Şimdi Ara

Faturalı bir ürün sahte olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, gittigidiyor.com'dan bir spor ayakkabı almayı düşünüyorum, aradığım özellikteki ayakkabıyı gittigidiyor'da bir kaç dükkanda buldum, ürünleriniz orjinal mi sorusuna verdikleri tek cevap ÜRÜNLERİMİZ FATURALIDIR cevabını veriyorlar. Peki bir ürünün faturalı olması o ürünün orjinal olması demek midir?

• konu yanlış yerde ama tabiki de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

konu yanlış yerde ama tabiki de olabilir

konu hangi başlıkta olmalıydı?
  • evet bende merak ediyorum faturalı ayakkabı kesin orjinal midir?
  • Değil. Fatura bir şekilde uydurulur. Bunlar ticarette laf cambazlığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura o ürünü değiştirmek için senin aldığını belli eden sorun olursa elinde bulunan bir kağıttır sadece ürün ile bir alakası çok yoktur

• DonanımHD kullanıcısına yanıt
    Mesel ben dockers ayakkabı aldım faturanın üstünde dockers simgesi dükkanın kaşesi satış kodu falan her şey yazıyor. Yine de bunu sahte olarak düzenleme ihtimalleri var mıdır? bir de gittigidiyordan aldım, gittigidiyor sahte ürün gönderip göndermediklerini denetliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ramler Sahte mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Mesel ben dockers ayakkabı aldım faturanın üstünde dockers simgesi dükkanın kaşesi satış kodu falan her şey yazıyor. Yine de bunu sahte olarak düzenleme ihtimalleri var mıdır? bir de gittigidiyordan aldım, gittigidiyor sahte ürün gönderip göndermediklerini denetliyor mu?

Benim demek istediğim isteseler yaparlar o ürünün orijinal olduğu anlamına gelmez ama faturayı anlattığınıza göre avm 'den de alsanız aynı tarz fatura verilicektir kullanın bi sorun yaşarsanız değişim hakkınızı kullanın orjinal ürünü kullanmadan anlamanız biraz zor olur bu arada gittigidiyor altta yazdığı gibi e-ticaret sitesi herkesi bir ortamda toplamış sanırım satış yapan kişiler ve alıcıların daha kolay buluşması için ama dediğim gibi ürünü kullanmadan anlaşılması güç

5 Şubat 2001 tarihinde yayına başlayan GittiGidiyor.com, alıcılarla satıcıları buluşturan bir e-ticaret sitesi yaratmak üzere yola çıkan Serkan Borançılı, Burak Divanlıoğlu ve Tolga Kabataş tarafından kuruldu. Vikipedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımHD -- 23 Temmuz 2014; 20:16:54 >

• DonanımHD kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.