Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmus 2016, hala turksat digiturk kanallarının LIG TV HD dısındakiler hepsi sd. National, discovery belgesel kanalları, sinema kanalları, spor extra kanalları hep sd.
    Ben genelde premier ve basket euroleage için istiyorum , bu maclar bugunku manchester macı gibi lig tv hd den verildiginde , spor extra paketi olanlar hd izleyebiliyolarlar değil mi ? Mesela bu durumda hafta içi thy euroleagei de lig tv hd den yayınlıyorlar mı hiç ?
  • aslinda turksata discovery id eklense super olur. benim icin sd olmasi onemli degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada spor extra paketim yok ama lig tv hdde ingiltere derbisini izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    bu bence satis stratejileri. nickelodeon, idx, mtv, vh1 ve hd sinema spor ve belgesel kanallari sadece sozlesmeli taahhutlu eutelsatta. kabaca digiturk diyorki, bunlari istiyorsaniz diger uyduya gecin. ama benim icin tek sorun sozlesme taahhut degil bazi kanallarin olmayisi mesela, ulusal kanal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 10 Eylül 2016; 18:50:30 >
  • arkadaşlar tivibuyu ekleyebiliyormuyuz oluyosa bir yardımcı olurmusunuz
  • normal kanal ekleyerek tivibusporu izleyebilirsiniz. sifresiz olarak. 11853 h 25000.(menu-gelismis kurulum- uydu;turksat, transponder-tp ekle- (degerleri girin)-ca turu; sifresiz- arama sekli- tek tp arama- kirmizi tusa bas ve ara. sonra mod tusuna basarak tivibuspor hd yi izleyebilirsiniz.tekrar mod tusuyla digiturk moduna donebilirsiniz.

Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Hocam gençlerbirligi maçını izledim. Bence idare eder. Playdan kat kat daha iyi. Ayrıca hd kanalda süper lig maçı yoksa basketbol maçları yada Avrupa liglerinin maçlarını da koyabiliyorlar. Denk geldikçe hd de izleyebilirsiniz. Ben şuan basketbol liginin başlamasını bekliyorum. Oda başlasın düzenli olarak spor extra paketi alabilirim.

Bugün evden çıkmak zorunda olduğum için derbiyi izleyemedim. Arkadaş 2 buçukta maçmı olur. Koy akşam 8 e 9 a izleyelim. İlk maç olduğu için hediyeydi. Artık paketin yoksa izleyemiyorsun. Lig tv 1 de bile süper lig hariç maç olduğunda kanal kapanıyor.

• Ben online işlemlere giriş yapamıyorum ilk defa girişi deniyorum telefonu yazıyorum hata bilgilerinizi kontrol edin diyor uydudan da maçı izleyemedim kartınız kutuyla eşlenmemiştir diyordu
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Online işlemler şifrenizi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Diğer türlü bende alamadım. Müşteri hizmetleribi arayıp söyledim. Sıkıntı varmış şifre almada.

Aktivasyon işlemini yaptırdınız mı? Aktivasyon işlemi yapılırken Kutuyla kart eleştiriliyor. Yaptırdıysanız müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı açın. Düzeltilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 11 Eylül 2016; 10:04:13 >
  • 1- kredi kartı kullanmayanlar için alternatif ödeme çeşitleri var mı ya da ön ödemeli kartlarla mesela ininal la ödeme yapılabiliyor mu ?
    2- sitelerinden sanal kart ile kontor yükleniyor mu ?
    3- Madem, faturasız, taahutsuz neden kimlik fotokopi istiyorlar ?

Konu digiturk olunca aboeliern elini verip kolunu kaptırma şikayetlerinden sonra bunları aydınlatabilirsem cihazı bayramdan sonra almak isterim.
    nedenini bilmiyorum ama filbox alirken kimlik numarasi sordular. yurtdisinda bir platforma on odemeli abone olurkende pasaport fotokopimi verdim. ayrica almak istersen n11 de bayram boyunca hergun kupon veriyor. daha ucuza alabilirsin.saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 11 Eylül 2016; 11:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Online işlemler şifrenizi müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz. Diğer türlü bende alamadım. Müşteri hizmetleribi arayıp söyledim. Sıkıntı varmış şifre almada.

Aktivasyon işlemini yaptırdınız mı? Aktivasyon işlemi yapılırken Kutuyla kart eleştiriliyor. Yaptırdıysanız müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı açın. Düzeltilir.

Hocam aldığım yere sordum biz aktivasyonu yaptık size mesaj gelmesi lazım dedi ama hala açık değil arayayım birazdan

• Hocam 0212 473 73 73u ara. Arayınca zaten aktif etmek icin 1e basin falan diyor. Normalde smsle aktif edebiliyorsun ama 1tl gidiyor. En iyisi dedigim noyu aramak aktif ettirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctarkan

normal kanal ekleyerek tivibusporu izleyebilirsiniz. sifresiz olarak. 11853 h 25000.(menu-gelismis kurulum- uydu;turksat, transponder-tp ekle- (degerleri girin)-ca turu; sifresiz- arama sekli- tek tp arama- kirmizi tusa bas ve ara. sonra mod tusuna basarak tivibuspor hd yi izleyebilirsiniz.tekrar mod tusuyla digiturk moduna donebilirsiniz.

Dediğiniz gibi yaptım ama bulmadı neden acaba

• Discovery science neden yok en önemliside o ayrıca sd yayınlar resmen leş yoksa hdlere alışınca mı öyle geliyor anlamadım

• Rıdvan1990 R kullanıcısına yanıt
    bende oldu. izliyorum.

• Ya deli oldum bugün iki kere müş hiz aradım online işlemler için kod verdi hala şifre alıp giriş yapamadım

Önceki sayfalarda online işlemler bakımda denilmişti acaba o yüzden mi hata veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 13 Eylül 2016; 18:20:25 >
  • spor extra kullanan varsa lig tv 2-3-4 sd yayn kaliteleri nasıl ? leş mi ? iyi mi
    bazi evlerde uydu tam cekmiyor, ben yukseltici ile kullaniyorum ve goruntu iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

spor extra kullanan varsa lig tv 2-3-4 sd yayn kaliteleri nasıl ? leş mi ? iyi mi

valla hocam geçen rize-aksihar maçını izledim berbattı sd lig tv bile berbat normal uydu alıcıdan ulusal kanallar bu kadar kötü görünmüyordu

ayrıca ben 1 ve 91 kanaldan italya ligi maçlarını izledim hafta sonu ve mmx film kanalları da açık bayram dolayısıyla mı açık nedeni nedir acaba
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.