kota sayfası 4,5 gb yazıyor..ama bana 29 milyon geldi
bi sonraki aya mı acaba geçirmeyi düşünüyor? olur mu öyle
quote:
Orjinalden alıntı: selin19
haklısın..
quote:
Orijinalden alıntı: codellnet
quote:
haklısın..
kota farkı kullandığın aydan hemen sonraki ayda gelir .. yani önümüzdeki aya 44 milyonu hazrılamaya bak
quote:
Orijinalden alıntı: _KoLCu_
kota farkı kullandığın aydan hemen sonraki ayda gelir .. yani önümüzdeki aya 44 milyonu hazrılamaya bak
Alıntıları Göster
ewet telekom bu bakarsın aşırı bir zam yapar hapı yutarsınn hehehe şaka şaka
quote:
kota fazlan gelecek aya devir eder......
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaşım bende kotalı adsl kullanıyorum evde iki kişi kullanıyoruz ve pc devamlı açık fazla download yapmıyoruz ama çok sörf yapıyoruz bilgisayar hemen hemen hiç kapanmıyor gibi ama kotalıya geçtiğimden bu yana bana 29 ytl den fazla fatura gelmedi gelecek döneme devir varsa zaten faturanda yazar yoksa bence yine kullandığını ödeyeceksin ben telekomun kota ölçen birimine giremiyorum başka kota ölçen yerler telekomdan farklı ölçümler çıkarabiliyormuş o nedenle diğer proğramlara bakıp kafamı karıştırmıyorum ayın 15 inden sonra telekomun 163 servisini arayıp hizmet nomu kodluyor öğreniyorum
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PijaJE
kota farkının fiyatlandırması nasıl hesaplanıyor?
bu kadar karamsar olmayın belki..benim kota sayfası yanlış gösteriyor..ondandır kesin
quote:
Orijinalden alıntı: cessie
Arkadaşım bende kotalı adsl kullanıyorum evde iki kişi kullanıyoruz ve pc devamlı açık fazla download yapmıyoruz ama çok sörf yapıyoruz bilgisayar hemen hemen hiç kapanmıyor gibi ama kotalıya geçtiğimden bu yana bana 29 ytl den fazla fatura gelmedi gelecek döneme devir varsa zaten faturanda yazar yoksa bence yine kullandığını ödeyeceksin ben telekomun kota ölçen birimine giremiyorum başka kota ölçen yerler telekomdan farklı ölçümler çıkarabiliyormuş o nedenle diğer proğramlara bakıp kafamı karıştırmıyorum ayın 15 inden sonra telekomun 163 servisini arayıp hizmet nomu kodluyor öğreniyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cessie
Gelecek döneme devir faturada yazamaz. Çünkü fatura ay içinde sabit fiyat üzerinden düzenleniyor. O ay aştığın kota ise ay sonunda belirlenip gelecek faturaya ekleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Amca
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Amca
quote:
yaklaşık gb başına 10 milyon gibi bir şeydi. Yani aslında kotalı yerine kontörlü yapsalar azkullanalar daha karlı olacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: gargoyle
quote:
Orjinalden alıntı: Amca
quote:
yaklaşık gb başına 10 milyon gibi bir şeydi. Yani aslında kotalı yerine kontörlü yapsalar azkullanalar daha karlı olacaklar
Alıntıları Göster
BANA 80 YTL GELDİ
quote:
Orijinalden alıntı: NetMark
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ya ilgiçtir bize de 28.750 geldi hani bu bu sabit bi fiyattı ve 29 ytl di sasırdım ama sevindim tabi demek ki bizde ayrı bi tarife uygulanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: carpe diem
ya ilgiçtir bize de 28.750 geldi hani bu bu sabit bi fiyattı ve 29 ytl di sasırdım ama sevindim tabi demek ki bizde ayrı bi tarife uygulanıyor
Alıntıları Göster
bende de aynısı ama 230bin gibi bir rakam bir sonraki aya devir yazıyor:) ona bakınca bir sonraki ay 29250 gibi bir rakam odeyecegimiz anlasılıyor:)
quote:
Orjinalden alıntı: carpe diem
quote:
Orijinalden alıntı: mmavcu
bende de aynısı ama 230bin gibi bir rakam bir sonraki aya devir yazıyor:) ona bakınca bir sonraki ay 29250 gibi bir rakam odeyecegimiz anlasılıyor:)
quote:
Orjinalden alıntı: carpe diem
Alıntıları Göster
Bende aynı sorunu yasadım 4 gb icin 29 ytl fatura geldi 3 ay once soracagım diyorum telekoma ama kendileri ne yaptıgını bilmiyor ki
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Bende aynı sorunu yasadım 4 gb icin 29 ytl fatura geldi 3 ay once soracagım diyorum telekoma ama kendileri ne yaptıgını bilmiyor ki
Alıntıları Göster
siz faturası gelen şanslı insanlardansınız. 6 aydır faturam gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alfaturk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alfaturk
sansli mi yoksa tm tersi mi????
allam bedava internet olsa boyle kullansak
quote:
Orijinalden alıntı: alfaturk
Alıntıları Göster
quote:
ben de alalı 2 ay oldu daha fatura matura görmedim. kotalı aldım ama 2 aydır kotayı aşıyoz,bu ayda şimdiden 850 mb olmuş(3 gb kota)
quote:
Orijinalden alıntı: beckhir
quote:
ben de alalı 2 ay oldu daha fatura matura görmedim. kotalı aldım ama 2 aydır kotayı aşıyoz,bu ayda şimdiden 850 mb olmuş(3 gb kota)
Alıntıları Göster
walla benim ilk faturam 126 ytl geldi.. hemen koştum telekoma (sınırsız 256 k) ilk açılış ücretini taksitli istemiştim onu taksitlendirmemişler. bi de açtırdığın andan itibaren bilmem ne parası geliyomuş sadece 1 aya mahsus o gelmiş 16 ytl sonacıma bunları toplayıp bi de üzerine vergileri koyunca fatura böle oluyo işte.
quote:
Orijinalden alıntı: UlasBy
walla benim ilk faturam 126 ytl geldi.. hemen koştum telekoma (sınırsız 256 k) ilk açılış ücretini taksitli istemiştim onu taksitlendirmemişler. bi de açtırdığın andan itibaren bilmem ne parası geliyomuş sadece 1 aya mahsus o gelmiş 16 ytl sonacıma bunları toplayıp bi de üzerine vergileri koyunca fatura böle oluyo işte.
Alıntıları Göster
quote:
alfaturk siz faturası gelen şanslı insanlardansınız. 6 aydır faturam gelmiyor.
Dostum Sakata gelme ya bi telefon aç yada En yakın TT ye git bi sor soruştur. Sonradan bu Forumda seni AHH ULAN AHH derken Görmek istemiyorum
evet. aynen öyle.... selin..
ya bu arada.. sitede daha fazla bayan arkadaş istiyorum ya...