Bildirim
Faturam ödenmemiş gözüküyor halen!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Haftasonu sisteme yansımamıştır belki çeşke online işlemlerden kredi kartı ile yatırsaydın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 360p
Haftasonu sisteme yansımamıştır belki çeşke online işlemlerden kredi kartı ile yatırsaydın.
Hocam sormayın. Banka kartı var bende sadece, kredi kartı bulamadım. Sizce geçermi sisteme? Çünkü 3. faturam gelirse internetim kapanacak. -
Pazartesi geçer ama benim bildiğim hemen geçmesi lazım müşteri hizmetlerini arayın öğrenin sonra sıkıntı olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: 360p
Pazartesi geçer ama benim bildiğim hemen geçmesi lazım müşteri hizmetlerini arayın öğrenin sonra sıkıntı olmasın.
Hocam 1-2 saat içinde geçmezse arayacağım. Çok sağolasın. -
merak ettim geçtimi noldu -
quote:
Orijinalden alıntı: fp
merak ettim geçtimi noldu
Halen aynı hocam. Aradım, 24 saatte sisteme geçer dedi. Fakat 12'de fatura kesilecek. İnternet bağlantım kesilecek. Umursayan yok. -
Hemen sisteme geçmesi lazım..Geçen banada öyle oldu.Meğer 2 faturam varmış..Banka 1 faturam olduğunu gosteriyordu.Faturayı ödedim.Dedim TTnet e bakayım düşmüş mü diye.Baktım 1 fatura hala var.Meğer önceki ayın faturası..
Yoksa TTnet bana 1 fatura taktı mı diye düşündüm..Şimdi bakıyorum sizin sorunda aynı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Hemen sisteme geçmesi lazım..Geçen banada öyle oldu.Meğer 2 faturam varmış..Banka 1 faturam olduğunu gosteriyordu.Faturayı ödedim.Dedim TTnet e bakayım düşmüş mü diye.Baktım 1 fatura hala var.Meğer önceki ayın faturası..
Yoksa TTnet bana 1 fatura taktı mı diye düşündüm..Şimdi bakıyorum sizin sorunda aynı..
Hocam ne yapmam gerek? Mesela şuan bankada 1 faturam var gözüküyor. Fakat TTNET'e düşmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetumutc
quote:
Hocam ne yapmam gerek? Mesela şuan bankada 1 faturam var gözüküyor. Fakat TTNET'e düşmedi.
Ödenmemiş faturanız vardır.Unutmuş olabilir misiniz? Ttneti Bi arayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Hocam ne yapmam gerek? Mesela şuan bankada 1 faturam var gözüküyor. Fakat TTNET'e düşmedi.
Hocam öyle olsaydı çoktan kapanmış olması gerekirdi. 12. ayda bağlattım interneti, ilk iki ay sadece telefon gelecek dediler. 12. Ayın faturasını ödedim bugün, fakat hala geçmediler. Eğer 2. ayın faturasıda gelirse bağlantım kesileecek.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam öyle olsaydı çoktan kapanmış olması gerekirdi. 12. ayda bağlattım interneti, ilk iki ay sadece telefon gelecek dediler. 12. Ayın faturasını ödedim bugün, fakat hala geçmediler. Eğer 2. ayın faturasıda gelirse bağlantım kesileecek.
İlginç valla :S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X