Şimdi Ara

FATURASIZ GENÇ AVANTAJ 6 GB KULLANAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Linkte belirttiğim bu faturasız paketi kullanan var mı ? Kullanan varsa sormak istediğim şey şu; Bu faturasız pakete geçiş yaptığım da 12 ay boyunca 34 lira olarak belirtilen fiyattan sabit olarak yararlanabilir miyim yoksa fiyat sürekli değişken mi olur ? Turkcell bayii bana faturasız paketlerin fiyatlarının sabit olma garantisinin olmadığını, fiyatın aydan aya değişeceğini söyledi fakat bu paketin açıklamasın da 12 ay boyunca belirtilen fiyattan kullanabileceğim yazıyor. Eğer ki bu paketi kullanan birisi varsa aydınlatabilir mi ?

Ayrıca bu paketin 2020 31 marta kadar geçerli olduğu yazıyor bu son başvuru tarihi mi yoksa 34 liradan kullanabileceğim son tarih mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 17 Şubat 2020; 13:48:9 >

• 31 mart'a kadar o paket müşteri alımına açık, 31 mart'a kadar pakete SMS yoluyla başvuran herkes 12 ay 34 liradan faydalanır.

Tabii Turkcell'in sağı solu belli olmaz, her ne kadar 31 mart'a kadar fiyat bu dese de yarın birgün sen dahil olmadan fiyatı arttırabilir.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Peki 31 mart öncesi bu pakete giriş yapsam 12 ay 34 liradan kullanabileceğim kesin mi yoksa taahhüt olmadığı için fiyatta değişiklik yapılabilme ihtimali var mı Turkcell'in ?
  • Kullanırsın, SMS ile başvurunun özelliği o. Detaylarda da yazıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Turkcell bayii çok güven vermedi fiyatın her ay değişebileceğini söyledi.
  • Faturalıya geçirip prim almak için faturasızı o şekilde öcü olarak anlatıyorlar

O paketin konusunu ben açtım aylar önce, ilk açtığımda da 34 liraydı hala daha öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Şubat 2020; 14:54:36 >
    Zaten taahhüt olmayacağı için sıkıntı yok, denerim bir problem olursa değiştirme imkanım olur. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.