Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözlesmeyi okudunuz mu ? baglayıcı bir sey var mı , ileride sıkıntı cıkarabilecek ? bir de hiç gormediginiz bilmediginiz firmaya kimlik kopyası gondermek sağlıklımıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perp

Aynısını ben de yaşadım. Sistemsel bir sorun yaşandı sanırım bi 5 dakika o hata mesajı alındı.

Valla ben SD kanaldan devam ettim ayrıca dün Beşiktaş maçında da sanki internettrn izliyoruz gibi donuyordu bir an teknik hata nedeniyle yayına ara veriyoruz yazısı çıktı açıldı tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    madde 1.sozlesmenin konusu(uye kime denir, tl yukleme ile uyelik, ve kart mulkiyeti musteriye ait.)
    madde 2. sozlesmenin suresi ( imzalandiginda yururluge girer,fiyat yukseltme hakki sakli)
    madde3,gerekli donanim (uydu alicisi olmali)
    madde4, taraflarin yukumlulukleri(dt hizmet vermekle yukumlu,verdigi kanali veremezse bir yukumlulugu yok dtnin, yasadisi kullanimdan dogan zarar aboneden tahsil edilir)
    madde5,aboneligin sona ermesi ve sozlesmenin feshi(iptal hakki tuketicinin elinde eger bildirirsen 24 saatte yayin kesilir)
    madde5,ucret ve odeme kosullari(aylik kdv ve oiv 2.75. urun bedelini yaptigi anlasma kapsaminda odeyecektir)(yukledigin her tlye kdvveoiv eve gonderilen faturada gozukuyor.)

• Arkadaşlar

Biraz önce teknosa da gördüm..Recevır 87 TL ye +80 TL VE 1 AY LİG TV HEDİYE(AKTİVASYON 30 TL ÜCRETLİ ŞEKİLDE)

Almak isteyenlerin haberi olsun
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler..Eğer bu fiyat mağaza içinde geçerli ise yarın alırım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürkanist34 G kullanıcısına yanıt
    O 87 TL yazmasına bakmayın. Bende teknosadan aldım 119 TL yazıyordu. Kasada 149 TL çıkıyor. Sorduğumda bilgilerinin olmadığını kasada çıkan fiyatın geçerli olduğunu söylediler. Teknosa yakın olduğundan 2 3 gün takip ettim. O 119 TL yı kaldırmışlar. Farklı teknosalara gittiğimde hep 149 TL idi. Digiturk le bu konuyu görüştüğümde çek indirim kuponu vsvs. Olmadığı taktirde digiturk ve next in anlaşmasından dolayı 149 TL hariç başka bi fiyata satılamayacağını söyledi. En sonunda aldım 149 TL ye.

Edit; Şimdi bende gördüm. Evet 87 ye düşmüş. İçinde 60 TL yazdığına bakmayın 80 TL çıkıyor. 87 TL ye 2 ay lig tv. Çok çok iyi. Hatta varsa bile arkadaşın adına alıp evde ki bitince aktivasyon yaptırıp izlenebilir. Almak isteyenler Ankara Keçiören ftz nin içinde ki teknosa da bolca var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 20 Eylül 2016; 19:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

O 87 TL yazmasına bakmayın. Bende teknosadan aldım 119 TL yazıyordu. Kasada 149 TL çıkıyor. Sorduğumda bilgilerinin olmadığını kasada çıkan fiyatın geçerli olduğunu söylediler. Teknosa yakın olduğundan 2 3 gün takip ettim. O 119 TL yı kaldırmışlar. Farklı teknosalara gittiğimde hep 149 TL idi. Digiturk le bu konuyu görüştüğümde çek indirim kuponu vsvs. Olmadığı taktirde digiturk ve next in anlaşmasından dolayı 149 TL hariç başka bi fiyata satılamayacağını söyledi. En sonunda aldım 149 TL ye.

