Şimdi Ara

Faturası 150 tlyi geçene indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
22
Favori
38.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEK Elektrik kampanyasında 26 ay taahhüt veriyorsun. ilk 2 ay elektrik faturası ödenmiyormuş. Uygun gibi.

http://www.turkiyeelektrik.com/tek_elektrik_bedava_kampanyasi.html
  • arkadaşlar apartman elektriği için bu indirimi kullanabilirmiyiz.
  • Bisen Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş yetkilendirilmiş firmalardan biridir ilk iki ay %25 sonraki aylarda %10 indirim sağlıyor İndirimli Elektrik Faturası hesaplamak için sitede bir araç ta var.
  • ARKADAŞLAR BEN BİR FİRMAYLA ANLAŞTIM GAYET DE MEMNUNUM ÖZEL OLUP KAZIKLANMADIĞIM TEK FİRMADIR :D
    faturalarım son zamanlarda kabarık gelmişti şimdi ise tam istediğim gibi
    bu konu ile ilgili olarak cerean enerji firmasından Serdar Bey ile irtibat kurabilirsiniz
    kendisinden Allah razı olsun bikaç gün benimle çok ilgilendi kendimden bıktırdım resmen :D
    artık elektrik faturalarım hiç bir zamdan etkilenmiyor
    abone parası vermiyorsunuz bide cereana geçtiğin için hediye de veriyorlar
    detaylı bilgi için kendisi arayabilirsiniz benim adımı verin anlar cünkü ben çevremdekileri de yönlendirdim ismim Recep :D
    Serdar Beyin telefon numarası: 0536 298 36 18
    inşallah sizin de hoşunuza gider
  • Hangi firmalar var şuan piyasada birim fiyatlarını karşılaştırabileceğimiz bir site varmı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar Ben Telekomnet yani cereyan enerji bayiliği yapıyorum.
    İstanbul anadolu yakasındayım. isteyen arkadaşlara indirimli elektirik konusu hakkında bilgilendirme yapabilirim. Aynı zamanda abonelikler yapılmaktadır.

tel:0535 650 31 19
    e-mail : mustidore@gmail.com
    Bayi kodu: A05252
  • quote:

Orijinalden alıntı: seot

Bisen Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş yetkilendirilmiş firmalardan biridir ilk iki ay %25 sonraki aylarda %10 indirim sağlıyor İndirimli Elektrik Faturası hesaplamak için sitede bir araç ta var.

Bu iyi duruyor. 80-90 TL civarı geliyor bize elektrik.
  • 130 geliyor ortalama
    Ama baraja giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozel sirketlere gecmeyin dedi bana kac kisi, esnaf, arkadas, hatta ozel dagitim sirketinde calisan bile..
    Gediz Tedas'in kendi indirimide varmis 150TL'yi gecen abonelere, ona basvuracagim, aylik ortalama 800TL-900TL elektrik parasi geliyor, isyeri tabii.
  • merhabalar benim başvurduğum yerden sizlerde başvurabilirsiniz
    benimde aylık 130 tl geliyordu başvurdum bile
    sizde o baraja giriyorsunuz
    cerean enerjiden serdar bey 05362983618
  • aradım
    1 yıl içinde 1600 tl faturası gelene 24 ay taahhütlü ve zamsız elektrik veriyorlarmış
    1 ay bedava hediye
    4 ay sonra arıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 17 Nisan 2015; 12:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

aradım
    1 yıl içinde 1600 tl faturası gelene 24 ay taahhütlü ve zamsız elektrik veriyorlarmış
    1 ay bedava hediye
    4 ay sonra arıcam..

24 ay taahhütlü değil o 24 ay taahhütsüz yanlış anlamışsın galiba
    abone parası ve taahhüt istemiyorlar daha ne olsun
  • evi alalı 8 ay oldu
    yaz sonu arıcam
    Bisen ile de görüştüm
    faturayı whatsapp tan atıcam akşama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Yazık. Ülkemizde elektrik o kadar pahalı ki..

Barajlarda üretilen elektriğin çoğu boşa gidiyor. Çünkü elektrik stoklanamıyor. Ucuz yap millet istifade etsin.

elektrik boşa gitmez hocam, elektriğin üretim prensibine aykırı. ne kadar yük varsa o kadar üretilir.
  • Merhabalar,

AKSA Elektrik olarak çok avantajlı tarifelerimiz var
    İndirimli Elektrik hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar beni araya bilirler
    Telefon numaram 05464572044
    Bu numaraya whatsapp tan faturalarınızı gönderirseniz size özel teklifler hazırlaya biliriz

Saygılarımla
  • Kesinlikle özel şirketlere geçmeyin suanki tedarikcinizin verdiği indirim ile yetindi, muhatap sıkıntısı çok oluyor. Istersen geçip faturaya bir sıfır eklendiğinde çözüme ulaşmakta vaktini geçirsin. Bir arkadaşım Kocaeli'de trafo müşterisi olarak anlaştığı firma iflas ettiği için tekrar yerel enerji sağlayıcı ile temasa geçti. Bu iş cep telefonuna benzemez enerji can damarıdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsel

