Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Turkcell faturasiz musterisiyim, dijital operatörden faturalı ya geçip bu pakete geçebiliyor muyum direk arkadaşlar ?

• Tasyaka T kullanıcısına yanıt
    Dijital operatörden direk bu paketle geçmeniz gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3232

Bugün turkcell bayisine gittim. Hattımı taşımak için maksi plus a geçmek istiyorum dedim. Çalışanlar direk geçemezsin önce rahat tarifesine geçirelim hat açıldığında maksi plus tarifesine bayiden geçersin direk dediler. Bende geçemezsem sorumlu sizsiniz dedim tamam dedi. Şimdi rahat tarifesine taşıdım. 2 3 gün sonra taşınınca belli olur. İnşallah maksi plus a geçerim.
    Arkadaşlar bugün hattım rahat tarifesinde açıldı 1 saat sonra faturalı maksi plus a geçtim bayimdeki çalışan yaparım diyordu. Sözünde durdu ve yaptı. Arkadaşlar yanlış biliyor rahat tarifesinde geçiliyor.
    Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt
    Sizin sayenizde RaHat tarifelerin den Faturalı'ya geçişe tescillemiş olduk, onun haricin de RaHat kullanıp ta Dijital Operatör den veyahut 532 Müşteri hizmetlerinden geçmek isteyen biri geçemez, faturalı'ya.

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt
    Ben rahat hattımı geçirmek istediğimde (5 tane bayiye gittim) siz zaten faturalisiniz demişti.

• Bana da RaHat kullandığım geçen sene bir bayi isterseniz faturalı yapabiliriz hattınızı demişti hocam, faturalı'ya o zaman fazla durumum olmadığı için kabul etmemiştim.

• Rahat'tan faturalıya geçememek saçma olurdu zaten. Ben müşteri olarak taahhüt verip seni 1 sene boyunca kullanmak istiyor ve faturamı her ay ödeyeceğime söz veriyorum diyorum Turkcell'de para ödemeye hazır müşteriyi kabul etmeyecek ? Çok saçma olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3232

Arkadaşlar bugün hattım rahat tarifesinde açıldı 1 saat sonra faturalı maksi plus a geçtim bayimdeki çalışan yaparım diyordu. Sözünde durdu ve yaptı. Arkadaşlar yanlış biliyor rahat tarifesinde geçiliyor.

Alıntıları Göster
    Yalnız bu ayın rahat tarife ücretini ödeyeceksiniz biliyorsunuz değil mi ?

• Faturasızdayım şuan geçiş yapsam, Haydi Gel 3 GB devam eder mi 12 ay dolana kadar?
  • phatgit P kullanıcısına yanıt
    Faturasız Haydi Gel 3 GB kampanyasından bahsediyorsanız Faturalı herhangi bir tarifeye geçişiniz de sona erecektir, faturalı hatta geçtiğiniz için yeni hediyeleriniz olacaktır.

• Mehaba
    Bu tarifeye geçildiğinde hatta yüklü olan TL ne oluyor. İade mi almak gerekiyor. Yazıldıysa kusura bakmayın göremedim.
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    Faturanıza ekleniyor, önceden ödenmiş gibi oluyor.

• Dostum bu bayiden hata yapmışlardı ya kesintisiz iletişim paketi yüklediler, şuan faturasız kullanıyor evdekiler bu 30₺ ücreti nasıl ödeyeceğiz tl den mi düşer yoksa fatura olarak telefon numarası yazıp mı ödeme olur?

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Bayi'de ödersiniz hocam 30 TL kesintisiz iletişim ücreti paketini

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    30 TL faturasıza geçiş ücreti son çıkacak faturanıza yansıyor

• Teşekkürler. 5GB çok iyi gibi.
  • antiwp A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, tabi bir göz atabilirsiniz, hoşunuza giderse hemen şimdi geçiş yapabilirsiniz

• Merhaba hocam iyi forumlar. Sanırım siz yardımcı oluyorsunuz simdiden teşekkür ederim

Ben bugün aradim müşteri hizmetleri ni bana Maxi plus yok size gözüken dedi . Acaba normalmi yada midi paket varmiydi soramadım onu

(Faturasız Turkcell musterisiyim)

• Tasyaka T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Hocam müşteri hizmetleri bazen gerekeni yapmıyorlar, dijital operatör den başlıkta yazmış olduğum 3 paketi de aratın eğer çıkarsa ve çıkan paket size cazip gelir ise geçiş yapın, ha ordanda mı çıkmadı, öyle bir durum oldu diyelim, bulunduğunuz yerdeki TİM'lere gidip bu paketler den birine geçiş yapabilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 26 Ağustos 2020; 22:31:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.