Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI

Türksat pakette 2 tane HD Test kanalı var...İnşallah bu kanallar Lig tv 2 ve Ligtv 3 içindir..Az önce konuşmada bunları yazdılar..

bana verdikleri cevapta bu maalesef

• Sahin401907 S kullanıcısına yanıt
    Bu cevaplar kişinin bilgisine göre değişiyor maalesef.Aslında en net bilgiyi üst kademedekiler verir ama onlarada ulaşmak zor..Bakalım hayırlısı inşallah yeni HD kanallar gelir..Çünkü 2 Tane HD ve 1 tane test kanalı var ...Pakette...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Siz cihazı mediamarketten almadınız mı ? Nasıl tüm kanallar açılıyor anlamadım..
    Kapalı kutunun içinde kart yok ki ..onu aktivasyon yapan bayii veriyor..sonrasında kimlik fotokopisi ve sözleşme nüshasını sana verip işleminiz bitiyor..
    E

Icinde kart var hocam. Yanlışınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarktan aldim kart uzerinde takiliydi lig tv filan butun kanallar acik belgesesel kanallari bile...simdi gelelim sadete; bn digiturkten musteri hizmetlerinden bayii adresini aldim kendim gittim bayiye.onlarda ilk defa yapacaklarmis bilmiyorlarmis aradilar sagi solu nasil yapilir filan die bu arada benim cihazi takdilar butun kanallar acik nasil bu is filan sasirdilar sonra gercek cikdi ortaya urun 2.el... urun daha once tarsus media markt subesinde zeynel die birine satilmis...aktivasyonu bu adam yapmis bedavisini kullanmis icinde de su an 30 tl yukluymus. dediler senin adina yapacagmz bisi yok sen yarin macini izle sonra git urunu geri iade et.zaten urunun dis poseti yokdu son bi tane kalmis di sorun etmedim bakdm karti aparatlari icinde aldim...yarin macimi izlicem sonra da gidip kutularini firlatcam atacam...media markt real adana subesine.... almadan sogudum zaten ...dun yazdiklarimi okuyanlar bilir teknosa 87 tl dedi aldm kasada fiyat girilmemis yarin gel dedi musteri hizmetlerini aradim fiyati teyit ettim 87 tl dediler bugun almaya gittim rafda kocaman 87 yaziyor kasada 149 cikdi.. dedim nasil oluyo calisan diyo fiyat dunku fiyat dedim dassakmi geciyonuz dun geldm yarin gel dediniz simdi dunku fiyat diyonuz...tekrar musteri hizmetlerini aradm fiyat teyidi icin musteri hizmetleri diyo magaza fiyatini goremeyiz ona da dedm kafami buluyonuz dun aradm magaza ismi verip 87 dediniz simdi goremeyiz diyosunuz bagirdm o zaman dedi biraz bekleyin farkli bi menudeb magaza fiyatina bakim sonra dedi 149 bende media markt gittim 135 aldim bu seferxe bunlar basa geldi off yazarken bile ici daraldi

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Kart varmı içinde..vallaha oraya hiç dikkat etmedim ..Kutuyu bayii açtı ayarladı.
    Yalnız daha önce ben teknosada sıfır kutuyu açıp içine bakmıştım ve kart giriş yeri boştu..kart zarf gibi bir şeyin içinde ise bilmiyorum..yada ben dikkatli bakmadım..neyse olay anlaşılmıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor9999

mediamarktan aldim kart uzerinde takiliydi lig tv filan butun kanallar acik belgesesel kanallari bile...simdi gelelim sadete; bn digiturkten musteri hizmetlerinden bayii adresini aldim kendim gittim bayiye.onlarda ilk defa yapacaklarmis bilmiyorlarmis aradilar sagi solu nasil yapilir filan die bu arada benim cihazi takdilar butun kanallar acik nasil bu is filan sasirdilar sonra gercek cikdi ortaya urun 2.el... urun daha once tarsus media markt subesinde zeynel die birine satilmis...aktivasyonu bu adam yapmis bedavisini kullanmis icinde de su an 30 tl yukluymus. dediler senin adina yapacagmz bisi yok sen yarin macini izle sonra git urunu geri iade et.zaten urunun dis poseti yokdu son bi tane kalmis di sorun etmedim bakdm karti aparatlari icinde aldim...yarin macimi izlicem sonra da gidip kutularini firlatcam atacam...media markt real adana subesine.... almadan sogudum zaten ...dun yazdiklarimi okuyanlar bilir teknosa 87 tl dedi aldm kasada fiyat girilmemis yarin gel dedi musteri hizmetlerini aradim fiyati teyit ettim 87 tl dediler bugun almaya gittim rafda kocaman 87 yaziyor kasada 149 cikdi.. dedim nasil oluyo calisan diyo fiyat dunku fiyat dedim dassakmi geciyonuz dun geldm yarin gel dediniz simdi dunku fiyat diyonuz...tekrar musteri hizmetlerini aradm fiyat teyidi icin musteri hizmetleri diyo magaza fiyatini goremeyiz ona da dedm kafami buluyonuz dun aradm magaza ismi verip 87 dediniz simdi goremeyiz diyosunuz bagirdm o zaman dedi biraz bekleyin farkli bi menudeb magaza fiyatina bakim sonra dedi 149 bende media markt gittim 135 aldim bu seferxe bunlar basa geldi off yazarken bile ici daraldi

sizinki buyuk rezalet olmus, bu paketler isme acılıyor, isme şifre veriliyor, online menuyu falan nasıl kullancaksınız, sms bilgileri falan hep ilk kullancıya gidecek, şifre bile alamayacaksınız.

