocaya da Terim'in elindeki kadro verilmedi. Tek istisna Mancini'dir o da Terim'in 6 yedirdiği gruptan takımı çıkardı ligde de 2. oldu. Sabredilmedi.

Alıntıları Göster
    Son cümleye kadar okey ama düzelteyim. Mancini ile devam edilmemesinin sebebi Mancini başarısız oldu diye değildi. Mancini ligi 2.sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligine doğrudan katılmamızı sağlamıştı. Türkiye Kupasını almıştı. Zorlu gruptan çıkarıp, son 16'da Chelsea'yi zorlamıştı. İmzayı atar atmaz Juve maçına çıkmıştı. Hırslı bir adamdı. Ben buraya proje için geldim, geleceğin takımını kuracağım diyordu. Sezon sonu Drogba ayrılınca takıma yeni yıldızlar istedi, mali yapı elverişli olmadığı için yollar ayrıldı.

• Finansal Fair Play nedeniyle transfer yapamayan, ancak 1 senedir futbol oynamamış kendi takımında istenmeyen adam ilan edilmiş adamları kiralayabilen ve boservisi elinde olan bir kaç yerli futbolcuyu kadrosuna katabilen buna rağmen piyasa değeri 1 milyar euro olup Avrupa'nın en formda takımlarından biri ile kafa kafaya top oynatabilen hocaya Fatih Terim denir.

Beğenmiyorsanız hemen gidip bir antrenörlük lisansı çıkarıp 1-2 milyon euro transfer bütçesi olan herhangi bir takımla PSG'yi yenerek hepimizin göğsünü kabartın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Finansal Fair Play nedeniyle transfer yapamayan, ancak 1 senedir futbol oynamamış kendi takımında istenmeyen adam ilan edilmiş adamları kiralayabilen ve boservisi elinde olan bir kaç yerli futbolcuyu kadrosuna katabilen buna rağmen piyasa değeri 1 milyar euro olup Avrupa'nın en formda takımlarından biri ile kafa kafaya top oynatabilen hocaya Fatih Terim denir.

Beğenmiyorsanız hemen gidip bir antrenörlük lisansı çıkarıp 1-2 milyon euro transfer bütçesi olan herhangi bir takımla PSG'yi yenerek hepimizin göğsünü kabartın.
    Ana konuya yazdım. Nasıl oynattı o kafasında inat ettiği sistemle mi? Hayır. O sistemin hiçbir halta yaramadığını nihayet anladı. Galatasaray halen ama hücum konusunda çok kötü.
    Linnes'i hep aradım bugün. Terim top falan oynatmadı. Oyuncular müthiş direndi, savunma sistemi iyi kuruluydu buna rağmen çok adam kaçırdılar ama ayakta kaldılar.

" Bu sene izlediklerim arasında hocaya kızmadan umutlu şekilde takip ettiğim her hamlesini doğru bulduğum tek maç bu oldu.
    Hücumdaki sistemi de savunmadaki gibi revize edip bazı oyuncu tercihlerini yerinde yapıp oturtsa olacak.

Sevindim mutluyum, o doğaçlama beş para etmez "Terim sistemi" sahada yoktu. Umarım devamı gelir. "

şeklinde yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Ana konuya yazdım. Nasıl oynattı o kafasında inat ettiği sistemle mi? Hayır. O sistemin hiçbir halta yaramadığını nihayet anladı. Galatasaray halen ama hücum konusunda çok kötü.
    Linnes'i hep aradım bugün. Terim top falan oynatmadı. Oyuncular müthiş direndi, savunma sistemi iyi kuruluydu buna rağmen çok adam kaçırdılar ama ayakta kaldılar.

" Bu sene izlediklerim arasında hocaya kızmadan umutlu şekilde takip ettiğim her hamlesini doğru bulduğum tek maç bu oldu.
    Hücumdaki sistemi de savunmadaki gibi revize edip bazı oyuncu tercihlerini yerinde yapıp oturtsa olacak.

Sevindim mutluyum, o doğaçlama beş para etmez "Terim sistemi" sahada yoktu. Umarım devamı gelir. "

şeklinde yazdım.

Alıntıları Göster
    Şu maçta Terim top falan oynatmadı futbolcular direndi diyen biriyle futbol konuşmam. PSG teknik direktörü bu kadar büyük bir hocaya karşı oynamak hayal gibi diyor bizimki oturduğu yerden futbolcular kendi ounuyor diyor. Sen futbolu izlemeyi filan bırak cidden boşa vakit öldürüyorsun.

Yok ciddi ciddi Fatih Terim'den daha çok şey bildiğini iddia ediyorsanda forum köşelerinde harcanma hemen bir antrenör belgesi çıkartıp çok değil amatör futbol kulübü çalıştırda dünyanın kaç bucak olduğunu gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 2 Ekim 2019; 0:42:21 >

• kötünün iyisi diye birşey vardı

bknz.

şenol güneş gitti avcı geldi beşiktaşın durumu

şu an bu takımı terimden başkası yönetemez şu futbolcuların kuklası olur

şu futbolcuların takımı sabote ettiği günleri ne çabuk unuttunuz
  • psg maçı için yatın kalkın lobiye dua edin, adam incelik olsun diye büyük hoca dedi diye kimse büyük olmuyor,büyük hoca olsaydı o kadar büyük takım sıkıntıdayken kürkçü dükkanından çıkardı.
  • Pusucular burada kalın, bugün ultra futbol oynayan takımın 1 puan önüne geçecez bu bitik halimizle.

Sonrada siz utanmadan sıkılmadan sezon sonu sampiyonluga sevineceksiniz. Konu sahibi yavaştan çark etmeye başlamış 7 tane atmasını çok istedi psg nin ama tutmayınca çark etti.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.