Şimdi Ara

Fatih Terim ve Milli Takıma duyulan Anlamsız Nefret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef genelde Galatasaraylıların sosyal medyada ekşisözlük, Galatasaray sözlük gibi platformlarda sürekli olarak Fatih Hoca'yı ve Milli takımı karalama, sahip çıkmama tavrını görüyoruz.

Diğer takım taraftarları genel olarak Fatih Hoca ve Milli takımı destekliyorlar.

Kötü futbol dolayısıyla eleştiri yapılıyor ancak manasız, sırf Galatasaray'da Ünal Aysal kendisini gönderdiği için sanki Fatih Hoca suçluymuş gibi bir garip, abidik gubidik nefret var.

Oysa Fatih Hoca ve Milli takım ülkemizin önemli bir değeri.

Galatasaray'ı 4 yıldızından 1 tanesi direkt Fatih Hoca'yı dönemi. Hatta 6 şampiyonluk ve UEFA kupası da kendi eseri.

Buna rağmen hala Fatih Hoca'ya karşı birilerinin paralı askerleri tarafından sosyal medyada yürütülen bu kampanya iyice baydı artık.

Fatih hocanın ve Milli takımımızın biz gerçek taraftarlar ve Gerçek Türkler olarak hep arkasında olacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünal aysal Fatih hocayı gönderdiği için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Ben desteklemiyorum hiç bir bjklide desteklemiyor(Bjk lilere göre milli takım Tolga-Gökhan-Necip-Atınç-Caner(İsmail kafaları bi karıştı orda)Veli-Oğuzhan-Töre-Kerim-Olcay-Cenk) şeklinde istediklerinden yoksa akıl ve mantık çerçevesinde bi düşmanlık değil onlarınki)
  • Tamamen kendini bu kadar beğenmişliği yüzünden. Takım başarılı olsa dahi İstanbul maçlarında milli takım tribünleri asla dolmaz!

Bu arada, dün çok ince bir detay vardı maçta. Hırvatistan'da Rakitiç ve Modric diye iki yıldız futbolcu var, birisi Real birisi Barça'lı. Peki siz bu elemanların bir kez olsun takım oyuncusu olmalarının ötesinde bir hareketini gördünüz mü?

Peki ya bizde? Emre Mor şimdiden başlamış, ilk 45dk boyunca yan hakem ile kavga etti.

Arda olsaydı maç boyunca hakemle dadaşırdı, zira bizim Volkan kalede olsaydı o da yapardı. Ya da Emre Belözoğlu.

Biz herşeyi ile geri kalmış bir devletiz, milletiz. Ne spor ahlakımız var ne temel insani değerlerimiz. Ve malesef bu genetik, yeni doğan çocuklarımıza bile aktarıyoruz.
  • Uefa kupası Fatih'in eseri filan değildir. Fatih Terim büyük bir egoya sahip ve bu egoyla anca şuan yaptığı işleri yapabilir. Daha fazlasını bu adamdan beklemeyin. Malesef öyle bir şansı var ki ertesi gün için paçayı kurtarıyor. Gayet başarısız bir teknik adam...

Yukarıda bjklileri oynatmıyor diye sevmiyor filan yazılmış. Şöyle söyleyeyim bjkliler almıyor diye hiç derdim yok. Hakeden oynasın. Olcay ı oyuna sokacağına Volkan ı soksun. Hakeden Arda yı takıma alsın. Velhasıl her zaman kadrosu kötü olacak. Kendi egosu yüzünden milli takımı değil onun saçmalıklarını izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 6 Eylül 2016; 11:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Uefa kupası Fatih'in eseri filan değildir. Fatih Terim büyük bir egoya sahip ve bu egoyla anca şuan yaptığı işleri yapabilir. Daha fazlasını bu adamdan beklemeyin. Malesef öyle bir şansı var ki ertesi gün için paçayı kurtarıyor. Gayet başarısız bir teknik adam...

Yukarıda bjklileri oynatmıyor diye sevmiyor filan yazılmış. Şöyle söyleyeyim bjkliler almıyor diye hiç derdim yok. Hakeden oynasın. Olcay ı oyuna sokacağına Volkan ı soksun. Hakeden Arda yı takıma alsın. Velhasıl her zaman kadrosu kötü olacak. Kendi egosu yüzünden milli takımı değil onun saçmalıklarını izliyoruz.

Yok bence dualarla bu kadar başarılı oluyor. Ülke futbolundaki başarıların %70 de bu adam var. O kadarda abartmayın.

• Adalet dağıtamadığı için nefret ediyorum ayrıca oynanan oyun zevk vermediği için izlemiyorum

Bu lafı hiç unutmayın

Eğer Arda tekrar milli takımda oynarsa bu Fatih Terimin egosudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Eylül 2016; 14:20:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Besiktasli olmamdan vs degil ft den nefret ediyorum egoistin teki. Aldigi parayla yillardir sistem oturtamadi. Kibirli egoist her seyin en iyisini ben bilirim mantigi var. Bir kere yenilmisti milli takim "ruzgara" bahane bulmustu. Futbolcular para goz prim icin birbirlerini dover bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Uefa kupası Fatih'in eseri filan değildir. Fatih Terim büyük bir egoya sahip ve bu egoyla anca şuan yaptığı işleri yapabilir. Daha fazlasını bu adamdan beklemeyin. Malesef öyle bir şansı var ki ertesi gün için paçayı kurtarıyor. Gayet başarısız bir teknik adam...

