Şimdi Ara

Fatih Terim İstifa Etsin diyenler !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

Terim'i sadece fenerlilerin eleştirmesi de bi tesadüf mü acaba?

fb li değilim.

fatih altaylı,aziz üstel
    gs.

erman toroğlu,ahmet çakar
    tarafsız

kazım kanat
    bjk

sergen,
    hakan ünsal -dün o da dayanamadı :)-
    (eski talebesi)

rıdvan -hangi takımı tutarsa tutsun futbol profesoru-
    fb

şimdilik aklıma gelenler bunlar.....
    daha okumadıklarım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Terim'i sadece GS'lıların savunması daha çok konuşulası birşey bence.ama konumuz FB , GS değil.

Şuan milli takımı konuşuyoruz ve onun çok kötü idare edildiğinden..Aksi görüşünüzü teknik olarak alabilirsek , daha dişe dokunur birşey yapacağınızı düşünüyorum

Al gör tekniği

http://forum.donanimhaber.com/m_18863889/mpage_1/key_//tm.htm#23919899

• quote:

Macaristan Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Peter Bozsik ise Macar devlet kanalından canlı yayınlanan maçın yorumunu yaptı.

Bozsik, şampiyona öncesi bu gruptan Portekiz ve Türkiye'nin çıkacağı doğrultusunda görüş belirttiğini hatırlatarak, Portekiz karşısında Fatih Terim'in sahaya hatalı bir kadro sürdüğünü, dün gece ise hatadan son anda dönen Terim'in takımına üç puan kazandırdığını, Türkiye'yi tutmasına rağmen iyi oynayan İsviçre için gözünden iki damla yaş akdığını söyledi.

hangi takımlı bilmiyorum...

Hid Magazin ise, ''Türkler Portekiz Maçına Yanıyor'' diye attığı başlıkta, Fatih Terim'in iki maçta da sahaya yanlış kadro gönderdiğini, Semih'in girmesiyle oyunun kaderinin değiştiğini belirterek, ''Portekiz maçında doğru kadro göndermiş olsaydı Ay-Yıldızlılar en az maçtan beraberlikle ayrılabilirdi'' iddiasında bulundu

http://euro2008.haberturk.com/haber-euro2008/271-gozu-yasli-isvicre.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 12 Haziran 2008; 14:48:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Ben beşiktaşlıyım milli takım için takımcılık yapmayız kim formayı hak ediyorsa o oynar teknik direktör de hatalı ise eleştirilir çümkü hepimiz daha fazlasını bekliyoruz takımımızdan kağıt üzerinde turnuvanın en iyi orta sahalarından birine sahibiz ama yanlış takım tercihlleri ve kurgularının bizi ne hale getirdiği ortada.

Milli Takımın iyi idare edildiği bir dönem hatırlayanınız var mı? Merak ediyorumda ben mi kaçırdım bazı dönemleri diye :)

@dietto
    Turnuvanın en iyi ortasahalarından birine sahip olduğumuzu söylüyorsun ama ben bugüne kadar milli maçların hiçbirinde ortasahadan organize olup gol attığımız bir maç hatırlamıyorum. İyi denilen ortasahada organize ataklar yapılır ben bunu sadece 1997-2000 arası hagi liderliğindeki galatasarayda gördüm. Ondan başka kulup ve milli takımlar dahil hiçbir takımımızda bunu görmedim.
    yani aslında milli takımımız çok iyi değil. günlük performanslar maçın sonucunu belirliyor. 2002 Dünya kupasındaki 3. lük güzel bir sonuç ama oraya gelene kadar sadece 1 avrupa ülkesini yenerek geldik. Diğerleri zaten japonya angola gibi ülkelerdi. Kendimizi dev aynasında görmeyelim. Zaten uefa kupası ve dünya 3. lüğü gibi sonuçlardan sonra futbolcularımıza ciddi anlamda büyük diyebileceğimiz hiçbir takımdan transfer teklifi gelmedi.

Sepp Piontek dönemini hatırlayanınız varsa milli takım tarihimizin en başarısız dönemlerinin onun döneminde yaşandığına hemfikir olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

Kırmızı-Beyaz renkten rahatsız olan insanların çoğunlukta olduğu bir yerde zaten değil Fatih Terim hiçbir Türk Teknik Direktör Milli Takımın başına geçemez.

Fatih Terim maçı kazandırmadı ise oyuncu değişikliklerini kim yapıyor? Herkes kendi kafasına göre mi sahaya girip çıkıyor?
    Ben Fatih Terim hatasız demedim ki hatalarından ders almış dedim. Bir maçta risk alırsan çok gol pozisyonu bulursun ve çok gol pozisyonu verirsin. Bu 2+2=4 bunu bilmeyen futboldan birazcık bile anlıyorum demesin.

