Bildirim
Fatih Terim İstifa Etsin diyenler !!
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
fatih terimin hala futboldan anlamadığını düşünüyorum tuncay dururken nihatı çıkarması emre güngör yerine emre aşıkla başlaması yanlış bence.. -
Sen dalga mı geçiyorsun kardeşim..şimdi Terim mi bu maçı kazandırdı..Terime rağmen bu maçı kazandık işte o kadar..Çek maçına da tümer emre b gibi adamları kenarda oturtup topal marco ile başlarsa emre aşıkın yerine güngör forvete de semihi oynatırsa bi şansımız var..
Yok yine tek nihat çıkarırsa bu adam,çekler öyle isviçreye benzemez çok tehlikeli duran toplardan 2-3tane bile yeriz.. -
Ne özrü be, tesadüf golüyle yenmişiz, tek pozisyonumuz yok adamlar dünyaları kaçırdı.
Her maça farklı kadroyla çıkıyor macera arıyor futboldan hiç anlamıyor.
Skor adamısınız işte.
2. 45 dakika diyorsunuz da 2. yarı adamların kaçırdıklarını sayamıyorum ben sürekli teke tek defansla kaldılar...
4-5 tane atacak pozisyon yakaladı adamlar atamadılar, 4 e 1 kaldı atamadılar...
2 kişi beraber kafaya çıkıyorlar, bizden adam yok ceza sahası içinde.
Neyin özründen bahsediyorsun.
Şimdi çivi çakacak o koltuğuna hayatta gitmez.
AÇık seçik belli turnuvanın en kötü takımıyız, ayağa 2 pas yapamıyoruz.
Top çeviremeyen takımmı olur, söylermisin bana? BEn 9 tane maç izledim, Türkiye gibi kötü takım yok... -
adamların ne güzel pozisyonu vardı ki.soldan bi adam geliyo onunda önü kapalı.atıyolar şutu taca gidiyo.ama arda'nın direkten dönen ve nihat'ın kaçırdığı iki önemli pozisyon vardı -
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Ne özrü be, tesadüf golüyle yenmişiz, tek pozisyonumuz yok adamlar dünyaları kaçırdı.
Tesadüf golü mü? -
aha birde özür dileyelim ha şimdi.adam hala 1,70'lik nihat'la tek forvet oynuyor.bunun neyinden özür dileyelim.volkan 84'te kurtarmasaydı,arda'nın son dakikada attığı şut rakipten kaleye değilde kornere çıksaydı,o bizden özür diler miydi,ya da portekiz maçından sonra özür diledi mi? -
Golümüzü son dakikada attık 2. yarı iyi oynadık ama tüm turnuvada sadece bir 2.yarı ısrarla yanlış oyuncuları kadroya alıp sahaya süren ders almam veririm diyen kibirinden ölen birisine özür borcu yok Türk halkının, eğer birisi özür dileyecekse milli takımı sabote ettiği için fatih terim özür diler zaten turnuvadan sonra gidecek büyük ihtimalle umarım yerine hiddink gibi bir hoca gelir. -
KADRODA TUNCAY OLDUGU SURECE DIREK 10 KISI BASLIYORUZ Kİ . FATIH TERIM E GIT DEMICEKSIN GEL GEL DICEKSIN . TERSINI ANLAR O -
bu defansla çek maçından sonra yine sen de dahil herkes saydıracak. -
Genelde ülkemiz insanlarında olmayan hatadan ders almak durumunu bile 2. devre göstermiş olması yeterlidir.
Ülkemiz insanlarına neden bu nefret var anlamıyorum doğrusu. Tabii bizde yabancı hayranlığı var ya ondan herhalde. Adım gibi eminim ki şampiyonadan sonra yerine gelecek olan yabancı teknik adam fatih Terimin en az 2 katı bir ücret ile gelecektir. ve onun kadar başarılı olamayacaktır. (bakınız : türk milli takımının en başarılı olduğu dönemlerdeki milli takım teknik direktörleri) Yine adım gibi eminim ki yabancı teknik direktör geldikten sonra hiçbir medya mensubu Milli Takım antrenörü asgari ücretlinin şu kadar katı maaş alıyor demeyecektir.
