Bildirim
PS4 Analog kontrol İSTEMİYORUM :(( YARDIM!!
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Normal yön tuşları ile fps'mi oynamayı düşünüyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yon tuslari ile daha zor olmaz mi -
hocam alismak zorundasin. baska yolu yok. ilk fps ile baslama ama. kevgire cevirirler, moralin bozulur :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışacaksın, killzone öneririm alışmak için. -
Umarım zamanla alışırım, ama bu kadar beceriksiz olduğumu da bilmezdim doğrusu -
İlk ps4'de killzone oynarken oynamayı bıraktım 3-4 ayda oyunu bitirebildim ilk başlarda oyunu bitürlü geçemiyorum ben bi adam vurucam diye canım çıkıyordu sonra FPS'e anaolog ile alışıyorsunuz. Killzone bitirdiğimde çok rahattım COD Ghost'uda bir çırpıda bitirdim. Biraz zamanla alışılıyor. -
Şu zamanda zaten analog çoğu oyunda mecbur. Oyun oynamak ve keyif almak istiyorsan mecbur alışman lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah arkadaşlar, COD Ghost, Thief, Resident Evil R2... Hepsi de analog :( Neyse ben biraz pratik yapayım :) -
Alıştım arkadaşlar, COD'de bayağı bir ilerledim. Çok şükür. -
Analoga alısmanın en guzel yontemi fps oyunlarda single player modunu bitirmek bence alıstıkca online moda girersiniz zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 bluetooth kulaklık
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 ssd önerisi
- ps4 ikinci kol ekleme
- ps4 oyun silme
- the last of us 3
- bim ps4
- fs 25 mobil ne zaman çıkacak
- en iyi ps5 oyunları
- mafia the old country ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X