Art nitetli yorumlar o kadar belirgin ki. gülüyorum sadece

Ders almasın sevgili imparatorumuz ders versin bize.Padişahım çok yaşa

• Valla gol tesadüf dedim birileri atmış.

Ben mi farklı birşey gördüm siz mi?

Adamlar bize en az 10-15 tane kontra attı.

Biz ise maç boyu kontra bulamadık.

taa ki son dakikalarda adamlar bastırana dek.

Tuncayın çok ilginç , yaptığı tek olumlu hareket olan pasında DAKİKA 92 de yaptığımız İLK KONTRADA, ki dikkat et dakika 92, Arda topa vuruyor, ve top rakibe çarpıp havalanıyor ters köşe yatıyor.

Adamlar 4 e 1 gelip atamıyor öncesinde.

Şimdi bu tesadüf, denk gelme değilde nedir?

Dakika 92 olacak, sen 3 pas yapamayacaksın maç boyunca, atak yapamayacaksın, son dakikada kontra yapacaksın, berbat Tuncay ilk olumlu hareketini yapacak hatasız pas atacak, Arda vuracak rakibe çarpıp top havalanacak filan ohooooo....

Resmen yeşiller aldı topu kaleye koydu başka da bişi demiyorum

• Arkadaşım geçelim bu geyikleri dünya kupası ile ilgiili yok avrupa takımı ile oynamamışız iki kere brezilya ile oynadık ikisinde de kök söktürdük adamlara, sonra turnuvanın en iyi takımlarından senegal ile oynadık angola ile oynamadık.Japonyada o zamanlar iyi futbol oynuyordu kore keza o şekilde italya ve ispanya'yı eledi insaf yani diyorum bişey demiyorum o turnuvada almanya finale çıkana kadar kimler ile oynadı biz o gruplardan gelsek kesin finalde idik zaten.Denizli zamanı euro 2000 elemelerinde deplasmanda oynadığımız almamya maçı ve 2002 dünya kupasındaki senagal maçında performans olrak üst düzeydik ama ben ne söylesem boş sen fatih terimi gözünde büyütmeye devam et
  • Ben Terim istifa diyenlerden veya hakaret edenlerden biri değilim.
    Dengeli davranmaya çalışıyorum ama kendimi YAZIKLAR OLSUN demekten alamamıştım.
    Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum.
    Özellikle de Arda yı.

İsviçre futbol severlerin ağzını yamultarak söyledikleri bir isim, bizimkiler yarısıyla yener denilen bir isim.
    işte istatistikler.

Switzerland Turkey
    1 Goals scored 2
    1 Yellow card 3
    0 Red card 0
    7 Shots on goal 4
    7 Shots wide 4
    22 Fouls committed 24
    6 Corners 5
    4 Offsides 3
    18' 25'' Ball. Poss. (time) 21' 22''
    46% Ball. Poss. (%) 54%

3 sarı kart görüyoruz, sadece 4 isabetli şutumuza karşılık 7 isabetli şut görüyoruz.
    22 faule karşılık 24 faulle cevap veriyoruz, 6 kez korner yiyor sadece 5 kez kornere gidiyoruz.
    İsviçre gibi bir takıma karşı topu tutmada sadece 3 dakikalık bir fark atabilmişiz.
    Çok kötü ataklar yiyor ve İsviçrenin beceriksizliği sayesinde ucuz kurtuluyoruz...

Bunlar komik rakamlar. Bunlar ayıp bence isviçre gibi kötü, kötünün de ötesi bireysel olarak zayıf ve organizasyonu dağınık bir takıma karşı ecel terleri döken bir imparator...

Yapmayın etmeyin, isviçreyi yendik diye mi sevinecez.. Sevinmem.. Takımımızı tebrik ediyorum özellikle de Arda'yı.

Arda pozisyonu kovalayıp golü kokladı ve maç bitmeden Terimin cebinden dönüş biletini alıp İsviçrenin kalesine koydu.

Bu takım ne yapar, takım beklediğim gibi İsviçre önünde kırmızı kart görecek kadar dağılmadı. Buna sevindim sinir ve stres için önlem alınmış demekki.

Çekleri de diğer takımları da seyrettik, eğri oturup doğru konuşalım. Takımımız beklenen oyunu oynayamıyor..

Sallana sallana topu karşı sahaya geçiriyor, defansta büyük markaj hataları yapıyor, oyun yönünü değiştirmede 180 dakika geçmiş olmasına rağmen başarılı olamıyoruz.

Bazı takımlar turnuva sırasında oturur, inşallah öyle olur diyor.

