Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben d smart uyesiyim ama lig tv için digiturk almak istiyorum. Digi Herkese farklı fiyat uygulaması olan bir kurum malumunuz. Güncel en iyi fiyata kullanan kimdir hangi fiyata almalıyım. N11de an itibari ile yıllık 500 tl civarı lig tv dahil bazi kanallar 1-3 ay hediyeli kampanya var. Sizce uygunmu? Yoksa benzer fiyatlar verilirse direk digiturkten mi almak mantıklı, yani merkezden alabileceğim en iyi fiyat nedir. Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd kanalların dahil oldugu paketlerden alın. Yoksa çamur gibi sd lig kanallari

• Dün chelsea - liverpool maçını izledim görüntü çok kötüydü digitürk Play'de bile daha iyi görüntü kalitesi var belgesel kanalları içinde aynı şey geçerli

• alien41 A kullanıcısına yanıt
    birçok insan sinyal sorunu yasiyor. bunu iyice sorun. ayrica taahhut vermek ile ilgili bir sorununuz yoksa eutelsat daha iyi ama turksatta olan birçok ulusal kanal yok. ama turksattada hd kanal yok.seçim sizin.

• Benim amacım sadece lig tv. Hd kanallar konusunda zaten d smarttan çok memnunum. Tüm kanllar da var orada. Sadece lig tv icin digi alacağım. Ama iste yeni bir hat çektirmek zorundamıyım. Yoksa su anda n11 de 500 rl civarı hd şampiyonlar paketi var. Eutelsat üzerinden. Hotbirdü eutelsat yapabilirsem iş çözülür. Iste bunu yapıp yapamayacağımı biliyormusunuz?

• alien41 A kullanıcısına yanıt
    eutelsata ligtv uyeligi giris paketiyle beraber. sadece ligtv uyeligi faturasiz uyeliktede var turksat uzerinden. aylik 70 lira ve ligtv 1 sadece hd yayin yapiyor digerleri sd.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/-kampanyaligtv-kk

http://www.digiturk.com.tr/faturasiz-digiturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 18 Eylül 2016; 18:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alien41

Benim amacım sadece lig tv. Hd kanallar konusunda zaten d smarttan çok memnunum. Tüm kanllar da var orada. Sadece lig tv icin digi alacağım. Ama iste yeni bir hat çektirmek zorundamıyım. Yoksa su anda n11 de 500 rl civarı hd şampiyonlar paketi var. Eutelsat üzerinden. Hotbirdü eutelsat yapabilirsem iş çözülür. Iste bunu yapıp yapamayacağımı biliyormusunuz?

Sadece lig tv içinse hiç eutelsata bulasmayın. 140-150 TL ye faturasız kutu alın, zaten 1 ay bedava lig tv var , onu izlersinz, icinden 60 tl hediye kontor cıkıyor onla da 10 tl ekleyip 1 ay daha bedava izlersiniz, etti 2 ay, geriye kalan 6 ayı da 70 ser tlden izlersiniz, yazın da kontor almazsınız.
  • Hediye kontor 80 tl oldu ek bilgi

• Arkadaşlar bende düşünüyorum bu kutudan..yalnız n11 den hangisinden alalım..Sizin daha önce sorunsuz şekilde aldığınız hangisi..link verin lütfen..teşekkürler..
    Birde cihaz aktivasyondan sonra ...hafta sonunda ki derbiyi izlwyebilecekmiyim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar bende düşünüyorum bu kutudan..yalnız n11 den hangisinden alalım..Sizin daha önce sorunsuz şekilde aldığınız hangisi..link verin lütfen..teşekkürler..
    Birde cihaz aktivasyondan sonra ...hafta sonunda ki derbiyi izlwyebilecekmiyim..

Gelişimavm den alın hocam kendi siteleri var bugün sipariş verseniz hafta sonuna yetişir izlersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Arkadaşlar bende düşünüyorum bu kutudan..yalnız n11 den hangisinden alalım..Sizin daha önce sorunsuz şekilde aldığınız hangisi..link verin lütfen..teşekkürler..

Gelişimavm den alın hocam kendi siteleri var bugün sipariş verseniz hafta sonuna yetişir izlersiniz

Teşekkürler..öğrenmek istediğim smartkart cihazda takılımı geliyor..yoksa sözleşme ile mi geliyor..yani işleyiş tam nasıl acaba..

• kart içinde takılı geldi bana. ben de n11den bir satıcıdan aldım ama şuan stok yok o satıcıda tüketti. 100 liraya maloldu çok iyi fiyata kapattım 20 tl çekle. zaten piyasadan daha da ucuza satıyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Teşekkürler..öğrenmek istediğim smartkart cihazda takılımı geliyor..yoksa sözleşme ile mi geliyor..yani işleyiş tam nasıl acaba..

Kart kutuda zaten onlar aktivasyonu yapıp gönderiyor sözleşmeyi imzalayıp geri yolluyorsunuz diğer türlü siz digiturku arayıp aktivasyon yaptırıyorsunuz

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    peki teşekkür ederim..

• Lene kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-hero-hd-turksat-faturasiz-digiturk-uydu-alicisi-aktivasyonlu-P60934253
    ben aldiktan sonra aradilar kimligi scan edip gonderdim. alet geldi sozlesme ve kart takili olarak, ben sozlesmeyi evde imzalayip mng kargoya gidip verip bedavaya geri gonderdim.
    ek, sonradan sinyal sorunu yasadim next sinyalyukseltici aldim sorunum cozuldu. apartmanda yasayanlarda genelde oluyor bu. digiturkdestek twitter hesabinda tek soylenen ac kapa tekrar kur. o yuzden kendi sorunumu kendim cozdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 19 Eylül 2016; 21:08:20 >
  • ctarkan kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler...Birde bu cihazın kumandasını merak ediyorum..İmkanınız varsa çekermisiniz resmini bir..

• Lene kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-hero-nx41010-hd-uydu-kumandasi-P93586034

• ctarkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-hero-nx41010-hd-uydu-kumandasi-P93586034

kumanda çok dandik ve cihazın tepki süresi çok fazla eski next alıcım fişek gibiydi ayrıca fener maçının sonlarına doğru bu kanal paketinizi kapsamıyor yazısı çıktı HD kanalda SD kanal açıktı ama
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Aynısını ben de yaşadım. Sistemsel bir sorun yaşandı sanırım bi 5 dakika o hata mesajı alındı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.