Şimdi Ara

Faturalarınızı kontrol edin. Retro media

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
    Öncelikle hattımı vodafone taşıyalı yaklaşık 2 ay oldu.
    Vodafone yanımda uygulaması ile bugun faturamı kontrol ettim ve 80tl olması gerek faturamın 88.5 tl olduğunu gördüm.
    Kontrol edince c_mop_retromedia adı altında kesinlikle almadığım bir hizmetin(ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok) faturasının tarafıma tahakkuk edildiğini tespit ettim.
    Müşteri hizmetlerini aramadan önce internette ufak bir araştırma yaptım ve benim gibi bir çok kişi olduğunu kontrol etmeyen insanların 400-500 tl kadar ödeme yapmış olduğunu bazı kişilerin tek seferde 200tl ödeme yapmış olduğunu (bakınız=şikayetvar) görmüş oldum.
    Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Uzman birime aktardılar ve aramızda geçen konuşmayı özetleyecek olursam bana sorulan her hangi bir oyun vs satın aldınız mı? (kesinlikle hayır) gelen bir sms oldu ve evet mi dediniz (kesinlikle hayır) peki size bir sms geri dönüşü olmadı mı? (1 agustos tarihi gözüküyor faturada kesinlikle bir bildirim sms vs. gelmedi)
    Uzman birimin yapabileceği tek şeyin mobil ödeme kapamak olduğu (kapattık) yapılabilecek başka birşey olmadığı o 8.5 tl yi ödeyeceğimi sadece bu durumdan memnun olmadığımı iletebileceklerini bana söylediler.
    Sonuç kısmına geçecek olursak vodafone sorumluluk kabul etmiyor herkes faturasını kontrol etsin bilginiz olsun. Gerisini şikayetvardan okuyabilirsiniz mağdur çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veycelldmr45 -- 3 Eylül 2019; 17:39:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Btk'nın sitesinden şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen edeceğim zaten.

• Günlük olarak elimden geldiğince güncel faturamın fiyatına göz atarım. Mobil ödeme yapmadığım zamanlar kapalı olur yapacağım zaman mobil ödemeyi açarım. Siteler arası gezerken açılan reklamlara dikkat edelim onlarda çok riskli.

• 3 operatör içinde bir sorun yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle thh vermenizi öneririm. Fatura cıkdıkdan sonra basvurunuzu yapın faturayı odersiniz iadenizi istersiniz thhden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Eylül 2019; 16:22:41 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Aslında 1 kuruş bile olsa yapılması gereken dediğiniz fakat iş, güç sebebiyle 8.5tl için uğraşmıyor insan gerçi benim gibi bir çok kişi 8.5 lira desek dünyanın parası ama bunlara önlem alması gerekenler uyuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklasik 80milyon abone var toplam. 1milyonunda 8tl kesseler efsane para. Ki dediginiz gibi sikayetvarda 100 200gibi tutarlar cekilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.