Hiddink gelsin diyenlere İspanya-Rusya maçını tekrar tekrar seyretmelerinin önererek en farklı skorun bu maçta yaşandığını hatırlatırım. Anlamak ve yaptığı hatalı yorumlardan ders almak gibi bir meziyeti olanlara tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Haziran 2008; 12:06:57 > -
Sonuca bakmak futbolda anca ömer üründül gibi adamların yaptığı iştir rusya farklı yenilmiştir ama ilk yarıda ispanyaya top oynatmamıştır o gruptan hala çıkabilirler hiddink'in çalıştırdığı takımların oynadığı utbol ortadadır birde fatih terim'in yaptığı saçmalıklar, kendi şapkasını alır giderse ona yakışanı olur. bu saatten sonra kupayı da alsak fayda etmez 2 maç üst üste kendi takımını oynatmayan ahbap çavuş ilişkisi ile takım kuran antrenör anca amatör klüplerde hocalık yapar.Tüm bunların üstüne de hatalarını kabul etmeyip kibirli olmak da insanı daha da itici yapar.Yunanistan avrupa şampiyonu olduğunda futbol oynadı mı defans yapıp balık goller attı o zaman sonuca bakıp konuşursak en iyi rehagel.Ömer üründül gibi bakmadığızda maçlara kimin futbol oynadığını görebiliriz hollanda dan 3 yiyen italya bile bizden çok iyi top oynamıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 12 Haziran 2008; 12:08:21 > -
Türkiye'de bu maçı Terim kazandırdı diyen her kim varsa , gerçer karşısında oturru ağlarım.Futboldan bu kadar mı anlamıyorsun be arkadaş diyerek o fikirdeki arkadaşın haline ağlarım.Tükiye'de 20 milyon futboldan anlayan insanın ortak fikrini 2.yarıda anlıyor olmak , yüksek t.direktörülük kifayeti mi oldu şimdi.
Ağır zemin yüzünden top yapamayan ve tek şansının yüksek toplar olduğunu maçı izleyen herkesçe anlaşılan bir durumda üstüne üstlük zaten bu kadrıda ilk 11 de kesinlikle oynaması gerkene Semih'i 2.yarıda oyuna sokmak bir Fatih TErim dehası mıdır?
Yaw hadi gidin , bırakın sizle börtü böcek'i konuşaluım -
Kırmızı-Beyaz renkten rahatsız olan insanların çoğunlukta olduğu bir yerde zaten değil Fatih Terim hiçbir Türk Teknik Direktör Milli Takımın başına geçemez.
Fatih Terim maçı kazandırmadı ise oyuncu değişikliklerini kim yapıyor? Herkes kendi kafasına göre mi sahaya girip çıkıyor?
Ben Fatih Terim hatasız demedim ki hatalarından ders almış dedim. Bir maçta risk alırsan çok gol pozisyonu bulursun ve çok gol pozisyonu verirsin. Bu 2+2=4 bunu bilmeyen futboldan birazcık bile anlıyorum demesin.
