Şimdi Ara

Faturanız %40 İndirimle Ödenir | Oldubil Bakiyesi Satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Faturanız %40 İndirimle Ödenir | Oldubil Bakiyesi Satılıktır

Oldubil uygulaması tarafından fatura ödemek için verilen hazır limit bakiyemin bir kısmını satacak yani aslında nakit paraya dönüştüreceğim. Örneğin sizlerin 300 TL'lik faturanızı ödeyecek, karşılığında sadece 180 TL talep edeceğim.

Öncelikle faturanız ödenir, ardından ödeme talep edilir. Böylece 1-2 mesajlı biri tarafından dolandırılma ihtimaliniz ortadan kalkar. Fatura ödendikten sonra geri alma gibi bir durum uygulamada mümkün değildir.

Referans: Dileyene özel mesaj üzerinden farklı forumlarda yaptığım satışların referansı gösterebilir ve satıcı olduğumu kanıtlayabilirim. Farklı platformlarda toplamda binlerce lira değerinde alışverişim mevcuttur.

Not: Benimde karşı tarafa güvenebilmem için alıcının forumda eski üye olması veya referansının bulunması gerekir.

İndirim Oranı: %40

Maksimum Fatura Ödeme Limiti: 400 TL

Ödeme Yapılabilecek Kurumlar: Türk Telekom, Vodafone, Digitürk, D-Smart, Turknet, Turksat...

Ödeme Yolları: Papara, Enpara, Finansbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, FAST.

Oldubil hazır limit hakkında bilgi almak isterseniz linki inceleyebilirsiniz.

oldubil.com.tr
    OlduBil! | OlduBil Hazır Limit
    https://oldubil.com.tr/hazir-limit

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• İndirim oranını %30'dan, %40'a yükselttim.

• Arkadaşı tanımıyorum fakat yazdığı şirketlerden birinde Fraud(dolandırıcılık) Uzmanı olarak çalışıyorum. Daha önce buna benzer şekilde bir dolandırıcılık vakası ile karşılaştım. Fatura sistemde ödendi görünse de kullanılan hesap başkasına ait ise başvuru ile ödemeyi iptal edebilir. Dikkat ederseniz hepsi de teknoloji ile iş yapan şirketler. Uyanık omakta fayda var.

Buna benzer daha farklı dolandırıcılık yöntemleri de var fikir vermemesi açısından paylaşmıyorum.

• curiolus C kullanıcısına yanıt

Dediğinizi ben de haberlerde gördüm sanırım. Ancak Oldubil uygulamasında böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum varsa da bilmiyorum. Şu an 9-10 tane özel mesaj gelmiş ve bunlardan bir kısmına geri dönerek işlemi yapacağım. İşlemden sonra üye buraya yazacaktır zaten.

Ayrıca farklı bir forum sitesinde 50'den fazla Steam kod satışım var. İlgili forumda yaptığım indirimler konusunda popüler sayılırım. Dileyene bu referansı da özel mesajdan göndereceğim zaten. Benim yapmak istediğim sadece maaşımı çekene kadar bir ek gelir bulmak çünkü kredi kartım yok...

• Arkadaşla iki başaralı ödeme işlemi yaptım, daha öncede forumdan başkası ile bu tarz odeme yapıp hiç bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyorum ancak cevap vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @bayrak14531881 10'dan fazla mesaj gelmiş kusura bakmayın. Mesajlar arasında bir sürü soru sormuşlar arada sizde kaynamış oldunuz. Üstteki @eswarah adlı kullanıcı çok daha önce yazmıştı limitin büyük kısmını ona harcadım.

İnsanlara farklı forumdan referans göstersem dahi neden bu kadar fazla indirim olduğunu anlatamadım. Çünkü burada tanınmadığım için %20, %10 yazsam kimse cevap vermeyecekti. %40 yazınca dünden bu yana 10'dan fazla mesaj gelmiş. Tek amacım Oldubil hazır limitimi değerlendirip, maaşı çekene kadar biraz para kazanmaktı.

Hazır ödeme limitim başarıyla satılmıştır. Konu kilitlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 15 Şubat 2022; 0:12:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.