Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miskin_yek

-Şimdi takım aynı takım gaz da işlemiyor. Ne yapacak?
    -F.Terim göreceksiniz bir daha başarı göremeyecek. Abdullah Avcı kadar zeki bir TD değil. Egoist, ben yaptım ben bilirim havasında geziyor. Görüyoruz....(((tekkral34)))

Konuş sen futbol dehası. Sakın utanma ama konuş durmadan eleştir ama kendini sakın eleştirme aman ha deme basarısız olur dedım ama bılemedım , ben basarısız olru dedıgım adam 3 kupa kaldırdı acaba benım kacırdıgım bıısy mı var anlayamadıgım bırsey mı var bu adamda deme sakın..

Sadece boş boş eleştir...
    Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusmanlar topuyla tufegiyle geliyor bu sene. Biz kenetlenecegimize icimizdeki bu tarz hainlerle ugrasiyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Bi orta yapsın diagneye yeter kardeşim sabri gitti bu geldi orta yapamayan kanat oyuncusu 2 tane gördüm biri sabri biriside ömer ikiside bize denk geldi.

Alıntıları Göster
    Sabri hem Galatasaray'da hem de Göztepe'de ligin en fazla isabetli orta yapan futbolcusu olmuştu. Fenerlilerin hazırladığı videolardan gaza gelen taraftarımız nedeniyle böyle bir adamı kovduk sağ kanadımız çolak kaldı. Mariano ve Lines'i de görüyoruz maşallah ancak ayda 1-2 tane isabetli orta açabiliyorlar.

• quote:

MEKANIN SAHİBİ BİZİZ - FATİH TERİM
  • Bence bu sene işler kötü giderse gönderilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef Sarri burada malum ülkede bir ton sigara içicisi var isterse bali bile çekebilir kenarda kimsede birşey demez.Tam türk tipi antrenör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Eylül 2019; 22:21:35 >
  • Konu sahibine çok üzülüyorum . Damlayıp yazamıyor kaç haftadır :D
  • Konu sahıbı nerelerde acaba , başarının yılmaz bekçisi , futbol dehası , taktik canavarı .

Benı bloklamıstır bu arkadas kesın daha fazla dayanamzdı bana :D

Ama hortlatın bu konuyu devamlı boyle futbol dehaları uzaklaşsın mumkunse galatasaraydan sogusun bunlarla aynı takımda olmak basarılarından terımın faydalanamsı buyuk kayıp....
  • Bazi bloklu seviyesiz kişilerin mesajlarini görmüyorum kendime saygımdan.

Takim top falan oynamiyor 2.5 senedir oldugu gibi. Yazacaklarimi biriktiriyorum sonra döşerim. Ne de olsa Terimsporlular bitmez.

• Fatih Terim RTE gibidir adamda karizma var ağzı iyi laf yapıyor o kadar, destekçileri akp seçmeni gibi, yok yine laf çakmış bilmem ne diye seviniyor, 3 kişi eksik rakibe zor gol attık, Kasımpaşa'yı tek golle zor yendik, bu gece totonusu Muslera kurtardı, geçen fb maçında kendi evimizde fb'nin en ölü olduğu zamanda puan kaybettik ardından saçma sapan ağladı, bakalım bu sene ne yapacak,siz bu oyuna seviniyorsanız gs değil terim taraftarısınızdır, takımı mükemmel oynatıyor fb gibi bala gol atıyoruz.

Avrupa fatihi demesini biliyorsunuz ama gidip beraberliğe yatıyoruz bizden daha kötü olup çatır çatır top oynayan takımlar var bu iş 19 sene önce alınmış kupayla övünmekle olmuyor ki bu da bize özgü bir eziklik, bizden başka yıllar önce uefa kupası aldık diye yıllardır kafa ütüleyen takım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 19 Eylül 2019; 5:2:42 >
  • Fatih Terim ile ilgili olarak şu söylenebilir, oynamakta direttiği sistemleri elindeki oyuncular beceremiyorsa vazgeçmiyor. Diretiyor, bu sefer o oyuncuları kaybediyor. Şuanda da yaşanan o. Kibir kötü şeydir arkadaşlar, dünyayı ben yarattım moduyla sadece gülünç olursunuz.

• Nerede kalmıştık?

Kaos futbolu kanser futbol.

• Superlig içindeki 6 takım arasındaki en formsuz ve en kötü Fatih terim oldugu birkez daha anlaşılmıştır

Arka tarafı yayla olmuş malatya'ya karşı Emre'yi oyuna sokmuyorsun yerine Jimmy alıyorsun,dalga geçer gibi Falcao'yu 90+'da oyuna alıyorsun.

Bu takım Terim'e bir gömlek büyük geldi. Terim yerine sergen olsaydı şuan 4-1 almıştık o maçı

yazık gerçekten terim sevdalıları yüzünden sezon elimizden kayıp gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 22 Eylül 2019; 21:5:18 >
  • Başında Aykut vardı yenemedi
    Cocu'nun yardımcısı vardı yenemedi
    Ersun var yine yenemedi

Terim büyük maçları kazanmayı unuttu.
    Tarihin en iyi kadrolarından birini hızla batıran egoistin tekidir Terim.

Bu takımın sistemi yok. Hep söylüyorum Terim taktik özürlü B plani olmayan bunak bir hocadır. Hatta benim gözümde malzemeci bile olamaz. Mariano denen vitaminsiz dururken gecen sezon kac mac bir yerlerini kurtaran Linnes'i gozden çıkarana malzemeci bile denmez.

Neysr Terimsporlular gelsin bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Başında Aykut vardı yenemedi
    Cocu'nun yardımcısı vardı yenemedi
    Ersun var yine yenemedi

Terim büyük maçları kazanmayı unuttu.
    Tarihin en iyi kadrolarından birini hızla batıran egoistin tekidir Terim.

Bu takımın sistemi yok. Hep söylüyorum Terim taktik özürlü B plani olmayan bunak bir hocadır. Hatta benim gözümde malzemeci bile olamaz. Mariano denen vitaminsiz dururken gecen sezon kac mac bir yerlerini kurtaran Linnes'i gozden çıkarana malzemeci bile denmez.

Neysr Terimsporlular gelsin bari.
    Ahaha şimdi gelir terimsporcular. Fb ezdi resmen daha dur psg 6-7 atıcak

• Gs li arkadaşlar size tavsiyem kağıt üzerinde iyi olan bu kadroyla neden iyi futbol oynamadığınız konusunda çok sevdiğiniz paratorunuzu sorgulamanız.

Terimin teknik taktik bilgisi gerçekten çok zayıf bir planı yok.

Gs şampiyon olduğunda da iyi futbol oynayarak olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.