Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hediye ligtv gs-fb derbisini kapsamaz yaziyor. demekki diger derbileri kapsiyor. ben gs-fb derbisi sirasinda aylik alacagim kesintisiz 4 hafta mac var. ozel check ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa musteri hizmetlerini aradim adanadaki magaza fiyatlarini kontrol ettirdim urun adana magazalarinda 87 tl dusmus arkadaslar bilginiz olsun...30 tl aktivasyon ucreti var 1 ay lgtv bedava icindede 60 tl yuklu olacakmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Cumartesi günü inşallah derbiyi sorunsuz izleriz ya. Sistem mistem arızası vermez umarım.
    Neden böyle dedim .dün yaşamış olduğum hayal kırıklığı .. Ligtv de maç izlerkem pat diye ekranda "paketiniz kapsamıyor dedi ya..işte bu

Dün hangi maçı izlediniz ki Barça Atletico mu?

Kardeşim iki gündür sabahları ligtv açık değil diyor şimdi baktım açık 2 güne yamuk yapmazlar umarım

• unpop kullanıcısına yanıt
    http://www.digiturk.com.tr/urunler-servisler/4k-teknolojisi
    eutelsat uyelikte 4k yayin varmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

http://www.digiturk.com.tr/urunler-servisler/4k-teknolojisi
    eutelsat uyelikte 4k yayin varmis...

var da işte taahut lazım, 4k tv lazım ayrıca 4k uydu kutu kirası için ektradan aylık 33 tl daha alıyorlarmıs..

Cumartesi günü oynanacak BJK - Gs maçı 4K yayınlanacak.

Ligin geri kalan haftalarında, her hafta 1 maç 4K yayınlacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Eylül 2016; 22:02:04 >
    yuh. soyguncu bunlar.

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    İnter maçını izlemeye çalıştım ama pat diye gitti. adam şunu önceden kapatır.
    Cumartesi endişeliyim inşallah sorunsuz şekilde izleriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

İnter maçını izlemeye çalıştım ama pat diye gitti. adam şunu önceden kapatır.
    Cumartesi endişeliyim inşallah sorunsuz şekilde izleriz..

Aynen ya aç yada kapat ümitlendirme adamı
    Geçen hafta aksihar maçında yayın dona dona bir hal oldu nedense bende de endişe varamaç için
  • 23.09.2016 Cuma
    Antalyaspor - Akhisar Bld. 20:00 ligtv

Arkadaşlar bugün bakalım bu maçı izleyebilecek miyim..( Malum ilk ay Lig tv açık (fb-gs derbisi hariç)
    bu arada kayıt çalışmıyor bende..32 gb flash bellek taktım gördü ama kayıt tuşuna basıyorum aktif değil.
    sanırım 32 gb yetmiyor ...sizde durum nedir bilgi verirmisiniz..

•  FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI

Türksat pakette 2 tane HD Test kanalı var...İnşallah bu kanallar Lig tv 2 ve Ligtv 3 içindir..Az önce konuşmada bunları yazdılar..

• Lene kullanıcısına yanıt
    next hero digiturk uydu alicisi kayita kapali ama harddisk ya da usb bellege film vs yuklersen izlersin. ben izliyorum.

• Lene kullanıcısına yanıt
    bi dahakine lifetime, filtv, kidzanimez, showmax kanallarini eklemelerinide soylermisin. ben surekli soyluyorum. hala bisey degismedi.

• ctarkan kullanıcısına yanıt
    Kayıt nasıl kapalı olur ya ilginç vallahi..Bende dedim acaba bellekmi desteklemiyor..

• mediamarkttan 135 tl aldim urunu teknosa kocaman 87 yazmis kasada 149 istiyor...aldm geldim musteri hizmetlerini aradm randevu aldim ama cok yogun olduklarini normalde max 48 saate geldiklerini soylediler...urunu kurdm takdm acdim su an ligtv acik ama henuz aktivasyon yaptirmadim. aktivasyon yaptirmadan ligtv herkese acikmi? yarinki derbiyi izleyebilirim acaba? yada cihazi alip kendim gitsem aktivasyon yaparlarmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

next hero digiturk uydu alicisi kayita kapali ama harddisk ya da usb bellege film vs yuklersen izlersin. ben izliyorum.

mkv destekliyor mu ?
    denemedim. avi ve mp4 calistirdim.

• raptor9999 R kullanıcısına yanıt
    bence gidip yaptirirsan daha hizli hallolur. denemekten zarar cikmaz.

Randevuyu hangi bayiye yaptırdınız..ilk önce bunu öğrenin sonra cihazı kumandayı alın bayiye gidin..(onların gelmesi uxun sürer)
    zaten bayi cihaz ve kart eşleşmesi yapıp gönderiyor..Sonra eve gelin cihazı herşeyi bağlayın ..digitürk faturasız mhyz. arayın zaten o sana 21.kanalda bekleyin deyecek sonra kanalların hepsi açılacak..

*bayii aktivasyon ücreti almış olacak olsa zaten kaçırmaz hemen gelir // diğer türlü almayacağı için çok beklersiniz gelmesini..hatta bazı bayiler seni çağırıyor gel burda halledek diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 23 Eylül 2016; 14:18:58 >
  • benim butun kanallar acik lig tv dahil aktivasyon yaptirmadan???gidip bosuna 30 tl vermeyelim???

Siz cihazı mediamarketten almadınız mı ? Nasıl tüm kanallar açılıyor anlamadım..
    Kapalı kutunun içinde kart yok ki ..onu aktivasyon yapan bayii veriyor..sonrasında kimlik fotokopisi ve sözleşme nüshasını sana verip işleminiz bitiyor..
    E

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.