Şimdi Ara

Faturasız Blackberry Bis aboneliği hakkında lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.. Ben blackberry almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var. Turkcell hat kullanıyorum ve turkcell'in faturasız hat kampanyası yok o yüzden vodafone'dan almayı düşünüyorum blackberry curve 8520. ardından aylık 9.90'a bis aboneliğim olacaktı.

fakat ben hiç vodafone'a geçmeden direk alsam telefonu elektronik marketlerden. blackberry 9300 ardından faturasız hattıma bis yapsam. bu bana ne kadara patlar. aylık ve haftalık bis paketleri var sanırım. ücretlendirmeleri ne kadar bunların.

teşekkürler

• turkcell faturasızda da bisde kampanya var artık, en uygun bis şuan turkcellde.
  • telefonu ayrı alman lazım, kontratlı alamazsın zaten turkcellden.. sonrada 2 farklı bis paketi var biri 6,9tl 100mb.. diğeri 16,9tl 1gb (bunu öneririm).. bunlardan birini alırsın aylık olarak kontöründen düşer..
  • ben faturasız vodafonluyum hattımı değiştirmeden turkcelın bis paketını alabılırmıyım
  • turkcell bis abonesiyim 100 mb. bis pakedi kalan mb sorgulama nasıl yapılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

turkcell bis abonesiyim 100 mb. bis pakedi kalan mb sorgulama nasıl yapılır?

Telefonun tarayıcısında turkcell online işlemler diye bir link var.Oradan paket kontrolünü yapabilirsiniz.Herhangibir şifre,vs. istemiyor.Direkt olarak paketler ve kullanım sekmesinden kontrolünüzü yapabilirsiniz.
  • blackberry 'i turkcell kampanyalı değil de dışarıdan alsak 100 mb lık bis aboneliği ayda ne kadara denk geliyor *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayNNite

blackberry 'i turkcell kampanyalı değil de dışarıdan alsak 100 mb lık bis aboneliği ayda ne kadara denk geliyor *

6.90.
  • Sadece BİS için Turkcell'e geçmek ne kadar mantıklı ? düzgün bi öğrenci paketleride yok fakat öte yandan aveada faturasız hatta BİS tanımlanmıyor faturalıdada 2 MB'lık paket 15 TL falan. Blackberry alırken çok sevinçliydim whatsapp kullanıp nete giricem diye ama adam akıllı kullanılmıyo whatsapp, kafasına esince bir iki mesaj atıyo sonra kapatıyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frturk

Sadece BİS için Turkcell'e geçmek ne kadar mantıklı ? düzgün bi öğrenci paketleride yok fakat öte yandan aveada faturasız hatta BİS tanımlanmıyor faturalıdada 2 MB'lık paket 15 TL falan. Blackberry alırken çok sevinçliydim whatsapp kullanıp nete giricem diye ama adam akıllı kullanılmıyo whatsapp, kafasına esince bir iki mesaj atıyo sonra kapatıyor kendini.

Şu an Turkcell'de durma sebebim 16.90'a 1 gb bis paketi sunmasıdır.kesinlikle tavsiye ederim
  • 1 gB bis ne kadar gün giderki ?? 16.90 verip??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Sadece BİS için Turkcell'e geçmek ne kadar mantıklı ? düzgün bi öğrenci paketleride yok fakat öte yandan aveada faturasız hatta BİS tanımlanmıyor faturalıdada 2 MB'lık paket 15 TL falan. Blackberry alırken çok sevinçliydim whatsapp kullanıp nete giricem diye ama adam akıllı kullanılmıyo whatsapp, kafasına esince bir iki mesaj atıyo sonra kapatıyor kendini.

Şu an Turkcell'de durma sebebim 16.90'a 1 gb bis paketi sunmasıdır.kesinlikle tavsiye ederim

ay sonunda kaç mb kalıyo onu ögrenebiliyomusn hocam?
  • 1 gb BIS yeterli 16.90 karşılığında 1 ay için gayet yeterli hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

quote:

Modem olarak kullanmayacaksanız haylı hayli yeter. Fakat sadece bis için Turkcell'e geçmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

quote:

Kalan yazıp 2222'ye göndererek paketten ne kadar kaldığını takip edebiliyosun.
    1 gb fazla fazla yetiyor, cihaz üzerinden kullandığınız takdirde.
    Ben 20 günde 120 mb harcamışım, bbm'i her gün kullanıyorum mesela.
    Turkcell'de şu an tek takdir ettiğim şey bis'tir, tekrardan altını çiziyorum

• quote:

Bende sadece bende whatsupp böyle sorun verıyor sanıyodum tek degılmısım megerse. Deli etti beni bu whatsupp guzel guzel mesajlasıyorum sonra 1 saat boyunca ne mesaj atabılıyorum ne mesaj alabılıyorum sonra duzelıyor , eskıden boyle sorunlar yoktu whatsuppta sapıttı

• vodafondan alın sınırsız bis ve internet var bak ne diyorum GPRS APN ve BIS sınırsız 9 TL kendim kullanıyorum kimse idda etmesin sadece bis die MODEM olarak kullanabilirsiniz.

vodafona en az 5 ayılık abonelerine bu kampanyayı sunuyor hattı olamyıpta blackberry almak isteyenler oluyormuş bende gidip numaramı bıraktıp vodafone bayiisine teli almak isteyen birine teli sattılar biside ben almış oldım 9 tl sınırsız GPRS APN ve BIS APN olarak bu şekilde tanıdığınız vodafone bayii varsa alabilirsiniz.

türkcell in tuzağına düşmeyin 100 mb internetle kandırmaya çalışıyorlar türkcell bu indirim kıyağıda bu kadar olur 100 mb ne lan :)))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01475EB3F -- 30 Eylül 2011; 3:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Bende sadece bende whatsupp böyle sorun verıyor sanıyodum tek degılmısım megerse. Deli etti beni bu whatsupp guzel guzel mesajlasıyorum sonra 1 saat boyunca ne mesaj atabılıyorum ne mesaj alabılıyorum sonra duzelıyor , eskıden boyle sorunlar yoktu whatsuppta sapıttı

Sorun çözüldü gibi benim yine arada sapıtıyor ama pek girmemezlik yapmıyor wi-fi üzerinden. Ama AVEA hala faturasız hatlara bis kampanyası başlatmadı yılbaşından sonrada başlamamış olursa karamehmete para yedirmeye başlıcaz gibi.

• Ya arkadaşlar birşey soracağım. Bis almasam mesela . Evde - İşte Wi.Fi var. Wifi ile girsem bis ile yaptıklarımı yapamaz mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Ya arkadaşlar birşey soracağım. Bis almasam mesela . Evde - İşte Wi.Fi var. Wifi ile girsem bis ile yaptıklarımı yapamaz mıyım ?

Bis ile yaptıklarım derken zaten cevabı vermişsin SkY.

Bis olmadan blackberrynin facebook,bbm tarzı uygulamalarını kullanamıyorsun sadece tarayıcı üzerinden girip kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.