Şimdi Ara

FATURASIZ DİGİTURK ve NEXT KAMPANYASI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
14
Favori
75.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce digitürk üyeliklerim olduğu için..tc numaramla giriyorum..orda üyelik no dan tüm bilgileri görebiliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3555’e SMS göndererek kontor alımınıda telefondan lira olara mı çekiyor mesela FTRSZ SPOR EXTRA yazdım sms attım direk 35 TL yi telefondaki liradan mı çekiyor.
  • Ya Arkadaşlar Ligtv kanalındaki maça biraz baktım(empoli-inter) sonra kapandı..paketiniz desteklemiyor dedi..yanlışmı biliyorum derbisiz ligtv paketim var.ilk ay açık..kampanyadan normalde bu maçı izlemem gerekmiyor mu? Yoksa sporextra paketimi tanımlı olması lazım.
    Maç ligtv 1 kanalında yayınlanıyor ..normalde bu kanal bana açık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 21 Eylül 2016; 22:02:18 >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    bence tl'den gitmeyecek. hesabınızda bakiye olacak ve oradan düşecek. yani online işlemlerden ya da müşteri hizmetlerinden önce KONTÖR yükleyeceksiniz daha sonra bu mesajı çektiğinizde bakiyenizden düşecek. eğerki paket yapmak istiyorsanız mh aramanız daha mantıklı çünkü sms'e de 1 lira masraf alıyor. hiç iyi değil bu durum.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    bunu defalarca mh'yle görüştüm ama lig tv paketini basit yorumluyorlar. yani spor extra almadan izlenemeyeceğini iddaa ediyorlar. o yüzden spor extra almadan o maçı izlemeniz zor. ancak premier lig ilk girdiğinde manu mcity derbi maçını lig tv hd'den bedava yayınladılar göstermelik.
  • Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler..Demekki spor extra paketi istiyor okey.Anlaşılmştır..
    Bu arada SD kanallr kötü ya..Diyorum ki kaliteli bir HDMI kablo alsam faydası olurmu.Deneyiniz varmı acaba..

• Türksat LİG TV HD Kanalı -Giriş paketine bağlı değilmi ?

ben sinyal yukseltici ile izliyorum. sd kanallar dediginiz kadar kotu degil bende. uyduruk best tv de kemal sunal filmi bile goruntu kaliteli.
    macsiz ligtvhd dahil. mac harici tum yayinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctarkan -- 21 Eylül 2016; 22:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctarkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.,.yani girişteki 90+1 paketi ile 87.kanalda açık ..doğru anladım sanırım,,
    Görüntü kalitesi konusuna gelirsek görüşünüze saygı duyarım ama ben biraz rahatsız oldum..hatta ben plazma kullanıyorum ..led olsa renkler patlardı daha beter olurdu..neyse olduğu kadar izleriz bizde..Allah tan 87. Kanal HD gözlerim bayram ediyor resmen

evet. 90+1 yani macsiz ligtv hd ve sd açık.eurosport ta giris paketine dahil bundesliga ve amerika futbol ligi yayinliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Teşekkürler.,.yani girişteki 90+1 paketi ile 87.kanalda açık ..doğru anladım sanırım,,
    Görüntü kalitesi konusuna gelirsek görüşünüze saygı duyarım ama ben biraz rahatsız oldum..hatta ben plazma kullanıyorum ..led olsa renkler patlardı daha beter olurdu..neyse olduğu kadar izleriz bizde..Allah tan 87. Kanal HD gözlerim bayram ediyor resmen

87. kanalda neler var hocam
    Lig tv HD kanalı var sd kalitesinden sonra HD izlemek süper ötesi oluyor bunu anlatmak istedim..

• ctarkan kullanıcısına yanıt
    İnter maçından önce Eurosport 2 kanalına baktım..Ribery'in Golü ile kendimden geçtim resmen (ayaklar raket gibiydi)
    Bu kanalın giriş paketinde olması çok harika ..bundesliga maçlarına bakarız..yarında Emre nin maçı var.

