Şimdi Ara

fatih terim işsizlik maaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence gelmemesi için bir sebep olabilir.

15 Kasım 2018’e kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile sözleşmesi bulunan Fatih Terim, bu tarihe kadar (15 ay) herhangi bir takımda teknik direktör ya da sportif direktör olarak görev almazsa TFF tarafından her ay 291 bin euro (1 milyon 193 bin lira) tazminat alacak ve Terim’in 15 ay sonunda alacağı para toplam 4 milyon 365 bin euro olacak.

geçen aylarda işten çıkarıldım. aldığım işsizlik maaşı 700 lira.

• Ne yapsın adam taş mı yesin. 15 ay çalışamamak ne demek, yazık herif aile geçindiriyor kolay mı.
  • Sonuna kadar hakkıdır.
    Tff 2 yıl üst üste şampiyon yaptığı ve yılda 3.2 milyon euro kazandığı takımın başından aldı milli takıma getirdi onu.
    sen adamı garanti işinden alacaksın, kendi işine getireceksin. sonra kovacaksın. sonra da alacağı parayı tazminatını diline dolayacaksın. yok ya.
    adam galatasaraydan 3.2 milyon euro kazanıyordu milli takımdan da 3.5 milyon euro kazanıyordu.
    maaşı neden bu kadar dile dolanıp da abartıldı anlamadım. adam türk futbol tarihinin tartışmasız en büyük hocası. asgari ücretle mi çalıştıracaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 1 Ağustos 2017; 23:53:39 >
  • Yorumlara bakıyorum da sanki adamı durup dururken ortada sebep yokken kovdular.

Yahu adam rezillik çıkarttı, milli takımın başındayken dükkan basıp dayak yedi. Bir adamın kovulması için ne gibi şartlar arıyorsunuz siz? Normalde iş hukukuna göre Fatih Terim elindeki para bile alınarak kovulabilirdi. Hakkı var buna federasyonun ama yine de 3.5 milyon euro fazladan vermişler şaka gibi. Ve bunu savunanlar var.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    TFF nasıl olsa kimseden ses çıkmaz diye tazminatsız kovmadı. Tepki çok olunca kalan parayı vermemeyi düşünüyorlarmış. Hatta cuma günü bu konuda bir toplantı yapılacağı söyleniyor. Artık geçmiş ola.
  • Senin aldığın maaşla Terim'in maaşı bir mi ? Arkadaş siz neden kendi işinizle futbol gibi milyon euroların havada uçuştuğu sektörü kıyaslarsınız ki.

GS'nin kapısını çalarken, düzene çomak sokarken iyiydi, ver şimdi adamın tazminatını kuruşu kuruşuna.
  • Ona issizlik maasi degil "tazminat" deniyor kocum. Sen de ise girerken sözlesmene koysaydin, sana da öderlerdi.

Sinir oluyorum su "biz asgari ücretle calisiyoruz, futbolcular/teknik direktörler paralari götürüyor" geyigine.. Sen asgari ücretinle gidip de futbol izlemesen böyle bir endüstri olmaz. Hem 50,000 kisilik stadyumda dünya yildizlarini izlemek istersiniz, hem de para kazanmasinlar dersiniz. Hastalikli bir kafa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yorumlara bakıyorum da sanki adamı durup dururken ortada sebep yokken kovdular.

Yahu adam rezillik çıkarttı, milli takımın başındayken dükkan basıp dayak yedi. Bir adamın kovulması için ne gibi şartlar arıyorsunuz siz? Normalde iş hukukuna göre Fatih Terim elindeki para bile alınarak kovulabilirdi. Hakkı var buna federasyonun ama yine de 3.5 milyon euro fazladan vermişler şaka gibi. Ve bunu savunanlar var.

Terimi almadan önce bunları bilmiyolarmıydı sanıyorsun ? her maç sonrası çıkıp paso posta koyduğu tff'e tarafından getilridi teknik direktörlüğe bi laf vardır ( si si ) ödeyecekler. Kimse kusura bakmasın fatih terim köküne kadar alır o parayı kişiliği beli adamın bizide soyar tff'yide getirende arayacaksınız suçu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şeyler mi?

Terim in karakteri ortada. düz konuşuyor, lafını saklamıyor, arkasında bulunan güçlerin yardımıyla bir şeyler yapıyor.

Ama dükkan basmak, tehdit etmek mafyalıktır.

