Şimdi Ara

Faturali telefon alinabiliyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni telefon alican ama kredi kartı kullanmadigimdan kredi kartsız taksit yapan yada fatura li hat üstünden telefon almayı düşünüyorum.
    Ancak su an benim kullandığım her hangi fatura li hat yok vodofone kullanıyorum ama gerekirse hemen değiştiririm.
    Asıl sormak istediğim yeni faturaliya geçen birisi telefon alabilir mi ?
    Yada başka alternatif ler var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen faturalıya geçince vermiyorlardı son 6 ayın fatura miktarına,ödeme düzenine falan bakılıyor.
    Alternatif olarak Vatan bilgisayardan Odeobank aracılığıyla alabilirsiniz.

• Bugün arkadaşa telefon almak için Turkcell bayisine gittik
    Hat yeni olduğu için vermediler ama Finansbank ile anlaşmaları varmış
    "Finansbank'a gidip Turkcell'den telefon almak için krediye başvurun gelin verelim" dediler

• Geçer geçmez veya yeni faturalı hat aldığınız zaman cihaz alamazsınız turkcell ve vodafone de puan sistemi var puana göre cihaz veriliyor puan da hat abonelik yaşı fatura düzenli ödeme gibi kriterler le belirleniyor evkur evshop gibi yerler taksitli veriyorlar ama üzerine çok koyuyorlar örnek 1000 kiralık bir cihazı taksitle 1400 1500 e veriyorlar

• TRangulity kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor acaba kredi çekmek gibi yani para cekip ödemek gibi mi yoksa vatan a ödeyeceğim taksit fiyatlarını odeobank a mi ödeyeceğiz ?

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Finansbanktan nasıl oluyor yani kredi çekmek mi yoksa her ay turkcele ödeyeceğim parayı finansbanka mi ödeyeceğim ?

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Başka alternatifler yok galiba vodofone da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Finansbanktan nasıl oluyor yani kredi çekmek mi yoksa her ay turkcele ödeyeceğim parayı finansbanka mi ödeyeceğim ?

Finansbank size kefil veya referans oluyor,sanırım bu mantıkla cihazı da turkcell taksitle veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur senet yapıyor taksit taksit ödüyorsunuz turkcell e ben sormuştum Finansbank ile nasıl oluyor diye hertürlü faize giriyor faiz biliyorsunuz haramdır banka ile kredi ile almayın hiç bulaşmayın faize girer haramdır faturaya ek veya evkur dan alın veya bir yakınınızın faturası üzerine alın faturayı siz ödeyin ama faize bulaşmayın

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Yurkceldr yeni gelen müşterilere cihaz diye bir kampanyalar var gördünüz mu alınabilir mi normal fatura li gibi ilıcak yeni gelenlere kolaylık olmuş

Bugün sitesine girdim yeni gelen müşterilere cihaz kampaynasi yazıyor o basıp bir durum ?

• quote:

O nasıl oluyor acaba kredi çekmek gibi yani para cekip ödemek gibi mi yoksa vatan a ödeyeceğim taksit fiyatlarını odeobank a mi ödeyeceğiz ?

Vatan'dan iPhone 6 aldık. Vatan mağazanın içinde Odeobank'ın bankoları vardı. Sözleşme falan yapıp kart veriyorlar. Vatan'a ödüyosun sonra Odeobank'a borçlanıyorsun.

Odeo banka borclabiyorsun derken her ay ne kadar ödüyorsunuz ve nereye ödüyorsunuz banka sizden birşey aliyor mu ilaveten

• quote:

Odeo banka borclabiyorsun derken her ay ne kadar ödüyorsunuz ve nereye ödüyorsunuz banka sizden birşey aliyor mu ilaveten

Odeobank'tan kredi çekmiş oluyorsun zaten. Uygun faiz imkanıyla taksit taksit ödüyorsun. Banka bişey istemiyor ordan
    Aylık ödeyeceğin tıtar aldığın telefona bağlı. Sen en iyisi git orayla konuş arkadaşım burda hiç bilgi vermeden ahiret sorusu soruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 15 Aralık 2015; 13:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.