Bildirim
Fatih Üniversitesi odyoloji
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: profeN`
Kazanan var mı arkadaşlar ? Bakıyorum da kimse burayı kazanmamış. Ygs ile girdim. Sağlık yüksekokulu ilk kez bu yıl öğrenci almış. Fatih üni istanbulda. Fakat Sağlık yüksekokulu Ankara'da.(Tıp,diş,ftr,hemşirelik de burada) Burayı kazanan arkadaşlar varsa iletişime geçelim..
Ben de istanbulu kazandım ama odyolog çıkmaz burdan kardeşim arıyorum bulamıyorum. zaten çoğu kız ne arasınlar burda -
quote:
Orijinalden alıntı: Bllmrshn
quote:
Orijinalden alıntı: profeN`
Kazanan var mı arkadaşlar ? Bakıyorum da kimse burayı kazanmamış. Ygs ile girdim. Sağlık yüksekokulu ilk kez bu yıl öğrenci almış. Fatih üni istanbulda. Fakat Sağlık yüksekokulu Ankara'da.(Tıp,diş,ftr,hemşirelik de burada) Burayı kazanan arkadaşlar varsa iletişime geçelim..
Ben de istanbulu kazandım ama odyolog çıkmaz burdan kardeşim arıyorum bulamıyorum. zaten çoğu kız ne arasınlar burda
sende haklısın dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X