Ayrıca başka konularda da söyledim , ben konuyu Fatih Terim nezdinde tutmuyorum. Genel olarak iş kanuna göre , eş yeri itibarını sarsacak harekette bulunursanız tazminatsız kovulursunuz. Sözleşmede ne yazdığı kimsenin umrunda olmaz.
  • quote:

sende Terimin burnunun kırıldığına inanan saflardansın herhalde? Adam elini kolunu sallayarak mekandan çıkıyor, Allahtan kamera görüntüleri ortaya çıktı ama bunu bile izlememişsindir kesin. burnu kırılan bir adam 3 gün sonra basın toplantısı yapamaz, hatta 1 ay ekran karşısına çıkamaz o halde neyse.

iş başka aile yaşantısı başka. bu olay Arda olayı gibi değil. Arda üzerinde milli forma varken, milli takım uçağında yaptığı bir olay sonrası kadro dışı kaldı. Terim tatilde ailesiyle birlikte bir kavgaya karışıyor gerçi bunu sizde biliyorsunuz ama bol keseden atmaya öyle bir alışmışsınız ki sevmediğiniz biri varsa hemen saldırıyorsunuz.

Sen trafikte bir kavgaya karışsan veya komşunun çocuğu yüzünden sokakta ailecek kavga yapsanız seni işten atarlar mı? elindeki para bile alınabilirmiş böyle aptalca bir düşünce olabilir mi? maç içinde bir olaya karışır, maç sonu basın toplantısında kavga çıkarır veya antrenmanda basına saldırır o zaman bu dediklerinde haklı olursun. Ben Terim'in yerinde olsam paramı son kuruşuna kadar alır çatır çatır yerdim. Sen bir adamı kulübünden koparıp 5+2 sözleşme yapıyorsun kovunca niye tazminat oluyormuş muş. yok öyle bir dünya geçiniz. ha bu arada Terimci falan da değilim, gittiği gün yazdıklarım ortada ama o kadar gereksiz ve boş yorum yapıyorsunuz ki insan savunmadan edemiyor.

• exclusive kullanıcısına yanıt
    İŞ başka aile başka değil. Eğer göz önünde biriyseniz sosyal yaşamınızdan aile yaşamınıza, sokakta yürürken yaptıklarınıza kadar dikkat etmek zorundasınız.

Kaldı ki büyük firmaların çoğunda sokakta tatildeyken bile kavgaya karıştığınızda başınız ciddi derecede ağrır.

Fatih Terim in burnu kırıldı demiş miyim bir yerde?
  • quote:

Dostum Galatasaray'ın elindeyken Federasyonun gelip alması etik ve ahlak çerçevesinde miydi ? Bunları tanımayan adamlara böyle davranacaksın...

Volkan Demirel milli takım kampında medyayı tehdit etti, ne oldu ? hiç...Kimse aldığı primleri ve neden orada olduğunu sorgulamadı.

Fatih Terim'in mevzusunu kimse derinlemesine bilmiyor, ailesine yönelik mevzu var ve o da tepkisini gösteriyor. Bu sebepten kovabilirsin fakat maaşına el koyamazsın....Öyle medeniyet seviyesi çok yukarıda bir ülke değiliz

Yıldırım Demirören kasten medyada algı operasyonu yürütüyor mesele bu...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten olanı biteni değil kendi fikrimi ve deneyimlerimi ilettim.

Öyle aile maile diyen adamın Volkan ın yeni doğmuş kızına edilen küfürden sonra takımı bıraktığında da arkasında durmasını beklerdik.
  • quote:

Ben zaten olanı biteni değil kendi fikrimi ve deneyimlerimi ilettim.

Öyle aile maile diyen adamın Volkan ın yeni doğmuş kızına edilen küfürden sonra takımı bıraktığında da arkasında durmasını beklerdik.

Fatih Terim bu ülkeye çok fazla hizmet etti, federasyon arkasında durdu mu ? Durmadı.

Volkan Demirel, mevzusunda tek yetkili Fatih Terim değildi. Geri dönmesini ne federasyon ne siyasiler hiç kimse istemedi. Fakat Arda bütün saçmalıklara Fatih Terim'e rağmen kadroya tekrar çağrıldı.

Demek istediğimi anlamışsındır. Milli takımda kontrol sadece Fatih Terim'de değildi, o da tepkisini bu şekilde gösteriyor ve haklı...

Adamın elindeki sözleşme peçete parçası değil, sorumluluğunu almaları gerek...Etik Ahlak nedir bilmeyen kurum Fatih Terim'e algı yapıp, hakkı olan parayı alamaz.

• quote:

İŞ başka aile başka değil. Eğer göz önünde biriyseniz sosyal yaşamınızdan aile yaşamınıza, sokakta yürürken yaptıklarınıza kadar dikkat etmek zorundasınız.