Çek maçında zaten herşey belli olacak diyorum. Takım hala turnuvaya yakışır bir istatistik ortaya koyabilmiş değil.

Portekizin Çeklere yaptığı işte burda istatistiklere bakın konuşuyorlar..

Czech Republic Portugal
    1 Goals scored 3
    1 Yellow card 1
    0 Red card 0
    2 Shots on goal 11
    7 Shots wide 4
    16 Fouls committed 15
    6 Corners 6
    0 Offsides 3
    23' 51'' Ball. Poss. (time) 34' 50''
    40% Ball. Poss. (%) 60%

• fatih terim italyaya gittikten sonra futbol bilgisi azalmıştır

msn nick adresi isteyenler varsa da yeni burdum buyrun

harikasın fatih terim bu takım senin eserin

• İşte bizim en büyük hatamız da bu. " Bir maçla rezil eder, bir maçla da vezir ederiz ". Fatih Terim hatalı kadro kurmasaydı, şu anda çeyrek finalde bile olabilirdik.
  • Hagi sayesinde ün kazanıp, kupalara imza atan Terim. Tek kelime ile bulunduğu konumu hak etmiyor. Hagi'nin olmadığı hangi dönemde başarı getirdi? Daha sonra yeniden GS geldi ne oldu? Hüsran. Varsa yoksa Hagi'dir. Terim denen arkadaş Hagi'nin başarısı sayesinde bu durumdadır. Yoksa kendisi bişiden anladığı filanda yoktur.

Tuncay gibi futboldan anlamayan bir adamı sahada oynatıp, her futbolcunun yerini değiştirip taktik yaptığını zanneden adam yüzünden, türk olarak rezil oluyoruz. Portekiz maçında o sonucu hak etmedik. Dünde ecel terleri dökdük. Dün yenilseydik, hava alanına Terim gelebilecek miydi merak ediyorum.
  • Arkadaşın yazmak istediği ve benim de şiddetle katıldığım nokta şu :

Gerekli veya çok zaman gereksiz , haklı veya çok zaman haksız , mantıklı veya çok zaman mantıksız iftira,hakaret,çamurlama vs. yapmadınız mı?Yazdıklarınızın pek çoğu afaki , pek çoğu sallama değilmiydi?Hatta kimse kimseyi kandırmasın Milli takımla alakası dahi olmayan kişisel nefretiniz değilmiydi ?Öyleydi.

E o zaman herşeyin suçlusu olan Terim galibiyetinde mi suçlusu oldu?Doğru taktikle maç kaybedebilir , yanlış taktikle maç kazanabilirsiniz.Bunların her türlü düşüncesi eleştirisi olur , ancak burada veya medyadaki konuşmaların pek çoğu ''zırva'' başka hiçbişey değil.Yine bu zırvalamaların pek çoğu da Terim nefretinden kaynaklanıyor , ne kendinizi ne bizi kandırmaya kalkmayın.
  • Terim Terim'i yendi

Erman TOROĞLU

FATİH Terim, önce kamuoyuyla, sonra spor basını ile mücadele etti. Yetmedi kendi takımıyla mücadele etti.

Sonunda baktı ki olmuyor, bu maçın ikinci yarısında aklı selim, futbolu bilen herkesin birleştiği noktalarda değişiklikler yaptı.

Milletin iki aydır gördüğünü o İsviçre maçının ikinci yarısında gördü.

Nitekim sonuç da değişti.

Çok net söylüyorum.

İnşallah bu, Fatih Terim’in son inatları olur.

Hamit’i hala sağbekte oynatarak onu köreltti.

Bayern Münih’in Almanya ligini almasında en etkili futbolcu dün sahada garip garip işler yaptı.

Onun da eseri Fatih Terim’dir. Galip takımın antrenörü için bunları yazıyoruz.

Şu sahada net gözüktü; Fatih Terim, Fatih Terim’e karşı kazandı.

İnat etti ama sonunda doğru ve mantık onun inadını kırdı.

Yapılmayacakları yaptık

Belki de hiç hesapta olmayan bir yağmur başladı.

Ve bu yağmur sahayı inanılmaz ağırlaştırdı.

Peki sahada bulunan A Milli Takım seviyesine gelmiş futbolcular bu yağmurda kenara bakıp nasıl oynayacaklarını da mı ona soracaklar?

Hayır.

Topu tutacaksın, uzun oynayacaksın.

Kendi sahanda riskli işler yapmayacaksın.

Kısa pas oynamayacaksın, dripling yapmayacaksın.

Biz ne yaptık?

Bu yapılmayacakların hepsini yaptık.

Başka ne yaptık?

Kör gözün parmağına hücum ediyoruz.

Rakip ceza alanı etrafında veya içindeyiz,

en az 10 tane hücum faul yaptık.

