Şimdi Ara

Faturasız 25 TL'ye Kadar Paket Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 GB İnternet, Her yöne 750 dk. ve Her yöne 5000 SMS içeren fiyatı 25 TL olan Türk Telekom Selfy paketini yapmak istiyorum.
    Bu fiyat civarlarında internet açısından daha iyi paket önerisi olan var mı?

Paket:https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/selfy-turuncu-small-paketi-mevcut.aspx

• Yeni turuncu paketler gelmiş.konusu vardı sıcak fırsatlarda bi bakın hocam.25/5gb şeklinde sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell var 600dk 500sms 3gb 16tl ayda 20 yükleme şartı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    İnceledim. Büyük ihtimalle bu pakete geçeceğim. Teşekkürler.
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/bol-ve-hizli-2gb-paketi.aspx?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Benim geçtiğim paket bende tt geçtim en uygun bu gözüktü gözüme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam, Bimcell 3 GB + DK + SMS 16 TL daha uygun değil mi?
  • J.Balota kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 lira yüklenmiyor mecbur 20 yüklüceksin. Ben bugün bi arkadasım ısrarıyla selfy geçtim 19 tl 750 dk 5000sms ( benim icin gereksiz) 3gb buda 19 tl 3 aylık tt müzik verdiler. Tivibu sinamada verdilerde tam çözemedim bu işi beğenmezsem selfyden cıkarım sana önerdiğim pakete geçerim. Oda olmazsa 3 ay sonra türkcele geçerim.

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Siz Selfy'e yeni geçtiğiniz için size o paketi 19 TL'ye veriyorlar. Fakat ben yeni olmadığım için 3 GB interneti 25 TL'ye alabiliyorum. Yeni üyelere fiyatların daha ucuz olmasından dolayı herhangi bir operatöre geçmem gerekiyor.

Ayrıca 16 TL yüklemem, 20 TL yüklerim. 4 ay sonra 16 TL birikmişim olur. O parayla 2 GB yaparım sıkıntı olmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Balota -- 7 Mart 2017; 21:45:32 >
  • Türk telekomda bahar kampanyası var. Faturasız, 750 dk 1000 sms 4 gb internet 25 lira. İnterneti de gece gündüz şu saat bu saat şu kadar yükleyene vs diye ayrımı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.