Şimdi Ara

FaturaBilgi dolandiriciligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adiniza kayitli 530672xxxx(x leri ben koydum) nolu hattinizin toplam 14,96 TL borcunun avukat, vekalet ucreti ve icra masrafi dahil yaklasik 70,28 TLye cikmamasi icin hemen 05327575555 i arayarak fatura borcunuzu odeyebilir, kredi kartina 9 aya kadar faizsiz taksit seceneklerinden yararlanabilirsiniz. Bu simdi dalga mi beyler el atin?not:530 lu numara bana ait degil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapazese -- 2 Haziran 2015; 20:49:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FaturaBilgi Dolandırıcılığına Dikkat!

Son zamanlarda, kullanıcıları hedefleyen "FaturaBilgi" adlı bir dolandırıcılık mesajı yaygınlaşmıştır. Bu mesajlar, {0532 757 22 22} numaralı telefondan gönderilmekte ve faturalarınızla ilgili bilgi içerdiği iddia edilmektedir.

Bu mesajlara yanıt vermeyin veya içindeki bağlantılara tıklamayın. Bu bağlantılar genellikle kötü amaçlı yazılımlar içeren sahte web sitelerine yönlendirir. Bu siteler, kişisel bilgilerinizi, banka hesap bilgilerinizi ve diğer hassas verilerinizi çalmaya çalışabilir.

FaturaBilgi resmi bir kuruluş değildir ve faturalarınızla ilgili resmi bildirimler gönderme yetkisi bulunmamaktadır. Fatura ödemeleriniz veya hesap bilgilerinizle ilgili herhangi bir şüpheniz varsa, ilgili kurumlarla iletişime geçmeniz önerilir.

Bu tür dolandırıcılık mesajlarına karşı dikkatli olmanız ve kişisel bilgilerinizi korumak için gerekli önlemleri almanız önemlidir. Bilinmeyen numaralardan gelen mesajlara yanıt vermeyin ve şüpheli bağlantılar içeren mesajları silin.

FaturaBilgi dolandırıcılığıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, ilgili yetkililere bildirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lapazese L kullanıcısına yanıt
    757 ile başlayan numaralar özel servis hatlarıdır. sazan.avi itibar etmeyin.
  • lapazese L kullanıcısına yanıt
    Gönderen kim ? Normal numaraysa itibar etmeyin Turkcell falansa 532 yi arayıp sorun.

• Numara'yı sorgulayın belki sizin üstünüze kayıtlıdır ondan gondermişde olabilriler turktuccar.com

• Bende bi an acaba gerçekten türkcellden mi diye düşünmüştüm sonra e devlet ten sorgulamadım üzerime hat var mı diye baktım bişey yok sizde sorgulayın e devletten bugünlerde iyice arttı attığı mesajlar

• Hic o numarayı aradiniz mi peki? Turkcelin borc takip biriminin numarasidir.. Haklisin fatura bilgi dolandiriciligi, turkcell'in isi gucu yok seni dolandiracak oyle mi? Diyeceksin ki bilmiyordum benim cevabim da bilmiyosan o numarayi arar ya da internetten arastirirsiniz... Kendi hataniz yuzunden operatorlere b.k atmaya devam edin

• bu numarayı bilmiyorum fakat 0532 757 22 22 turkcelin tarife, dakika, sms, internetten kalan hakları öğrenme numarası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.