544 lü faturalı bir hattım var ve numarasını değiştirmek istiyorum.bir arkadaşım müşteri hizmetlerinden numra değiştirilebildiğini ama 544 olan prefixin değişmedini söyledi.acaba numaramı 543 veya 542 ile değiştirmem mümkün değil mi?
??? hiç başına böyle bir durum gelen yok mu :)
evet mümkün bugün vodafone shopda bi işim vardı biraz beklettiler bende oradaki kağıtları karıştırıyordum tam dediğin şey aklıma geldi şimdi evt değiştirebiliyorsun sen en iyisi bi vodafone shop a uğra derim ;)
yani 542 veya 543 lü numara alabilirim dimi?
Dostum turkcell de oluyor ancak telsimde olup olmadığını en iyisi müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
faturalı hatlarda numara değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar fakat prefixi değiştiremiyosunuz son 5 hane değişikliği yapabilirsiniz ilk numara değişikliğiniz ücretsiz diğerleri ücretlidir...
diyelim numaranız "0544 abc de fg" değiştirmek istediğinizde "544 abX XX XX" şeklinde X e karşılık gelen sayıları değiştirebiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: needyou25
faturalı hatlarda numara değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar fakat prefixi değiştiremiyosunuz son 5 hane değişikliği yapabilirsiniz ilk numara değişikliğiniz ücretsiz diğerleri ücretlidir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme