< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben anlamıyorum insanları.
Terimi karakter olarak hiç sevmem ama adam Galatasaray'da başarılı arkadas bunu neden insanlar kabullenemiyor anlamıyorum. Oynanan futbol vs hiçbir şeyin yorumuna gerek yok sadece skor ve kupa başarısına bakın. Sadece stsl değil;uefa, cl her yerde izi var adamın. Adamı sevmesem bile bu gerçeği değiştirmiyor. Başka adama şans verilse demişsin, kimler geldi saç baş yoldurdu. Fener,Bjk baska hocalara sans tanıdı da noldu başarı var mı? Ve hadi iyi birisi geldi diyelim kazanacağı başarılar da zaten bunlar olmayacak mı? Cl 4üncülüğünden daha fazla ne yapacak cl kupasını mı aldıracak. |
İnsanlar anlayamıyorlar, neden biliyor musun? Çünkü kapasiteleri sınırlı, bir yere kadar alıyor beyinler. Nasıl bir su bardağına tamamen su doldurduktan sonra, bir damla dahi eklesen taşıyorsa, bu da böyle bir şey işte. Kapasite dolu, yetmiyor, almıyor. Bir de senin yazdığını alıntılayıp cevap atmış arkadaş. En basit örneklerinden birisi. Fenerbahçe için de Aykut Kocaman olsacılar vardı bir ara. Kapasite bu kadar abi, al-mı-yor...
|
Boşver hocam Gs iyi böyle elleşmeyin
|
Ben Fenerbahçe’yle ilgili tek kelime etmedim. İddiaya da yaşıtlarınla girebilirsin çoluk çocuk işleriyle uğraşmam. Fenerbahçe şampiyon olur da demedim. Ersun daha iyi de demedim. Sen neyin tribindesin anlamadım. Takımının halinden memnunsan bir şey diyemem. Boş yapanın kim olduğu konusunda bir şey söylemek istemiyorum.
Benim için şimdi ve yarın vardır. Siz dünün hatrına yarınınızı yakabilirsiniz buyrun. Bundan dolayı da zaten başta Ersun Yanal’ı istememiştim mesela. Neyse başarılar size. |
bize kaliteli bir Alman hoca lazım. Terimle merimle bu işler olmaz.
|
Dedikleri tamamen doğru. Bizim insanımız her şeyde olduğu gibi ekonomiden de anlamadığı için ülkenin ve dolayısıyla kulüplerimizin nereye gittiğini göremiyor. Sonra işte yok efendim tarihin en kolay ŞL grubundan çıkamadılar diyor. O gruptaki Porto ve Schalke'nin kadro değeri bizim 3 katımızdı. Lokomotiv ise bizden daha yüksek bir kadro değerine sahipti. O grupta 3. olmak başarısızlık değil realitedir. Biz hala kendimizi dev aynasında görüp Schalke'yi, Augusburg'u falan küçümsüyoruz.
Forma satışından , stat gelirlerinden falan hep Türk Lirası kazanıyorsun. Senin sattığın 6 forma, 6 bilet adamların 1 formasına , 1 biletine denk geliyor. Yayıncı kuruluştan euro alıyorsun ama düşük kurdan alıyorsun. Bütün oyuncularına euro ile maaş veriyorsun. Borçların her saniye yükseliyor kurdan dolayı ve FFP kıskacındasın. Oyuncu satman lazım ama ligin değersiz olduğu için çok paralara satamıyorsun. Böyle bir ortamda eninde sonunda batmaya mahkumsun. Batmamak için sürekli oyuncu üretip satman lazım veya her yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmen lazım. Sen ortalama bir genç orta saha almak istesen kapıyı 10 milyon eurodan açarlar. 65 milyon TL yani 65 milyon birim para vermen lazım. İtalya'nın, Fransa'nın küme düşmeye oynayan takımları gidip 40 milyon euroya adam alabiliyor. Senin 6-7 milyon euro verip adam alabildiğin rahatlıkta bunu yapabiliyorlar. Artık taraftarların hayal aleminden çıkıp gerçekleri görmesi gerekiyor. Bu ekonomiyle ŞL'de gruptan çıkabilmek çok çok büyük bir başarıdır. Üçüncü olmak rakibine göre başarı sayılabilir. Dördüncü olmak normaldir. Kendinizi alıştırın artık. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Ağustos 2019; 10:27:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 26 Ağustos 2019; 11:5:47 > |
|
|