Şimdi Ara

Faturası 150 tlyi geçene indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
22
Favori
38.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: therapyy

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Ben bir yıldır uygulamayı kullanıyorum memnunum

Yalnız faturanız 100-150 arası ise başvurun ben ve babamgilinki bu aralıkta idi başvurduk kabul oldu.

Hatta benim faturalar artık 50 tl geliyor.

Arada uyarı bile alıyorum epdk tarafından faturalarınız incelenecektir diye sordum bi önemi yokmuş en kötü yıl sonu uygulamadan çıkartılırmışım.

Arkadasim 100 tl uzerine nasil indirim aldiniz

Ben bu haberi ilk duydugumda enerjisaya telefon ettim.
    ordaki bayan beni yonlendirdi evraklari kargo ile uolladi imzaladim tekrar gonderdim hicbir ucret odemedim.

Konusmalarimizda su sekildi biz basvuru yapariz epdk kabul ederse uygulamaya dahil olursunuz etmesse bir kaybiniz olmaz demisti. Ve dedigi gibi epdk bizimkileri kabul etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim eve hala gelmedi.. normalde 110 felan geliyordu büyük vurgun bekliyoruz bu ay yandık valla..
  • Bu ayki faturada en avantajlı tarifede misiniz öğrenmek için çağrı merkezini arayın yazıyordu bu konuyla alakalıdır belki.
  • Ev kullanıcıları için pek bir şey ifade etmiyor. 100 lira üstü olsaydı belki düşünülürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Aesaş (Enerjisa) satış ekipleri stand açarak, sınırın 130TL'den 50TL'ye indiğini, faturanız 50TL üzerindeyse 1 yıllık kalma taahhüdü vermeniz durumunda %5 indirim yaptıklarını ve bir yıl boyunca gelebilecek 4 zamdan muaf tuttuklarını belirtiyorlar. Ancak bu bilgi websitelerinde yer almıyor. Çağrı merkezini arayınca 50TL'ye düşmesinin beklendiği için ön talep alındığını, 50TL'ye düşmez ise taahhüt girişlerinin sisteme yapılmayacağını belirtiyorlar. Satış ekipleri 50TL olacağını kesin dille söylüyorlar. Hatta birim fiyatın 0,27'den 0,21'e düşeceğini belirtiyorlar.

Bilginize

Sonuç ne oldu hocam?

• güneydoğudaki kaçak elektriğin faturası bizden çıkmasa zaten yüksek olmaz bu faturalar diye düşünüyorum
  • Bence bu elektrik faturalarında x kişi diyeyim yani bunlara ihaleyi veren kişi,kendine Kâr payını yükseltti Yada yüklü para talep etti onlarda faturaya yansıttı

• Bedes tam hirsiz 147 lira ile rekor kirdik bu ay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    120 gellirken 320 geldi hocam:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

120 gellirken 320 geldi hocam:(

Bedas zaten clk oldu cengiz limak kolin oldugu gibi kan emici hirsizlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    yok benimki uedaş
    bütün bursanın faturası iki katı gelmiş.
    sağ sol yan ön arka herkesin.
  • Yalova clk faturalar yüksek geldi

• 110civarı faturam geliyor. 150 çok. şunu indirsinler 70lerede isteyen geçebilsin. tekelci saçma şirketlerde belki kendine çeki düzen verir. hem ucuzlar hemde havaları söner güzel olur. müşteri hizmetleri adam azarlamaya kalkıyor rahatlıktan. tam şerefsiz bazıları
  • Bursa Ozluce
    205 tl geldi 45 günlük
    UEDAŞ nokta nokta ....
    Anlasınız siz

• artçı kullanıcısına yanıt
    Son 2 faturanın dönemlerine bakın. Yanlış hatırlamıyorsam bu çok gelen 6 haftalık diğeri 3 haftalık. Zamı farklı hissedelim diye yaptılar galiaba
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    baktım hocam tabii ki.
    bu 5 haftalık geldi.
    ama yani 5 haftada bile 120 gelen eve 320 gelmez.
    hadi 200 gelsin.
    yani 120/4=30 yapar haftalık
    hadi kış şartları ekstrası olsun 30 daha
    180-200 geçmez yani 5 haftalık.
    veya karşıma 60 gelirken 120 gelmesi.
    1 hafta ile %100 artış olmaz yani.
  • Arkadaşlar bugün dehşet bir fatura geldi. Ondan dolayı bu konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum.

Herhangi bir şekilde bu şirketlerle görüşen anlaşan oldu mu, bu işten faydalanmak istiyorum. Senelik tüketimim 6000 kwh. Bu sınırın içine sanırım her türlü giriyorum. Yada 3 zamanlı yerine tek zamanlı bir tarife seçeceğim. Dayanılacak gibi değil fatura.

Edit: Adana'da yaşıyorum. Bu civarda faydalanmış, teklif almış olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 28 Ocak 2015; 17:15:02 >
  • O değilde çok komik teminat istiyorlar. Son iki fatura kadar teminat istedi sabancı elektrik mesela. 300 üzeri bir rakam yapıyor. E ben bu parayı verdikten sonra ne anlamı kalıyor ki bu indirimlerin. Kaldı ki %5 indirim sundular. Yok mu şöyle adam akıllı cazip bir teklif verebilecek düzgün bir firma.
  • Ev için bilmemde atölyeniz, mağazanız varsa ve yüksek fatura geliyorsa size Unit Elektrik firmasını tavsiye ederim.

Bu konu ile ilgili olarak Unit firmasından Nurettin Bey ile irtibat kurabilirsiniz.

Nurettin Beyin telefon numarası: 0532 236 69 79

Tükettiğiniz elektrik miktarına göre uygun indirimler alabilirsiniz.

Doğal olarak elektrik tüketiminiz ne kadar fazla ise indirim oranınız da o kadar fazla olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Arkadaşlar bugün dehşet bir fatura geldi. Ondan dolayı bu konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum.

Herhangi bir şekilde bu şirketlerle görüşen anlaşan oldu mu, bu işten faydalanmak istiyorum. Senelik tüketimim 6000 kwh. Bu sınırın içine sanırım her türlü giriyorum. Yada 3 zamanlı yerine tek zamanlı bir tarife seçeceğim. Dayanılacak gibi değil fatura.

Edit: Adana'da yaşıyorum. Bu civarda faydalanmış, teklif almış olan var mı?

aynen bende Adanada yaşıyorum ev hadi neyse ortalama rakamlar ama iş yerim için dünyalar geliyo.
    varsa uygun bi firma bilen görüşelim bişeyler yapalım.
    cerean firmasıyla gçrüşücez pazartesi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.