Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digiplayi oldum olası sevmemişimdir. sebebi yan komşumda eutelsattan yayın var. izlediğimiz maçlarda onlar gol olunca göbek atarken biz daha 30 saniye geride oluyoruz genelde. ee böyle olunca maçın zevki de kalmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. dün kurulumum tamamlandı herşey çok güzel gitti derken sayfadaki yorumların bazılarını yeni farkediyorum. lig tv 2-3-4 otomatik açılmıyor mu :( spor extra paketi almak gerekiyormuş sanırım. bu spor extra paketinde premier lig ve la liga mı var sadece? hangi futbol liglerini izleyebiliyoruz? spor extra almadan tek izleyebildiğim kanal lig tv hd sanırım? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
    bu arada online işlemlerden tl yüklenebiliyor ama paket satın alınamıyor. bunu da dipnot olarak düşelim.
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Lig tv 2 3 4 de süper ligi maçları varsa açılır sadece. Spor extre paketini alırsan sürekli açık olur. Online işlemlerden güncelleme felan varmış müşteri hizmetlerini aradığımda söylemişti. Normalde online işlemlerden de paket alınması gerekir ayrica.

223. Kanaldaki idman tv yi izleyebilen var mı bende Karadeniz türkadar tv diye bi kanal çıkıyor. Kendi sitelerinde kanal listesinde var müşteri hizmetleri de o kanalın artık türksat üzerinden izlenemedigini söyledi. Ayrıca kanal listesiyle benim kutunun kanal listesinde çok büyük uyumsuzluk var müşteri temsilcisi kutunun digiturke ait olmadığından oluyor felan dedi. Fakat güvenemiyorum adamlara. Hepsi farklı birşey söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 6 Eylül 2016; 11:52:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    hocam benim uydu alıcı 76ncı kanal yani fb tv'den sonra direkt lig tv 4'e geçiyor. 77-78-79ncu kanallar listede yok bile. bunu nasıl düzelteceğim ben? hani paketiniz bunları kapsamıyor şeklinde uyarı çıkıyor ya normalde pakete dahil olmasa bile.. o uyarı bile yok çünkü kanalları atlıyor.
    Hocam baştan sona bakın vardır büyük ihtimal sadece sıralama değişik. Digiturk un sitesindeki sıralamayla alakası yok. Bende de 200 lerde diye hatırlıyorum lig tvler. Başına geçince bakıp yazarım buraya da . Dediğim gibi tüm listeye baştan sona bakın vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

hocam benim uydu alıcı 76ncı kanal yani fb tv'den sonra direkt lig tv 4'e geçiyor. 77-78-79ncu kanallar listede yok bile. bunu nasıl düzelteceğim ben? hani paketiniz bunları kapsamıyor şeklinde uyarı çıkıyor ya normalde pakete dahil olmasa bile.. o uyarı bile yok çünkü kanalları atlıyor.

Hocam cihazı sıfırlayın düzelir bir ihtimal

Bende bugün sipariş verdim aktivasyon için kimlik fotokopisi de yolladım kargoyu bekliyorum artık

• şöyle soruyum ozaman , ilk ay lig tv ücretsiz diyor ya.. bu lig tvdeki tüm maçları kapsıyor ozaman? 5 büyük falan değil yani.

peki ondan sonra içindeki 80 tl hediye kontörün 70 tl'siyle alacağımız pakette mi tüm maçları kapsıyor?

bir de bu la liga dışında futbol ligi var mı spor extra alsak? sadece la liga için 35 lira vermem asla

İlk ay hediye olan lig tv sadece Fenerbahçe-Galatasaray derbisi denk gelirse onu kapsamıyor, ayriyetten almak gerekiyor. Diğer tüm derbiler dahil bütün maçları kapsıyor. Hediye TL ile aldığın lig tv tüm maçları kapsıyor. Spor extre da eurolig, spor toto basketbol ligi felan da var içeriğine siteden bakabilirsin. Dediğin gibi sadece laliga izleyeceksen almana gerek yok. Basketbola merakın varsa alabilirsin. Ben şahsen eurolig ve spor toto basketbol ligi için alırım alırsam.

