Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bandogge

Hocam Vodafone da bu aralar pek avantaj namına bir şey yok.
    Sosyal medya kullananlar için sınırsız insta face YouTube paketleri belki bir avantaj sayılabilir ancak o haliyle de fiyat çok artıyor. Bir yerden Verse diğer yerden almayı iyi biliyor Vodafone.
    Anladım hocam,teşekkür ediyorum cevabınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vodafone da şu an sadece "sana Özel" olarak görünen 2 paket var avantajlı onlara da yeni tasimayla dahi gelen olsa geçirmiyor.

23 GB 25 TL. ve 30 GB 40 TL.

Satın alma hakkini da 10 adet ile sınırlamislar. Hakkım dolunca ben de yeni bir taşıma araştırma arayışına gireceğim
    benım ılgılendıgım paketlerde bu paketler..acaba herkese varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Aralık ayı ve Ocak ayının ilk haftasina kadar olan surecte hattını Vodafone a tasiyanlara bu "sana özel" isimli paketler uygulama üzerinden gorunuyor. Şu an taşıyanlara ne yazik ki görünmüyor. Forumda yakın zamanda bunlari alabilmek için taşıyan arkadaşlarımız var onlarin da beyanı görünmediği yönünde.

Mevcut abone için ki sanıyorum yeni tasiyanlarda alabilir, 40 TL 10 GB , 50 TL 14 GB , 60 TL 18 GB paketleri var

• Bi ara a101 vodafone alt yapısını kullanarak bimcell gibi hat veriyordu.vodadonun alt yapsını kullanan var mı suanda ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vadofone da yeni hat almak ne kadar şuan?
  • 33 gb 750 dk 250 sms 33 tl ödüyoduk paket kalkmış bana özelden :D işin yok şimdi operatör değiştir ne saçma salak bi sistem ya hattını yeni taşıyanlar yararlanabilir diyor gidip türkcelle geçicem biraz orda takılalım bakalım
  • 28 günlük paketler resmen soygun
  • quote:

Aralık ayı ve Ocak ayının ilk haftasina kadar olan surecte hattını Vodafone a tasiyanlara bu "sana özel" isimli paketler uygulama üzerinden gorunuyor. Şu an taşıyanlara ne yazik ki görünmüyor. Forumda yakın zamanda bunlari alabilmek için taşıyan arkadaşlarımız var onlarin da beyanı görünmediği yönünde.

Mevcut abone için ki sanıyorum yeni tasiyanlarda alabilir, 40 TL 10 GB , 50 TL 14 GB , 60 TL 18 GB paketleri var
    Bu 40 TL 10 GB , 50 TL 14 GB , 60 TL 18 GB paketlerinin üzerinde yanımda uygulamasında 2 kat GB yazıyor eğer alınan paketi 2 ile çarpıyorsa yani 40 TL 20 GB oluyorsa o zaman avantajlı olabilir alıp deneyen var mı acaba?
  • ferrai F kullanıcısına yanıt
    İki kat hali bu kadar demek istiyor kelime oyunu yapıyor hocam.

Eskiden 2 kat yazmıyordu sadece kolay paket yazıyordu ama açıklamasında " aynı fiyata 2 katı fazla içerik alma fırsatıni kaçırmayın" gibisinden bir şey diyordu.

Yersen 2 katiymis. nerde görülmüş 5 GB 40 lira. Şaşkın Vodafone.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

28 günlük paketler resmen soygun
    Türk Telekom'dan Vodafone faturasız tarifeye geçtim. Süper Kolay Paket 5'i kullanıyorum. 250 sms, 750 dk ve 5gb 25 TL. Şahsım adına bundan uygun tarife bulamadım.
  • gokh4n G kullanıcısına yanıt
    Vodafone yenilenen 8 gb tarifesindeyim.7gb 750 dk 250 sms 27 tl idi. 32 tl oldu yeni fiyatı.Tarifeye 1 gb daha eklemişler.Bahsettiğiniz telekomun paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum,fakat vodafone hattımda 16 tl bakiyem var.Bu paraya ne oluyor bu tip transfer durumlarında bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

Vodafone yenilenen 8 gb tarifesindeyim.7gb 750 dk 250 sms 27 tl idi. 32 tl oldu yeni fiyatı.Tarifeye 1 gb daha eklemişler.Bahsettiğiniz telekomun paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum,fakat vodafone hattımda 16 tl bakiyem var.Bu paraya ne oluyor bu tip transfer durumlarında bilginiz var mı ?
    Faal mi ki paketler tt de ki?

• Yanımda uygulamasını güncelleyince süper kolay paketler kayboldu..23 gb 25 tl ye alınan pakette kalktı mı böylece

• Vodafone da 30 gun mu kalmak gerek 90 gun mu? Baska hatta gecıs ıcın

• xweser X kullanıcısına yanıt
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yeni Fırsat Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/yeni-firsat-paketleri.aspx

buradan baktım,teyit edin müşteri hizmetlerinden isterseniz.
  • vodafone bayisi veya bayide çalışan var mı birşey deneyeceğim..
  • Arkadaşlar operatörlerin son çakallığını farkettinizmi? Kontörlü hatlar 28 gün olarak hesaplanıyor. Bu artık günleri topladığında operatör 1 ay karlı oluyor. Buna dikkat ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elkasmirza

Arkadaşlar operatörlerin son çakallığını farkettinizmi? Kontörlü hatlar 28 gün olarak hesaplanıyor. Bu artık günleri topladığında operatör 1 ay karlı oluyor. Buna dikkat ediniz.
    (30 günlük normal paket+telsiz kullanım ücreti) fiyatı ile (28 günlük paketin içindeki telsiz kullanım ücreti) fiyatını gün sayısına bölerek karşılaştırmak lazım.

• "Süper Kolay Paket 25" paketi, hangi hatlar için geçerli? Yeni taşıdığım numarayı girince bu paket seçeneklerden kalkıyor? 1 yılı aşkındır, Vodafone üzerinden açılmış ve hiç taşınmamış numara için de aynı şekilde bu seçenek yok?

Bunu almanın bir yolu var mı?

www.vodafone.com.tr
    Fatura Öde | TL Yükle | Kolay Paket Yükle
    https://www.vodafone.com.tr/yanimda/kolay-paket-yukle

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.