Şimdi Ara

Fatih Terim İstifa Etsin diyenler !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı olmayıp Terim'i savunan kimse var mı acaba? Cidden soruyorum, topiği okuyunca merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Galatasaraylı olmayıp Terim'i savunan kimse var mı acaba? Cidden soruyorum, topiği okuyunca merak ettim.

galatasaray veya fenerli olmakla alakalı bir durum değil bu !
  • Normal olanı da bu ama bazıları için bu olayın temelinde GS-FB çekişmesi vardır. 1 haftadır futbol bölümünü ziyaret edenler mutlaka hissetmişlerdir.
  • terim mutlaka ve mutlaka gitmelidir yıldıray'ın kadroya alınmayısı gecen portekiz macının en iyisi olan kazımın yedek oynayıp en kotusu olan tuncayın ilk 11 de başlaması vs vs vs bu adamdan t.direktör olmaz (en azından MİLLİ TAKIM için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Galatasaraylı olmayıp Terim'i savunan kimse var mı acaba? Cidden soruyorum, topiği okuyunca merak ettim.

GS'lı olup da Ersun YENAL'ı beğenen var mıydı mesela ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: herrero1344

terim mutlaka ve mutlaka gitmelidir yıldıray'ın kadroya alınmayısı gecen portekiz macının en iyisi olan kazımın yedek oynayıp en kotusu olan tuncayın ilk 11 de başlaması vs vs vs bu adamdan t.direktör olmaz (en azından MİLLİ TAKIM için)

Bilgisi olmadan fikri olan insanları hiç sevmem.

@herrero1344 nicki arkadaş Teknik Direktör Hocalığımı yapıyor yada ünlü bir teknik direktör de neyin ne olduğunu bilip te bu adamdan teknik Direktör olmaz diyor? Vaktinde Mustafa Denizli ve Şenol Güneş içinde aynı şeyler söylenmişti. Söylemlerde değişen sadece hedefteki isimler Başka değişen bir şey yok .

Bu arada Scolarinin Fatih Terim teknik direktör değil () demek için türkçe öğrenip @herrero1344 nickli arkadaş gibi bir üyelik alıp bunu yazacağına ihtimal vermiyorum )

Olsa olsa aşağıdaki durum olmuştur diye tahmin ediyorum.

*Bu adamdan Teknik Direktör olmaz diye kim diyor.
    - Mahallesinin çaycısı Ahmet Efendi.

*Peki Ne kadar anlarmış futboldan
    - Hergün maç seyredermiş, bir dönemde halı sahalarda top oynamış ordan biliyormuş

@herrero1344 ve onun gibi düşünenler ne iş yaparsınız siz?
    Esas mesleğiniz nedir de Teknik Direktörlük için bu olmaz şu olur o da olmazsa bu olur gibi net yaklaşımlar gösterebiliyorsunuz?
    Yoksa Türk Teknik Direktörlere karşı bir nefretiniz varda fatih Terim üzerinden mi bunu yürütüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 13 Haziran 2008; 10:15:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

O zaman conversation over!!!
  • kalkıp ardanın defansa çarpıp gol olan vuruşundan sonra Fatih ten özür dileyin diyen zihniyetin futbolla hiç bir alakası olmadığı kanısındayım.

bir takım ancak bukadar kötü kurulabilir.

esas o Türk halkından özür dilesin.(hiç sanmıyorum egoları Türkiyeden önemlidir Fatihin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

komik

Ya bu nicki kullanan Portekiz Teknik Direktörü Scolari sin ya art niyetlisin ya da mahallenin çaycısı Ahmet sin.
  • quote:

quote:

quote:

komik

Ya bu nicki kullanan Portekiz Teknik Direktörü Scolari sin ya art niyetlisin ya da mahallenin çaycısı Ahmet sin.

Kimsem kimim?
    Önemli olan sana verdiğim cevap..sen cevap ile ilgilen

• quote:

quote:

quote:

quote:

komik

Kimsem kimim?
    Önemli olan sana verdiğim cevap..sen cevap ile ilgilen

Çaycı Ahmet
    ne olduğun belli zaten

• Çek Cumhuriyeti Maçından sonra hatasını anlayıp özür dilemek isteyenler!!!

Hadi özür dilemeye bekliyoruz sizi...
  • quote:

Çek Cumhuriyeti Maçından sonra hatasını anlayıp özür dilemek isteyenler!!!

Ben bu başlığa yazmamıştım yazayım.

Fatih Terim istifa etmeli. Hatta kovulmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

quote:

Niye ?
    Kendi canın öyle istiyor ya da kişisel nefretin olduğu için mi?

Scolari olupta bu nickle yazacağını düşünmediğim için teknik konular konusunda bir sorunun olduğunu zannetmiyorum
  • maça semihle başladı 2. yarı 1-0 yenikken semihi çıkardı sabriyi aldısenin ne acelen varki 2 forvetle çıkıyon..iyimi şimdi bu hoca..
    bu maç kazanıldıysa bazı topçuların son 10 dakkadaki çıldırışından kazanılmıştır.terimin hiç payı yoktur bence..
  • Şampiyon bile olsak hala F.Terim'in futboldan anlamadığını düşünüyorum.Hem de Galatasaraylıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

maça semihle başladı 2. yarı 1-0 yenikken semihi çıkardı sabriyi aldısenin ne acelen varki 2 forvetle çıkıyon..iyimi şimdi bu hoca..
    bu maç kazanıldıysa bazı topçuların son 10 dakkadaki çıldırışından kazanılmıştır.terimin hiç payı yoktur bence..

Çıldıran oyuncuları ilk 11 de oynatmak kimin fikri? Herkes kendi kafasına göre sahaya girip çıkmıyor herhalde

Art niyetin bu kadar fazlası da komik oluyor

• quote:

quote:

quote:

Niye ?
    Kendi canın öyle istiyor ya da kişisel nefretin olduğu için mi?

Scolari olupta bu nickle yazacağını düşünmediğim için teknik konular konusunda bir sorunun olduğunu zannetmiyorum

1- Taktik anlamda takıma hiçbirşey vermiyor. Vasatın altında bir teknik direktör.
    2- Ortalama bir milli takım hocası için çok fazla para alıyor.
    3- Kişisel egolarını milli takıma bulaştırıyor.
    4- Maçlarda kameralara oynayıp duruyor.

Diyeceksin bu gece maç kazanıp çeyrek finale çıktık. Şahsi görüşüm sen televizyon başında Fatih Terim'den daha fazla katkı sağlamışsındır bu turu geçmemizde. %99'u ise oyuncuların yüreğiyle ilgili.

• Yok aga açık açık yaz 2000'de,2002'de şimdi de 2008'de dayanamıyorum artık yeter bu başarılar , 5. kategoride olunan 8'lik olunan günleri özledik desene , işin aslını söylesen vallaha deliriciim vallaha deliriciiim
    quote:

1- Taktik anlamda takıma hiçbirşey vermiyor. Vasatın altında bir teknik direktör.
    2- Ortalama bir milli takım hocası için çok fazla para alıyor.
    3- Kişisel egolarını milli takıma bulaştırıyor.
    4- Maçlarda kameralara oynayıp duruyor.

Diyeceksin bu gece maç kazanıp çeyrek finale çıktık. Şahsi görüşüm sen televizyon başında Fatih Terim'den daha fazla katkı sağlamışsındır bu turu geçmemizde. %99'u ise oyuncuların yüreğiyle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 16 Haziran 2008; 0:12:33 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.