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah şeref

ROTAHABER - Elektrikte tedarikçi değiştirme dönemi Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)’nın Serbest Tüketici limitlerini 2001 yılından itibaren kademeli olarak düşürmesiyle birlikte başladı. EPDK'nın 2014 yılında almış olduğu kararla bu limit aylık 135 TL ve üzeri elektrik faturası olan herkesi kapsadı ve böylece yaklaşık 1 milyon kişi tedarikçisini değiştirerek daha Ucuz Elektrik kullanma hakkını kazandı. Piyasanın serbestleşmesiyle birlikte elektrik tedarikçileri ise müşteri kapma yarışına girdi ve serbest tüketicilere birbirinden avantajlı İndirimli Elektrik tarifeleri sunmaya başladı.

Hızlı büyüyen sektörde farklı tedarikçileri araştırmanıza gerek kalmadan, Türkiye’nin en büyük ve en prestijli elektrik tedarikçilerinin tekliflerine artık tek bir adresten anında ulaşabilirsiniz. Üstelik piyasadaki çoğu tedarikçi tarafından zorunlu olarak talep edilen evraklarla uğraşmadan en güvenilir elektrik tedarikçilerinin ucuz elektrik tarifelerini anında karşılaştırıp, saniyeler içinde internetten elektrik tedarikçinizi değiştirebilirsiniz.

Tüm tüketicileri hızlı ve güvenilir bir şekilde en cazip elektrik tarifeleri ile buluşturma hedefiyle kurulan CazipEnerji.com ’a girdikten sonra il ve abone grubu seçiminizi yapmanız ve mevcut elektrik fatura bilgilerinizi girmeniz yeterli. Bu bilgileri girdikten sonra Türkiye’nin en prestijli elektrik tedarikçilerinin teklifleri sistem tarafından otomatik olarak hazırlanıyor, her bir teklif için tüm detaylar ve yıllık toplam tasarruf bilgileri anında aktarılıyor. Tüketiciler bu teklifler arasından kendileri için en cazip olanı seçiyor, bilgilerini giriyor ve kendi seçmiş olduğu tedarikçiye geçişini saniyeler içinde sonlandırıyor.

Türkiye’nin ilk internetten elektrik tedarikçisi karşılaştırma ve değiştirme servisi olma özelliğini taşıyan CazipEnerji.com sayesinde tüketiciler, teknolojinin vermiş olduğu avantajı kullanarak bayi/aracı maliyeti olmadan en cazip elektrik tarifelerine kolayca geçiş yapabiliyor. Sistemde birçok tedarikçi şirketin teklifleri karşılaştırıldığından tüketiciler bir başka yerden teklif alma gereği duymadan güvenle tedarikçisini değiştirebiliyor.

Konuyu operatörler arasında numara taşımaya benzeten sektör uzmanları, “Milyonlarca müşteriye en ucuz fiyatları verebilmek için elektrik tedarikçilerinin masraflarını en aza indirmesi gerekir, bu da ancak internet sayesinde mümkün olabilir. Türkiye'nin en büyük elektrik tedarikçilerinin aynı portalda buluşuyor olması hem satış/pazarlama maliyetlerinin düşmesine hem de tüketicilerin güvenle elektrik tedarikçilerin değiştirebilmelerine imkan sağlıyor. Bu şekilde de tüketiciler en ucuz elektrik tarifelerine geçiş yapabiliyor." şeklinde konuşuyor.

KAYNAK: ROTAHABER

cazip enerji sitesi de fiba ya da cerean enerjinin sitesi değil mi...
    adamlardaki tam yahudi taktiği...her yerden sarmışlar...
    zannediyorsunuz ki, cazip enerji size en uygunu verecek..
    halbuki adamların başka ad altında kendi siteleri????

Cazip enerji sitesini incelememişsiniz belli ki. Basındaki haberlere baktığınızda iki genç iş adamının kurduğu bir internet sitesi olduğunu görebiliyorsunuz. Kaldı ki Fiba ya da Cereanın sitesi olsaydı o elektrik firmaları da yer alırdı sitede, onlar ön plana çıkardı. Onlarında vardır elbet kendi siteleri ama Cazip Enerjinin alakasının olduğunu sanmıyorum

• xyro kullanıcısına yanıt
    Vallahi şuan bildiğim tek bir yer var karşılaştırma yapabileceğiniz.www.cazipenerji.com elektrik tedarikçilerini karşılaştırmanıza yarıyor. Güzel bir uygulama bir bakın fikriniz olur diye düşünüyorum en azından.
  • Konu mesajları biraz eski ama bildiğim kadarıyla 130 tl üzerinde fatura ödeyenler indirim alabiliyor firmalardan. 100 tl 50 tl altında faturası olupta indirim aldım diyenler var. Nasıl yani?
  • Bize 200.- TL den aşağı elektrik faturası gelmiyor. Ne yapacağız bilmiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.