Şimdi Ara

Fatura iptal bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Turkcell bayiisinde 532 li güzel bir numara olduğu için faturalı hat aldım. Kuzenimin adına. Bu hattı faturasıza çevirmek istiyorum ve kendi üzerime almak. Bunun için ne yapmam ve ne kadar ücret ödemem gerekli?

Interneti bol paketine aboneymişim. 1000 dk 1000 sms 4 gb 51.25 TL

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olacak biri?

• Taahhüt varsa ücret alırlar faturasıza geçmek için. Kendi üzerine almak içinde 64 TL gibi bir ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Taahhüt varsa ücret alırlar faturasıza geçmek için. Kendi üzerine almak içinde 64 TL gibi bir ücreti var.
    İlk ay içerisinde faturalı hat iptali mümkün değil mi?
    Cayma bedelini ödedikten sonra da üstüme almak için ücret ödemem gerekiyor mu? Her operatör de ücret aynı mı? Taahütü iptal edip Örn Turktelekoma geçiş yapıp hattı üzerime alsam yine de ücret ödemem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 13 Mayıs 2016; 16:22:32 >
  • Turkcell de 30 günden önce geçiş yapamazsınız. Fatura kesim tarihi gibi nedenlerle de iki fatura ödemek zorundasınız. Faturasıza çevirdikten sonra üstünüze almak için ne kadar geçmesi gerekiyor bilgim yok.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Artık yasa değişti istediğiniz mobil hattınızı istediğiniz operatör aracılığıyla devir ddebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Artık yasa değişti istediğiniz mobil hattınızı istediğiniz operatör aracılığıyla devir ddebilirsiniz.

Cevaplar için teşekkürler peki her operatörde devir işlemi ücreti aynımı dır?

Ayrıca turkcell forumda bilgili bir arkadaşın yazdığı kadarıyla ilk ayda iptal edebilirmişim ve eğer iptal edersem;

Ayın 5inde müracaat etmemin mantıklı olduğu (2. Faturaya denk gelmemesi için)

49 TL fatura ücreti
    36 TL Paket indirim tutarı cezası
    65 Tl yeni telsiz vergileri

Ödemem gerekiyormuş.
    Toplamda 155 tllik fatura.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAYMA BEDELİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çikizen kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde oluyor paketin ücreti 70 TL Size operatör 50 TL dedi geçtiniz tabi ilk ay bu damga vergisini felan alıyor.
    5 ay kullandınız hesaplarsak 20x5=100 TL ödeniyor diğer türlüde 12 ay taahhüt yaptınız 10 ayı doldurdunuz borcunu ödediniz.
    Geri kalan 2 ay x 20 TL = 40 TL çıkıyor.
    Devir ücretleri öğrendiğim kadarıyla:
    Türkcell faturalı:55 TL
    Türkcell farurasız:65 TL
    Vodafone faturasız:30 TL deyince sordum bilgili vodafone personeline böyle böyle artık devir edebilirsiniz o yasa kalktı tamam dedim hattımı geçirdim pazar günü açılacak aktif olunca gelin devir yapalım dediler.Artık hangi operatördesiniz geri dönmenize gerek kalmadı artık.
    Sormasaydım türkcell 65 TL öptüm parası alacaktı.
    Sormaktan zarar gelmez gerekiyorsa türk telekom ile görüşün daha uygunda olabilir.İyi çekmese benim evimde 1 dakika durmazdımda işte mecbur kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Mayıs 2016; 18:33:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şu şekilde oluyor paketin ücreti 70 TL Size operatör 50 TL dedi geçtiniz tabi ilk ay bu damga vergisini felan alıyor.
    5 ay kullandınız hesaplarsak 20x5=100 TL ödeniyor diğer türlüde 12 ay taahhüt yaptınız 10 ayı doldurdunuz borcunu ödediniz.
    Geri kalan 2 ay x 20 TL = 40 TL çıkıyor.
    Devir ücretleri öğrendiğim kadarıyla:
    Türkcell faturalı:55 TL
    Türkcell farurasız:65 TL
    Vodafone faturasız:30 TL deyince sordum bilgili vodafone personeline böyle böyle artık devir edebilirsiniz o yasa kalktı tamam dedim hattımı geçirdim pazar günü açılacak aktif olunca gelin devir yapalım dediler.Artık hangi operatördesiniz geri dönmenize gerek kalmadı artık.
    Sormasaydım türkcell 65 TL öptüm parası alacaktı.
    Sormaktan zarar gelmez gerekiyorsa türk telekom ile görüşün daha uygunda olabilir.İyi çekmese benim evimde 1 dakika durmazdımda işte mecbur kalıyoruz.

O zaman faturasıza dönüp türktelekoma geçtikten sonra devir işlemini yapmam en mantıklısı

• Çikizen kullanıcısına yanıt
    Hocam türk telekom güzel bir bayiye gidin hem bilgi alın hemde devir ücretini sorun türk telekomda olsa iyi bir fiyat çekebilirler dikkat edin.Bende turkcell hat aldım hocam 2 ay kaldı bitmesine ondan dolayı bekliyorum herhalde Tüek telekoma felan geçicem diğer hattımı vodafone geçirdim üstüme alıcam açılmasını bekliyorum.Geçen yılda sormuştum 20-25 TL arası demişti şimdi 30 TL olmuş Türkcell =

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam türk telekom güzel bir bayiye gidin hem bilgi alın hemde devir ücretini sorun türk telekomda olsa iyi bir fiyat çekebilirler dikkat edin.Bende turkcell hat aldım hocam 2 ay kaldı bitmesine ondan dolayı bekliyorum herhalde Tüek telekoma felan geçicem diğer hattımı vodafone geçirdim üstüme alıcam açılmasını bekliyorum.Geçen yılda sormuştum 20-25 TL arası demişti şimdi 30 TL olmuş Türkcell =

Faturalıda 46 tl devir ücreti, hazır kartta 69 tl.

Bana verilen net fiyat bu.

Hattım yeni olduğu için 3 ay boyunca operatör değiştiremiyorum.
    Oyüzden pazartesi faturalı halde devrini alacağım, ay sonundan da önce iptal edemiyormuşum. Fatura kesm tarihine 5 gün kala müracaat edip fatura iptal başvurusu yapabilirmişim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.