Şimdi Ara

GSS BORCU ÖDEDİM SİSTEMDE HALA BORÇ GÖZÜKÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce ödedim fakat hala borcum aynı gözüküyor sisteme geçmesi zaman mı alıyor ?

• üçüncüde keramet vardır derler tekrar öde belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

üçüncüde keramet vardır derler tekrar öde belki düzelir
    Cidden kendini komik mi zannediyorsun ?
  • 1-2 güne işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Cidden kendini komik mi zannediyorsun ?

Alıntıları Göster
    evet ben harikayım
  • Beyler bende 2011 yılında gelir testi yaptırmıstım 2013 te universiteye başladım 4 sene peder üzerinden bakıldım 2 senedir sürekli sisteme bakıyorum borç gözükmüyor ilerde bir sıkıntı çıkmaz değil mi 2 senedir sigortam yok çalışmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Beyler bende 2011 yılında gelir testi yaptırmıstım 2013 te universiteye başladım 4 sene peder üzerinden bakıldım 2 senedir sürekli sisteme bakıyorum borç gözükmüyor ilerde bir sıkıntı çıkmaz değil mi 2 senedir sigortam yok çalışmıyorum
    En son ne zaman devlet hastanesine gittin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler bende 2011 yılında gelir testi yaptırmıstım 2013 te universiteye başladım 4 sene peder üzerinden bakıldım 2 senedir sürekli sisteme bakıyorum borç gözükmüyor ilerde bir sıkıntı çıkmaz değil mi 2 senedir sigortam yok çalışmıyorum
    Bende oyle diyordum ama her sene yaptırmak gerekiyor girdi bi tarafıma bin tl ustelik sgk gittim af vardi silinecek dendi silinmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 20 Mart 2019; 21:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi nereden yaptınız? Ben bankadan yatırıyorum 5 dakika sonra bakınca borç yok görünüyor
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç hatirlamiyorum ama çok uzun zamandır gitmedim belki 3 belki 4 senedir

• Bakalım şimdilik birsey gözükmüyor şimdi gidip te olmayan borcu başımıza çıkarmaya gerek yok :)

• quote:

Bakalım şimdilik birsey gözükmüyor şimdi gidip te olmayan borcu başımıza çıkarmaya gerek yok :)
    Hocam senin sağlık sigortan yok o yüzden gözükmüyor

+25 yaşında mısın ?

Babanın üzerinden olan şey sonsuza kadar sürmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Ödemeyi nereden yaptınız? Ben bankadan yatırıyorum 5 dakika sonra bakınca borç yok görünüyor
    Edevletten yaptım
    Evet 25i doldurdum 26 yaşındayım babam üzerinden bakilamiyorum şu an sağlık sigortam yok

• quote:

Evet 25i doldurdum 26 yaşındayım babam üzerinden bakilamiyorum şu an sağlık sigortam yok
    Umarım olmaz ama aksi bir durum olursa mesela kaza falan geçirirseniz ve acilen müdahale yapılması gerekiyorsa o zaman devlet hastaneleri sizi almaz hastaneye

Haberlerde gördüğünüz şeyler sizin başınıza gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

1-2 güne işler
    Hangi işler hocam organize işler mi?
  • 25 yaşına girince gss otomatik başlıyor zaten. ben hiç beklemeden sgk'ya gittim, gelir testi yaptırmadım aylık 76 tl ödüyorum. acil hasta olsa bile gss-sağlık sigortası yoksa hastaneye almıyorlar. şakaya gelmez
    Ülkede acil müdahalede hastayı sigortası olmadığı için hastaneye almıyorsa artık o ülkeden çokta birsey beklememek gerek
    Çok şükür öyle kolay kolay hasta olmam son 5 yılda 1 yada 2 kez anca hastaneye gitmisimdir o da soğuk alginligindan
    Bağışıklık sistemimin güçlü olduğunu düşünüyorum
    Dediğiniz gibi hiç ummadigimiz anda başımıza kaza da gelebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.