• raptor9999 R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ..Sizin durumunuz çok büyük bi Talihsizlik bence..2.el ürün ve bir başkasının üstüne kayıtlı..burda mediamarket çok büyük bi sorumsuzluk örneği göstermiş..bu ürün rafa değil anında next firmasına gönderilmeliydi..tekrar satışa sunulmak nedemek...bence direk iade edin..almazlar ise tüketici hakem heyetine gidip durumu izah edin..

• geri almasinlar bombalarim ben orayi walla....

• Lene kullanıcısına yanıt
    bende bilmiyorum kart ile mi satiyorlar benim aldigim yer eve gonderdigi icin sozlesmeyi kapida imzalamali hic bilmiyorum. ama bildigim birsey var harddisk almam gerekiyordu gecen sene. media marktta gidip sordum. hepsiburadadan 100 tl pahaliya satiyorlardi. o yuzden bi daha hic gitmedim.

• unpop kullanıcısına yanıt
    valla almaya karar verirsen dikkatli sec alacagin yeri.

• Ben bu HDMI Kablosunu beğenmedim ya..Çok kalitesiz geldi..Görüntü kalitesini anlamsız şekilde bozuyor..Değiştirecem şöyle kaliteli bir şey alacam..

• offff teknosada gene 149 tl olmuss
  • Aktivasyon ucreti kalkti mi bende alinmiyacak denildi

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Evet kalktı..Eğer bayii alırsa ,hemen müşteri hizmetlerine bildirin denildi bana.

• Merhaba arkadaşlar, dün itirbariyle bende digitürk aldım.

Size bir sorum olacak servis kuruluma geldiğinde makinayı kutudan çıkarıp taktı fakat çalışmadı. Makina 9505'ti.

Sonra adam aşağıdan yeni cihaz alıp geleyim dedi ve bu sefer next % nextstar uydu alıcısı getirdi.

Sıkıntısız çalıştı izliyorum fakat kafama takıldı. Görüntü kalitesinde herhangi bir fark varmı?

Adama sorduğumuz da aynı aynı dedi.

Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    9505 HD cihaz tabii çalışmaz..bu kutu hem faturalı üyelik/hemde Türksatta çalışmaz (eutelsat içindir)
    Size gelen bayii baya amatörmüş
    Next cihazı ise faturasız üyelikler için özel bir cihazdır..yalnız bu cihazın görüntü kalitesi ortadır..
    9505 HD cihazı bende kullanmıştım..digitürkün en yeni cihazı denilebilir..hızlı bir cihazdır..İQ portal hızı inanılmazdır..yaknız kutunun gerek sd kalitesi gerekse hd kalitesi ortanın bi tık üstündedir..
    Dediğim gibi konumuza bu cihaz uymuyor nedenini satırlarımda anlattım..
    Next ile bir sorun yaşamazsınız..hayırlı olsun..

• Bu Arada Arkadaşlar...Cihazın Smart kartını inceledim çıkartarak..Kartın altında "Bu Kartın Mülkiyeti Digitürke Aiittir" Yazıyordu...Yani ben şu anlamı çıkartıyorum burdan..cihazı kullanmadığımız zaman belki digitürk, kartın iadesi bayilere isteyebilir..Sözleşmeyi okumadım ama..kimse üstüne kayıtlı olan cihazını satmasın bence..sonra mağdur olursunuz..Benden demesi..

• Teşekkür ederim öncelikle.

Yalnız cihaz hiç açılmadı. Yani elektrik falan da gelmedi.

Benim üyeliğim de faturalı bu arada..

Görüntü kalitesinde öyle aman aman bir fark olmayacaksa hiç uğraşmayacağım HD kalitede.

Ama değiştirirseniz daha iyi olur derseniz değiştirebilirim.

İQ özelliklerini falan kullanmayacağım sadece LİG maçları için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonT BuraquLa -- 24 Eylül 2016; 15:28:59 >
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Bi yanlışınız olmasın..size verilen cihazın kodu nedir acaba?
    Faturalı üyeliklere verilen cihazlar başkadır..diye biliyorum..
    Sizin bu durumunuzu çözemedim...siz bu üyeliği nerden aldınız ..detaylı anlatırmısınız..

• Bizim kullandığımız Faturasız üyelik cihazı budur..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.