Şimdi Ara

Fatih Terim Hakkında Yanılıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın gelmemesinin nedenleri bıraktı gitti, kişiliği kötü vs. tamam Fatih Terim i kişilik olarak ben de sevmiyorum. Cahil insan egosu var adamda, ama şunu da kabul etmek lazım bu Galatasarayı bu durumda başka kimse adam edemez. Yabancı hoca getirsen alışması, ligi futbolcuları tanimasi geçene kadar yine şampiyonluk gider. Türkiye Ligi için tartışmasız en iyi çözüm Fatih Hoca. Realist olmak lazim Türkiye gibi bir ülkede bu tip insanların borusu öter ligde Fatih Terimin kurduğu takım her zaman diğerlerinden öndedir. Gerek psikolojik gerek motive baskısıyla....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam'ı defolup gitmesi için teşvik eden bire Aysal vardı.. Herkes geçmişi unutuyor.. Milli takıma da kenddi elleri ile yoladı.. Fiko Senol'un yollar mı? hiç sanmam.. yollamak demek defol git demekttir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Adam'ı defolup gitmesi için teşvik eden bire Aysal vardı.. Herkes geçmişi unutuyor.. Milli takıma da kenddi elleri ile yoladı.. Fiko Senol'un yollar mı? hiç sanmam.. yollamak demek defol git demekttir

sayın cumhurbaşkancığı rica ettiği gibi paket yapar verir.
  • GS yi bu adamdan başkası adam edemez dediğiniz müddetçe başkası adam edemez zaten. Öğrenilmiş çaresizlik sizinkisi ama bu çaresizliğinizin Galatasaray ile bir alakası yok. Her ayağınız takıldığında FT e koşarsanız her fırsatı ona verirseniz FT den önce de bir GS olduğunu unutursunuz haliyle.

Ben sizi Allah gecinden versin FT rahmetli olduğunda göreceğim bakalım o zaman ne yapacaksınız? Cadı tahtasında adamın ruhuyla mı irtibata geçmeye çalışırsınız o zaman görürüz. (emekli olduğunda diye de yazacaktım ama bu kafa varken adamı emekli etmezler! Huzur evinde de olsa kapıp getirmeye bakarlar.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil egosu ne ya ? Adamın egosu olması için daha ne olması gerek ya ? Türkiye'nin en başarılı teknik adamı, 8 yılda 6 şampiyonluk, 1 uefa kupası, şampiyonlar ligi çeyrek finali, diğer küçük çapta Türkiye'deki kupalarını saymıyorum.

Daha ne yapması gerek ya ? Biraz insan çekinir bunları demeye ya, ülkede kıytırık iki başarısı olan burnundan kıl aldırmıyor fakat Fatih Terim egolu :)

Fatih Terim'in Galatasaray'a katkılarını herkes biliyor, bunu basın yıllardır dipten dipten kazıyarak kendine malzeme etmeye çalışıyor.

Türkiye tarihini baştan yazan adama saçma sapan laflar ediyorlar...

Daha geçen gün Şenol Güneş, herkesin hayali Beşiktaş'ı yenmek diye açıklama yaptı. Bu ego değil mi ? Bu kibir değil mi ? Bunu dünyada azıcık başarı yakalayan herkes yapıyor.

Biraz mantıkla yazın, adam ülke dışında Milan'ı çalıştırmış bir teknik adam...

• Fener beşik lobisi fatih terim den korkar elleme gelsin.

• Paketi elleriye saraya teslim eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM FARKI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.