• faturasız digiturk reklamında SERIE A ve premier ligi de göstermiş amblem olarak... ama digiturkun anasayfasında paket içeriğine bakarsan görünmüyor gibi.. tamamen sahtekarlık ozaman bu. saydığım diğer 2 ligin de yayını olsa 35 liraya alınabilirdi ama sırf bir barça real madrid maçı için alamam. digiturk satın alınmış o yüzden belki yeni ligler eklenebilir bekleyelim olmazsa. teşekkürler cevaplar için bu arada. dipnot: duayena hocam lig tvnin diğer kanallarına, tvyi açıp baktığında kanal numaralarını yazarsan sevinirim.

Hocam kutu eski olduğundan öyle gösteriyor. Premier ligi d smart ve turkcell tv aldı yayın haklarını 3 yıllığına. İtalya liginin de yayın haklarını alamadı yada almadı bu sene ondan yok. Bu arada hocam kanallar 77 78 79 80 e gelmiş benim müşteri hizmetlerine şikayette bulunmuştum. Kanal listesi farklı diye. Kutudan demişlerdi ama düzelmiş sadece lig tv yerleri değişmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini ara. Şikayet kaydı aç. Düzelir büyük ihtimal.

• Evet sonunda teknosadan aldigim cihaza kavustum aktivasyon için mhizmeti aradim biz burdan yapamıyoruz servis göndericez dediler bende tamam dedim sabah aradım ikindin servis geldi aktivasyon yaptı kanallarım açılmış maçları bekliyorum artık yalnız bu online için şifreyi sadece m.hizmetinden mi alabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıdvan1990 R kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal online işlemlerde sıkıntı var sistem üzerinden şifre alamiyoruz ve paket satın alamıyoruz. Şifreyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin şimdilik. Paket satın alımlarınida müşteri hizmetlerinden yapıyorum ben. Online işlemlerde çalışma olduğunu söylediler. Bitmek bilmedi nasıl bir çalışmaysa artık.

• Duayena hocam kutunun uzerinde degil bahsettiğim ligler.digiturkun suan kendi resmi sayfasındaki faturasiz digiturk paketlerinde yer aliyor serie a ve premier lig.. Guncellememisler ozaman. Bir de duayena hocam sen de spor ekstra paketi var mi

• quote:

Duayena hocam kutunun uzerinde degil bahsettiğim ligler.digiturkun suan kendi resmi sayfasındaki faturasiz digiturk paketlerinde yer aliyor serie a ve premier lig.. Guncellememisler ozaman. Bir de duayena hocam sen de spor ekstra paketi var mi

@Tears0fDevil@IIduayenaII

Digiturk , dun Italya serie a icin bugun de İngiltere premier lig için 3 seneligine anlaştı. Maç yayınları bugun 14 30 da Manchester United - Manchester City programı ile başlıyor.

EPL yok diye pek dusunmuyordum ama şimdi aylık 35 tl ye, Epl, Serie A, La Liga, THY Euroleague , Beko Basket Ligi için dusunebilrim. Bunların hepsini sıkı sıkıya takip etmesemde her hafta içlerindne ilgimi çekecek maçlar olabilicegini dusunuyorum.

Tabi keske yayınlar bir de HD olsa tadından yenmez ama turksatta sportextra paketleri SD yayın malesef, yayın kalitesi nasıl bilmiyorum ?

Aslında ayda 13 Tl ye Digiplay de alınabilir ama webden izlmemek için hem iyi hız ve kotaya sahip olmak lazım hem de yayın geç geliyor, takılıyor gene tam TV gibi keyifli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Bende bugün sipariş verdim aktivasyon için kimlik fotokopisi de yolladım kargoyu bekliyorum artık

siz nerden sipariş ettiniz, kimlik fotokopi mi istiyorlar ?
  • Evet farkettim oyle bir giris yaptı ki 14.30da mac var ama bize acik kalir mi bilmiyorum çünkü maci lig tvden verecek hd sansi var

• quote:

Evet farkettim oyle bir giris yaptı ki 14.30da mac var ama bize acik kalir mi bilmiyorum çünkü maci lig tvden verecek hd sansi var

sporextra yoksa izlemeyezsiniz sanırım
  • Mac lig tvde olduğu için bir ihtimal acik kalir diyorum ,bakalim göreceğiz:))

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

siz nerden sipariş ettiniz, kimlik fotokopi mi istiyorlar ?

GelişimAvmden sipariş ettim whatsapptan kimlik fotosunu çektim yolladım

• beyler, kanal 91 turksat üzerinden yayında. 91. kanalda trt çocuğun bir altında. keyifli seyirler

ligtv 1, 2, 3, 4 ve kanal 91

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 10 Eylül 2016; 18:24:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.