Kaldı ki büyük firmaların çoğunda sokakta tatildeyken bile kavgaya karıştığınızda başınız ciddi derecede ağrır.

basında burnu kırılıp dayak yedi diye yansımadı mı? sende bunu kullanarak dayak yedi demedin mi? ha kolu kırıldı ha burnu kırıldı sonuçta olmayan bir olayı uydurarak yazıyorsun.

emre belözoğlu arabalı vapurda kavga yaptı kadro dışı mı kaldı? bu kaçıncı oldu sen bizim prestijimizi zedeliyorsun sözleşmeni feshedip tazminat vermeden seni gönderiyoruz mu dediler? tam aksine bütün camia yaptığı çok doğruymuş gibi adamı savundu. üstüne biz olsak ağzını burnunu kırardık az bile yapmış diyen yorumcular bile oldu.

evinden aldıranlar, boğaz kesenler, trafikte motosikletin önüne kırıp hesap soran mayfa başkanlar gördük biz bu ülkede! Aziz Yıldırım'da başkanlığı bıraksın o zaman hadi bakalım. Her olayı işinize geldiği gibi yorumlamayın. Terim'in yaptığı doğru demiyorum, sen adamı üst üste şampiyonluk yaşatmış aktif olarak çalıştırdığı kulübünden koparıp milli duyguları kullanarak yüklü para teklif edip takımın başına getirip ardından gönderiyorsan, sözleşme gereği bu parayı ödemek zorundasın bu kadar basit. bom boş tartışma yapıyoruz. milletin derdi para da değil zaten bunu herkes biliyor

• exclusive kullanıcısına yanıt
    Okuman yazman yok mu? dayak yiyen herkesin burnu kırılmak zorunda mı? gitti bastı, karşı taraftan tepkiyi görüp dayağını yedi ve kaçtı diyorum. Burnu kırıldı demiş miyim?

Arkadaş niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Ben Fatih Terim nezdinde konuşmadım. Genel olarak bu tür durumlarda para vermeden hatta tazminat bile alarak çözülebilir. Terim in aldığı para da hakkı falan değildir. Bu benim görüşüm. Sizi inandırmak, ikna etmek veya sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda mıyım?
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    koçum farklı şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okuman yazman yok mu? dayak yiyen herkesin burnu kırılmak zorunda mı? gitti bastı, karşı taraftan tepkiyi görüp dayağını yedi ve kaçtı diyorum. Burnu kırıldı demiş miyim?

Arkadaş niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Ben Fatih Terim nezdinde konuşmadım. Genel olarak bu tür durumlarda para vermeden hatta tazminat bile alarak çözülebilir. Terim in aldığı para da hakkı falan değildir. Bu benim görüşüm. Sizi inandırmak, ikna etmek veya sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda mıyım?

okuman yazman yok mu diyenin okuduğunu ve yazılanı anlamaması çok komik gerçekten. kamera görüntülerinde adam elini kolunu sallayarak çıktı diyorum nasıl bir algılama sorunun varsa burnu kırıldı mı demişim diyor. hay burnuna arkadaş nereden yazdık şunu kendini haklı göstermek için fırsat geçti eline.

benim gibi düşünmek zorunda değilsin ama birini eleştirirken bir yerlerinden uydurmayacaksın ki ciddiye alayım seni. öyle bir yazıyor ki sanki adam pompalı tüfekle etrafa ateş açmış gibi. şoförüyle beraber 20 kişinin çalıştığı mekana gidiyor baskın yapmış dayak yemiş, kaçmış yav he he. bir sürü örnek verip yazdıklarını çürüttük adam buruna taktı iyi mi. Terimin tazminatı istemiyorum demediği sürece bu para eşek gibi ödenecek boşuna tatava yapmayın.

• quote:

Başınız ciddi derecede ağrır diyorsunuz. Aziz Yıldırım bırakın çalışanı büyük bir kurumun patronu olarak neden bu durumdan muaf diye sorarım o zaman size.

Gariban bir motorcuyu önce sıkıştırıp canına kast etti daha sonra küfürler ederek ölümle tehdit ederek saldırıda bulundu daha sonra korumaları fiziksel ve sözlü taciz ve saldırıda bulundular motorcuya ve bütün ülkede gündem oldu haberin videoları.

Bu adamın neden başı ağrımadı bu adama neden başkanlık bıraktırılmadı?

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Sen Aziz Yıldırım mısın?

Ben Dursun Özbek miyim?

Orada "Kaldı ki büyük firmaların çoğunda sokakta tatildeyken bile kavgaya karıştığınızda başınız ciddi derecede ağrır." diyerek normal bir çalışandan bahsediyorum.

O da sorulan bir soru üzerineydi zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.