Yer zaten kaygan.

Belki adamın ayağı kayacak, adam ters vuracak.

Adamın arkası dönük, rakibi itiyorsun.

Nihat’a yazık etti

Bunlar amatör kümede olmaz.

Bizim milli takımda Nihat orta sahada da oynar, bir tek en ileri uçta santrfor oynayamaz.

O bölgede kim oynar?

Senin gol kralın Semih, Kazım, bir de evine gönderdiğin Halil Altıntop.

Ama Fatih Terim en sonunda Nihat’ı almak zorunda kaldı.

Ona da yazık etti.

Şu İsviçre’ye yenilmedik, onun için çok sevinçliyim.

Çünkü belki yolda gezen isviçreli insanlar değil ama basınları müthiş küstah ve terbiyesiz.

Her türlü yazılı ve görsel basında terbiyesizlik ve ahlaksızlık yaptılar, dalga geçtiler.

Özellikle uzatmada attığımız golle, tabiri caizse onların bize yaptığı terbiyesizlikleri köküne kadar iade etmiş olduk.

Hakem için ne dersiniz bilmem ama benim hakem konusundaki "Yaşlanınca kafasına şeytan girer" tabirimi bu Michel de kanıtladı.

Sekiz sene evvel İngiltere’nin Leeds şehrinde gördüğünü çalıyordu, çok cesaretliydi.

Dün sanki iki takım teknik direktörü gibi "vereyim mi vermeyeyim mi?" diye diye maçı idare etti.

Müthiş eyyamlar yaptı, zaman zaman kendisiyle mücadele etti.

Alıntı : Hurriyet/Spor/Erman Toroğlu

• Terimi savunan arkadaşları okudukça gülüyorum ve tüm Türkiye de benimle birlikte gülüyor hadi biz burda taraf tutuyoruz da tüm Türkiye mi adama düşman.Maçlar zatan bu adamın yüzünden zora giriyor gs daki feldkamp gibi olmasa daha iyi.
  • terim yanlış seçimlerinden döndüğü için takım kendini buldu.

özürlük birşey yok ama hakaret edenleri zaten saymıyorum.

herşeye rağmen almanlara elenirsek görevinden ayrılmalı diye düşünyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

terim yanlış seçimlerinden döndüğü için takım kendini buldu.

özürlük birşey yok ama hakaret edenleri zaten saymıyorum.

herşeye rağmen almanlara elenirsek görevinden ayrılmalı diye düşünyorum.

Almanalra elenirsek mi?

Almanya maçını izledin mi? Adamlar top oynarken ben yoruldum. Sürekli koşuyor sürekli top çeviriyorlar. Biz top oynamayan finlandiya karşısında bile top yapamadık. İsviçreyi son dakika golüyle yendik. Bu kafayla Almanya karşısında San-Marino gibi olmazsak iyi.
  • Almanya, Hollanda, İspanya, Portekiz, bu 4 ülke bize denk gelmesin. Onun dışındaki takımlarla iyi çekişme olur.
  • Çekleri yendik de Almanya kusur kaldı daha maçı kazanmadan ilerisini düşünüyoruz ilginç valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Ne özrü be, tesadüf golüyle yenmişiz, tek pozisyonumuz yok adamlar dünyaları kaçırdı.

Tesadüf golü mü?

evet Tesadüf !

Isvicre'nin kacirdigi golleri gormedin herhalde

bu arada F.Terim FUTBOLDAN A N L A M I Y O R !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Haziran 2008; 17:20:39 >
  • ben fatih terim için sınırı belirttim.
    "gruptan çıktık yeter" diye bir düşünce olamaz bence
    çıkarsak da almnlar gelecek büyük ihtimal.
    oyuna gelirsek biz daha gerçek anlamıyla oyunumuzu yansıtamadık terimin seçimlerinden dolayı sakatlıklarda var tabi
    almanlar 1. favori ama ilk maçlar sonunda bu değişti bence hollanda ilk maçlardaki en iyi takım yani 1 numaralı favori.
    almanlara karşı ne oynayacağımız yada almanların bizim karşımızda oyunlarının ne kadarını yansıtacağı belli değil oynamadan bilemeyiz
    senin san marino örneğinde tahmin sadece ama yenilsek bile o derece ağır bir yenilgi alacağımıza inanmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Almanalra elenirsek mi?

Almanya maçını izledin mi? Adamlar top oynarken ben yoruldum. Sürekli koşuyor sürekli top çeviriyorlar. Biz top oynamayan finlandiya karşısında bile top yapamadık. İsviçreyi son dakika golüyle yendik. Bu kafayla Almanya karşısında San-Marino gibi olmazsak iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.