Art nitetli yorumlar o kadar belirgin ki. gülüyorum sadece -
Ders alsaydı paşa hazretleri bu ölüm kalım mücadelesine düzgün kadro ile çıkardı önceki maçtan ama yok, bizim teknik adamlarımızda olan bir hastalık belki de 2002 dünya kupasında formda olan ilhanın sadece bir maçta ilk onbir başlaması gibi saçmalıkları da şenol güneşte yaşamıştık.Larissada oynayan tümer mi gol pozisyonu hazırlayacak yani bazı şeylere o kadar bağlanmışsın ki gözün birşey göremiyor herşey mevsiminde güzel olur tümerlerin emre aşıkların zamanı geçti bunu cümle alem gördü terim göremedi maçın başında çıksa idi 2.yarı kadrosu ile belki bu kadar zorlanmazdık adamlarıda hiç bişey yoktu frei falan olsa ne olurdu dün gece Allah bilir.Ama ben adım gibi biliyorum ki o yine aynı inat devam edecek yanlış kadro seçimlerine niye o ders almaz ders verir -
2 maçtır hiçbir halt yapamayan tuncay ı çıkarmak yerine ileride savaşan uğraşan nihat ı çıkarmak, gol yemişsin gole ihtiyacın varken defansif oyuncu almak, hamit gibi ofansif gücü yüksek defansif gücü düşük adamı sağ bek oynatmak üstün futbol zekası ürünü müdür? Bütün atakların kanat ortaları olmasına rağmen senin her maçta Semih i yedek tutman üstün futbol bilgisi ise ben bilmiyorum bilmek istemiyorum futbolu. Açık birşey var. Bunu bugün kime sorsanız söyler. Türkiyenin tek forveti şuan için Semihtir. Bu adamı oynatmazsan gol atamazsın. görüldüğü üzerede Semih girene kadar takım ilerde bir haltı beceremiyor. Siz hala kalkmış Terim Terim diyorsunuz. Dün maçı kazandıysa takım kendi becerisiyle kazandı. 136 dakka top oynamayan takım Semih ve Arda girince atak yapıyor gol atıyor. Bunu bu forumdaki çoğu şahıs daha portekiz maçının ilk 10 dakikasında görebilmişken Fatih Terim isviçre maçının ikinci yarısında anca görebiliyor. Kazım gibi bir oyuncuyu 85 de alıyor ki bu alışkanlığını hala anlamış değilim. berabere giden maçta 85 de soktuğun adam sana ne kazandırıcak?
Birde şu var
Dün akşam saha o kadar ağır olmasa İsviçrenin sırf suya takılıp duran 5 net atağı var. birde Hakan Yakın ın 6 pastan kaçırdığı top var. Bunlar bile bizim hala birşey yapmadığımızın göstergesi. Ne yazık ki 2 şutla maç kazanıldığında takım iyi oynadı denemiyor. Volkanın Hakan ın çıkardığı toplar ufak tefek dalgınlıkların değil büyük eksikliklerin göstergesidir. 2 senedir görülen şeyleri hala göremeyen görsede çözüm üretmeyen Fatih Terim büyük teknik direktördür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 12 Haziran 2008; 12:21:54 >
-
istifa etmesin direk kovulsun bizim hedefimiz gruptan mı çıkmak yunanistan kötü kadrosuyla kupayı aldıysa biz en azından finale çıkmayı hedefleyebiliriz ya da öyle futbol oynarızki bu takım kupayı almadı ama haketti dedirtiriz gruptan çıkarsak çeyrek finalde almanya geliyor büyük ihtimal bu mantıkla ilerlersek almanya bizi 5ler -
Maça çıkardığı kadro bile istifa sebebidir
UMARIM turnuvadan sonra çeker gider... -
algılama güçlüğü var herhalde.
Fatih Terim yanlışından dödüğü için2. devre o değişiklikleri yaptı. Yani hatasından ders aldı. Bu insanlarımızda olmayan çok önemli bir özellik. Hatalardan ders almak. İnsanların söylemleri beni ilgilendirmez yaptıkları ne olduğunu gösterir. fatih Terim ders almıştır ve 2. devre olması gereken kadroyu çıkarmıştır. Bu konuda hemfikiriz sanırım. -
Adım gibi eminim ki şampiyonadan sonra yerine gelecek olan yabancı teknik adam fatih Terimin en az 2 katı bir ücret ile gelecektir. ve onun kadar başarılı olamayacaktır. (bakınız : türk milli takımının en başarılı olduğu dönemlerdeki milli takım teknik direktörleri) Yine adım gibi eminim ki yabancı teknik direktör geldikten sonra hiçbir medya mensubu Milli Takım antrenörü asgari ücretlinin şu kadar katı maaş alıyor demeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 12 Haziran 2008; 12:29:59 >
Benzer içerikler
- eskişehir kartal yuvası
- milenyum kupası
- 2. lig futbolcu maaşları
- promo forma ne demek
- pivot santrafor nedir
- trt frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X