Sen yine gelip burada boş boş yazıyorsun, bu adamın Galatasaray'da kazandığı 13 kupa var kardeşim 13 kupa...Sen Beşiktaş'ta canlı kaç kupa gördün söylesene ?

96 2000 arasını domine edip son senesinde Uefa kazanmış, o takımı tek tek bir araya getirip çabalamış. Yıllar sonra takıma dönüp yine üst üste 2 şampiyonluk ve 2 kere şampiyonlar ligi gruplarından çıkmış, biri yine çeyrek final...

Bu adam egolu olmayacakta Samet Aybaba mı olacak kardeş ? Bırakın bu abuk subuk lafları, senin gibi adamlar olduğu sürece adam egolu olmak zorunda başka türlü silersiniz bu adamı....

Uefa kupası Şenol Güneş'in eseri mi ?

Sen burada istediğin kadar kendini parçala, tarih yazdı bu adam...Hazımsızlık yapıyor, ben yediremiyorum diyorsan bende yazmayayım...Ama bunlar hayal ürünü değil adamın başarıları, yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin...

• gs deki kesim yediği kaba pisleyen kesim; terimi gs tarihinden çıkarırsan fbnin hatta bjknin bile gerisine düşer.
    bjkliler de kendini dev aynasında gördüğü için tüm milli takımı bjkden oluştursun istiyorlar karın ağrıları ondan.
  • valla gs liyim ama. bizi o zor dönemde bırakıp tüp kafalı demirörenle sırıta sırıta imza atıp poz verdikten sonra terim bitti benim için. inş arda burak vs kadro dışı kaldı diye takım yenilir terim kulüpsüz kalır. gözümde artık ne uefası kaldı ne başka şeyi. kolay yoldan milli takımda kalıp çok para kazanayım dedi. tabi ne gerek var her hafta kulüple maça çıkıp strese girmeye. egoistliği milli takımıda yedi sonunda.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Abi nasıl zor dönemde bırakıp gitti ya saçmalamayın ben fenerliyim bunu diyorum adam dipten aldı yukarı çekti sonraki hoclar batırdı takımı bukadar acımasız olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Abi nasıl zor dönemde bırakıp gitti ya saçmalamayın ben fenerliyim bunu diyorum adam dipten aldı yukarı çekti sonraki hoclar batırdı takımı bukadar acımasız olmayın

hocam görünürde öyle görünüyor. terim zor bi adam kendini güneş gibi görüyo gezegenler etrafında tam isteği gibi dönsün. milim şaşmasın.diyeceksin ne güzel disiplinli işte aslında hayır görünürde öyle. işleri rast gitmiyince gündemide çok iyi değiştirir. terimin en büyük özelliği hırsı , pek bildiğinden değil gaza getirmede bağırmada çağırmada 10 numara. bizim milletede bu yaradığı için oynadığı için yıllardır götürdü işi.
    terim o gazla bağırmayla ilk gelişinde bizim için efsaneydi. ikinci gelişinde tabi başkandan çok kendi sözü geçtiği için ne milyon eurolar harcattı bi cacık yapamadı efendi efendi gitti. 3. gelişinde yine ne paralar harcattı. takımın zaten kötü gidişat başlamıştı hırsındanda deliriyordu. sinsi sinsi sırıta sırıta tüpcüyle iş yapıp gitmedi. kendi efsane ya takımda nasıl olsa istifada etmedi tüm galatasarayla dalga geçer gibi gitti. ayrıca takım şuanda avrupada yoksa bu mali kriterinde en büyük sorumlusu o.
    valla herşey olur parada harcar bunlar klübün yinede iç meselesi neysede o demirörenle sırıta sırıta imza atıp kontratı gösterdiği an bitirdi kendini. hain gibi.

• Bende anlamıyorum bizim taraftarı ya Arda'dan nefret eder ya Fatih terimden illa birinden nefret edecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

bırak hocam kasma bunların niyeti belli bunlara başarı haram.
  • Fatih Terim > Türk Fotbolu. Kaybeden belli bile.
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    yav he he biz necip neden milli takıma çağrılmıyor.İsmail canerden iyi ismail oynasın Hasan ali kimmiş tabiki ismail oynuycak diyen tayfayı gördük bize masal okuma.

Burak nasıl oynar cenk varken diyenleri gördük biz
  • adam necip diyor ismail diyor hadi ismaili anlarım kendi taraftar arkadasların bile forumda ismail canerden iyi diyor bizde mi çıkalım fonorlolor tom tokom fonordon olosson ostoyo diyelim herseyi gectim biz necipi 11 e yazan adam görsek blokluyoruz bunlar miili takıma cağrılsın diyeni dikkate alıyor

• ahımız var tayfaya da güzelleme yapmış açıklamasında, takım kötüyken yanından bile geçmez iyi olduğunu görünce hemen yanlamaya başlar nasıl destekleyelim şimdi biz bu adamı..

arda turan desen galatasarayı destekler gibi gözükür gerekirse malzemeci olarak bile çalışırım der, alttan alttan sinsice "geçen yaz benim için gs barçaya komik bir kiralama teklifi yapmış ama seviyoruz yinede galatasarayı" deyip kendince dalga geçer.

ben bu ikisinden de nefret eden tayfadan biri olarak aşağıdaki görselde ki gibi aralarında geçen tartışmaları izliyorum, bize bulaşmadan kendi bahçelerinde yesinler birbirlerini,

• bugün ne anladık şimdi terimin konuşmasından. şunu sormayın bunu sormayın. kendileri gündem yapıyo herşeyi. neyse şu maçlar bitsinde görecem ben seni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.