Edit; Şimdi bende gördüm. Evet 87 ye düşmüş. İçinde 60 TL yazdığına bakmayın 80 TL çıkıyor. 87 TL ye 2 ay lig tv. Çok çok iyi. Hatta varsa bile arkadaşın adına alıp evde ki bitince aktivasyon yaptırıp izlenebilir. Almak isteyenler Ankara Keçiören ftz nin içinde ki teknosa da bolca var.

bir arkadas extra 30 tl aktivatasyon demiş, bu kesin mi oyle olursa çok farketmiyor..
    bir de teknosadan alınca nasıl yapılıyor aktivitesi

Bugün ben aradım next istanbul merkezi..bana aktivasyon işini digitürk yada next servisleri yapacak dedi..
    Cihazı alıp digitürk müşteri hizmetlerini arayacaksınız dedi.(hangi tuşlara basacağımıda bile söyledi ama şimdi unuttum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Bugün ben aradım next istanbul merkezi..bana aktivasyon işini digitürk yada next servisleri yapacak dedi..
    Cihazı alıp digitürk müşteri hizmetlerini arayacaksınız dedi.(hangi tuşlara basacağımıda bile söyledi ama şimdi unuttum)

teknosadaki 87ye aktivaasyon dahil mi yoksa 87 + 30tl = 117 tl mi odeyecegiz.
    Dahil değil maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Dahil değil maalesef..

tüh
  • 87 tl arkadaslar ben aldim. Normal uydu alicisi olarak kullancam

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

madde 1.sozlesmenin konusu(uye kime denir, tl yukleme ile uyelik, ve kart mulkiyeti musteriye ait.)
    madde 2. sozlesmenin suresi ( imzalandiginda yururluge girer,fiyat yukseltme hakki sakli)
    madde3,gerekli donanim (uydu alicisi olmali)
    madde4, taraflarin yukumlulukleri(dt hizmet vermekle yukumlu,verdigi kanali veremezse bir yukumlulugu yok dtnin, yasadisi kullanimdan dogan zarar aboneden tahsil edilir)
    madde5,aboneligin sona ermesi ve sozlesmenin feshi(iptal hakki tuketicinin elinde eger bildirirsen 24 saatte yayin kesilir)
    madde5,ucret ve odeme kosullari(aylik kdv ve oiv 2.75. urun bedelini yaptigi anlasma kapsaminda odeyecektir)(yukledigin her tlye kdvveoiv eve gonderilen faturada gozukuyor.)

Hocam bu neyin 2.75i ?
    Lene kullanıcısına yanıt
    Hocam aktivasyon dahil. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda biri 60 TL iç kurulum aktivasyon ucreti istedi. Kapattım tekrar aradım. Bu sefer başka bir temsilci hiç bir şekilde ücret alınmayacağını söyledi. Kutunun üstünde 30 TL ücret alınır yazıyordu aktivasyon için. Aldım aradım eve geldiler 5 kuruş almadılar. Alınacak derse suratına kapatın tekrar arayın. Bazı kendini bilmezler daha kampanyadan haberleri yok konuşuyorlar.

Lene hocam lafım size değil. Baştan belirteyim yanlış anlaşılma olmasın. Bu indirimi teknosa yapmış. Digiturku bağlamaz. Digiturk hiçbir şekilde ücret talep etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 21 Eylül 2016; 1:58:24 >
  • Hayda daha 2 hafta oldu alalı 150 tlye ama teknosa netten satmıyormuş uyuz oluyorum şu politikalarına netten satmıyorsan koyma arkadaş mağazalardaymış burda mağazan mı var

Birde bunların aktif etme süreleri var mı yoksa istediğimiz zaman edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 21 Eylül 2016; 4:14:55 >
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.Dediğiniz gibi yapacam bakalım.87₺ cihazı -aktivasyon ücretsiz şekilde yaparsam süper olacak.
    Ayrıyeten internette araştırdım..Aktivasyon ücreti kaldırılmış..

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    tl yukleyince gorursunuz. kdv öiv
  • AZ Önce aldım..bayide aktivasyonu yaptırdım..sadece 87 TL Ödedim
    hediye paketlerim tamam/80tl hediye lirada hesapda ekli...Güzel oldu bu alışveriş.

herkese Teşekkürler ederim..Gelsin bu hafta sonu Derbi heyecanı

*Bu arada online işlemlerde herşeyi görüyorum..yalnız paket satın al deyince ,hiç bir şey çıkmıyor..İnşallah bu sorun düzelir..
    hiç bir yeri aramadan yada sms göndermeden ordan paket satın alırız..

*Dilediğin yerde uygulamasından yararlanamıyoruz..bu kötü oldu işte..canlı destek ile yazıştım..bizi kapsamıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 21 Eylül 2016; 13:06:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

tl yukleyince gorursunuz. kdv öiv

Görürsünüz derken her ay ödemek zorunda mıyız yoksa sadece tl yüklerken mi

@Lene
    hocam ben neden online işlemlere giremiyorum çağrı merkezinden şifre sınırlama kodu aldım yine de olmadı siz nasıl yaptınız

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    tl yukledikten sonra gonderilen faturada paranin nekadari kdv oiv olmus goreceksin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.