• quote:

Lig tv HD kanalı var sd kalitesinden sonra HD izlemek süper ötesi oluyor bunu anlatmak istedim..

valla yıl olmus 2016 , japonlar 4k dan bıktı 8kyı denemeye basladılar biz hala 70 li yılların sd yayınındaıyız. Ücretsiz ulusal kanallar bile artık nerdeyse hepsi hd oldu , digiturk hala ayda 70 er 80 er tl almasına ragmen sd inadından vazgeçmedi. Ucretli platform dediğin zaman her hanalın HD muadili olmak zorunda. Lig tc 1-2-3-5-10 hepsi hd olmalı artk. Yılda 120 tl işe modulle abone olunan fil box un bile tum sinema ve belgesel kanalları HD yahu, ayıptır, gunahtır.

Sırf bu yuzden premier ligi ve euroleage basketi hd seyretmek için digiturkplay mi alsam diyorum ki 6 aylıgı 90 tl, yani aylık 15 tlye geliyor ama işte donar mı takılır mı, kotadır akk dir gene buna donuyorum. bir o bir bu karar veremedim

Aynen tamamen katılıyorum..İnşallah yeni yönetim ,bunada el atarda şu sd kanallardan kurtuluruz.
    Benim Flim paketini bile ,açtırmak içimden gelmiyor ya SD yayını ne yapayım..80₺ hediye lira var, hepsini spor kanallarına kullanacağım..
    İşin kötü tarafı cihazda dilediğin yerde portalıda yok..Olsaydı hiç değilse flimleri ordan HD olarak izlerdik..buda büyük bi eksiklik bence..

• quote:

Benim daha önce digitürk üyeliklerim olduğu için..tc numaramla giriyorum..orda üyelik no dan tüm bilgileri görebiliyorum..

Anladım hocam mhyi arıyorum üye no ile giriş yapıyorum herşey normal iş şifre almaya gelince hata oluştu bilgilerinizi kontrol edin diyor çıldırdım valla yarın arayıp sövecem artık

SD kanallar konusuna gelince bence de kalite çok kötü yani normal sdye göre bile kötü bilerek mi yapıyorlar acaba digiturk play akk olmayınca mis ama varsa işkence

Ben eurosportun giriş paketinde olduğunu unutmuşum keşke hd olsaydı ayrıca discovery science da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 21 Eylül 2016; 23:20:51 >
  • bugun teknosaya gittim faturasiz digiturk cihazi almak icin rafta 89 tl yaziyordu 1 ay lig tv bedava 60 tl hediye ama 30 tl aktivasyon ucreti vardi gorevliyle konusdm 89 tl dedi iyi dedim kasaya geldik kasada okumadi fiyati fiyatlar girilmemis dedim nolcak au an satamayiz dedi yarin gelin dedi iyi dedm cikdm mediamartk a gittom orda ayni cihaz 139 tl idi...baska teknosaya gittm dediler bizde yok diger subese 89 tl imis dedm cocuk sasirdi bi yanlislkk vardir dedi almadan geldm yarin bi daha gidicem 89 olirsa alacam yoksa 139 alimmi kararsiz kaldm 30 tk aktivasyonla 169 gelcek hediyeside 60 tl....acaba teknosa gercekden 89 mi satacak yoksa bi yanlislik mi var cihazlar yeni seriydi yeni gelmis hepsi

• raptor9999 R kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-hero-hd-turksat-faturasiz-digiturk-uydu-alicisi-aktivasyonlu-P60934253

eve aktivasyonlu geliyor birde hediye seciyorsun. sozlesmeyi kapida imzalayip gonderiyorsun. cok kolay. ben burdan aldim memnunum. tavsiye...

• 89 tl bana cok cazip geldi ayni urun ama lakin fakat satmiyorlar :) yarin bidaha gidip sansimi denicem amacm bjk gs macini kacirmamak yoksa maca gidicez giddcek en az 30 40 50

• Cumartesi günü inşallah derbiyi sorunsuz izleriz ya. Sistem mistem arızası vermez umarım.
    Neden böyle dedim .dün yaşamış olduğum hayal kırıklığı .. Ligtv de maç izlerkem pat diye ekranda "paketiniz kapsamıyor dedi ya..işte bu

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.