Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Faturanız %40 İndirimle Ödenir | Oldubil Bakiyesi Satılıktır
-
Arkadaşı tanımıyorum fakat yazdığı şirketlerden birinde Fraud(dolandırıcılık) Uzmanı olarak çalışıyorum. Daha önce buna benzer şekilde bir dolandırıcılık vakası ile karşılaştım. Fatura sistemde ödendi görünse de kullanılan hesap başkasına ait ise başvuru ile ödemeyi iptal edebilir. Dikkat ederseniz hepsi de teknoloji ile iş yapan şirketler. Uyanık omakta fayda var.
Buna benzer daha farklı dolandırıcılık yöntemleri de var fikir vermemesi açısından paylaşmıyorum.
-
Dediğinizi ben de haberlerde gördüm sanırım. Ancak Oldubil uygulamasında böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum varsa da bilmiyorum. Şu an 9-10 tane özel mesaj gelmiş ve bunlardan bir kısmına geri dönerek işlemi yapacağım. İşlemden sonra üye buraya yazacaktır zaten.
Ayrıca farklı bir forum sitesinde 50'den fazla Steam kod satışım var. İlgili forumda yaptığım indirimler konusunda popüler sayılırım. Dileyene bu referansı da özel mesajdan göndereceğim zaten. Benim yapmak istediğim sadece maaşımı çekene kadar bir ek gelir bulmak çünkü kredi kartım yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıyorum ancak cevap vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@bayrak14531881 10'dan fazla mesaj gelmiş kusura bakmayın. Mesajlar arasında bir sürü soru sormuşlar arada sizde kaynamış oldunuz. Üstteki @eswarah adlı kullanıcı çok daha önce yazmıştı limitin büyük kısmını ona harcadım.
İnsanlara farklı forumdan referans göstersem dahi neden bu kadar fazla indirim olduğunu anlatamadım. Çünkü burada tanınmadığım için %20, %10 yazsam kimse cevap vermeyecekti. %40 yazınca dünden bu yana 10'dan fazla mesaj gelmiş. Tek amacım Oldubil hazır limitimi değerlendirip, maaşı çekene kadar biraz para kazanmaktı.
Hazır ödeme limitim başarıyla satılmıştır. Konu kilitlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 15 Şubat 2022; 0:12:27 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X