Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: perp

Hayır. Sporextra için ayrı paket var. Şu an için aylık 35 tl.

Peki lig tv 2 3 4 hiç mi olmuyor Spor ekstra almazsak? Yoksa sadece yabancı lig maçları olduğu zaman mi kapanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem basit arkadaşlar mesela örnek teknosadan aldınız cihazı çanak hazırsa türksatta takın sonra aktivasyon için mesaj atın herşey tamamdır izlemeye başlayın :)
  • Sui-Generis52 kullanıcısına yanıt
    Lig tv 2 3 4 kapalı. Superlig paketini satın aldığın zaman eğer bu kanallarda süper lig maçı yayınlanacaksa maç saatinde yayın açılıyor maçları izleyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: perp

Lig tv 2 3 4 kapalı. Superlig paketini satın aldığın zaman eğer bu kanallarda süper lig maçı yayınlanacaksa maç saatinde yayın açılıyor maçları izleyebiliyorsun.

Çok teşekkürler.

• hafta sonu gidip aldım gelisimavm ye bir çay içerken aktivasyonu hallettiler , cihazı tv arkasına koyabilirmiyim dedim birde kumanda gözü hediye ettiler. Aktivasyon için ek bir ücret alınmıyor, yorumları okuyorum da yine aktivasyon işi sorun olmaya başlamış. sanırım bazı bayiler cihaz kendilerinden alınmadı diye aktivasyon yapmak istemiyor digitürk de sorun çıkartıyor. bu durumda marketlerden alanların işi zor cihaz ellerinde bayi arayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

sistem basit arkadaşlar mesela örnek teknosadan aldınız cihazı çanak hazırsa türksatta takın sonra aktivasyon için mesaj atın herşey tamamdır izlemeye başlayın :)

ya sözleşme ?
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün kurulum yapıldı. 5 kuruş para istemediler. Sadece çanak anten ince ayar cektirecektim. Trt hd ler felan çekmiyordu. 20 TL ye onu yaptırdım. Dışardada aynı paraya yapıyorlardı. Sözleşmeyi imzaladım birde kimlik fotokopisi istiyorlar o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIduayenaII I kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle izleyin. Digitürkten bağımsız Türksat kanallarını hd izleyebiliyoruz değil mi ?

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Giriş paketi 3 ay hd 12 ay hediye hocam. Giriş paketi hariç normal uydu alıcısı gibi kullanabiliyoruz zaten. Normal digiturk değilde Türksat olarak arama yapıp izleyebilirsin. Digiturk kanalları Hd bitince 10 TL kontör yükleyerek süreyi uzatabiliriz, her kontör yüklemede giriş paketi ve hd süresi sıfırlanıp baştan başlıyor giriş 3 ay hd 12 ay olmak üzere.

Merak ettiğim bi konu var. Bu ilk ay lig tv hediye. Bu haftasonu maç yok. SSS. De ertelenen maçlar izlenebilir diyor. Bu hafta hariç 4 hafta boyunca maçları izleyebilir miyiz? Yoksa bu hafta da sayılıp 3 hafta mı maç izleyebileceģiz. Müşteri hizmetlerini aradım ulaşamadım.

Ertelenen maçtan kastı yağış , olay olması durumundaki maçlar olabilir . Digitürk bu tüketici aleyhine olması zor gibi ama umarım izlersiniz
    ertelenen maç olmadığı için takvim normal işleyecek.Milli maç arası diye biliyorum bu haftayı o yüzden 3 hafta maç izlersiniz bu hafta boş geçer.
  • uLtRaMaRiNe kullanıcısına yanıt
    yibo90 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız şuan lig tv açık süresi başladıgına göre 3 hafta ancak izleriz:(

• Dijitürk işi iyice çakallığa vurmuş paket satın almak için bile mesaj gönderdiğinde 1 lira mesaj parası alıyormuş. Almayın bunların hiç bir şeyini, bırakın ne halleri varsa görsünler iyice milleti faturasız ayaklarına sövüşleyecekler ilk başta cazip görünüyor ama paket fiyatlar çok uçuk sadece Lig tv bile yıllık 840 liraya geliyor ve her ay almak için mesaj göndermek zorundasın. Almayın beyler böyle düzen mi olur ya? Yap bakalım faturasız yıllık 350 lira spor paketi modülü bak millet nasıl alıyor zaten benim Tv yada uydu alıcım modül girişli, niye ayrıyeten uydu alıcısı alıp karmaşaya ve kalabalığa sebep olunsun ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz5454 -- 31 Ağustos 2016; 22:49:35 >
  • merhaba. ben de bugün n11'deki bir satıcıdan next hero hd cihazının siparişini verdim. sormak istediğim şey, bu önümüzdeki haftasonu maç olmadığı için aktivasyonu önümüzdeki haftaya yaptırabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

merhaba. ben de bugün n11'deki bir satıcıdan next hero hd cihazının siparişini verdim. sormak istediğim şey, bu önümüzdeki haftasonu maç olmadığı için aktivasyonu önümüzdeki haftaya yaptırabilir miyim?

aldığın yer aktivasyonlu gönderiyorsa oraya rica et bir hafta sonra aktivasyon yapsınlar. sadece cihazı gönderiyorlarsa zaten senin elinde bir hafta sonra digitürkü ararsın
  • hyl-t H kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için teşekkürler. digiturku arayınca ücretsiz aktivasyon yapıyorlar mı işte o sıkıntı..
  • quote:

hocam cevap için teşekkürler. digiturku arayınca ücretsiz aktivasyon yapıyorlar mı işte o sıkıntı..

aktivasyon ücretsiz diye biliyorum.
  • aktivasyon ve iç kurulum muhabbetini bu konuda baya bir okudum ama hep sorun çıkmış gibi görünüyor. bir de ben bu uydu alıcısının direkt merkezi anten bulunuyor tv'm normalde uydu alıcılı.. o hatta takacağım turksat uydusu var. olur değil mi?
  • quote:

aktivasyon ve iç kurulum muhabbetini bu konuda baya bir okudum ama hep sorun çıkmış gibi görünüyor. bir de ben bu uydu alıcısının direkt merkezi anten bulunuyor tv'm normalde uydu alıcılı.. o hatta takacağım turksat uydusu var. olur değil mi?

Olur. Yayin Turksat uydusu uzerinden.

• Başta olumsuz yorum atmıştım ki o zaman 90 tl idi şimdi 70 gerçi yine pahalı ama digiplaydan haftalık ve sezonluk alıp üstüne birde akk yüzünden hd yayından mahrum olmak var.Alıcam zaten hd alıcım yok bu vesileyle onuda hallederiz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.