Şimdi Ara

Faturasıza Geçişte 30 TL İadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 adet tt hattım var, birtanesini zamanında efsane prime 20GB kullanırken faturasıza geçirttim ve faturasıza geçtiginde son fatura olarak 126 TL bi bedel çıkacağını bunun 30 TL'sinin faturasıza geçtiğimde hattıma yükleneceği söylendi. Hat faturasız oldu 126 TL'yi ödedim ama 30 TL yüklenmedi. Neyse ertesi ay bu hattı faturalı bir tarifeye geçirdim 1 ay kullanıp geçenlerde tekrar faturasıza geçirdim ve mh yine 30 tl faturasıza geçiş ücreti olduğunu ve hat faturasız olduğunda hatta yükleneceğini söyledi.

Şimdi ilk faturasıza geçişte 30 TL'yi yüklemediler, muhtemelen yine yüklemeyecekler. Arayıp söylemek mi gerek bilmiyorum, toplam 60 lira olacak ve TT'a yedirmek istemiyorum.

İade falan yaptırabiliyormuyuz ve nasıl? Yoksa sadece paket yapmak için geçerli olan 30 TL'mi anlamadım.

Hat online işlemlerde yaklaşık 15 gündür böyle. 30 TL falan yüklenmedi.
    Faturasıza Geçişte 30 TL İadesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TT yıllardır yaptigi birşey geri alabileceğinizden supheliyim..faturasız hatta cevireceginize hattı taşımanız daha mantıklı olurdu en azından para kaptirmazdiniz

• Hattı Turkcell'e taşıdım ama maalesef 60 lira üf oldu.

Bidaha da tövbe.

• Twitterdan TT destek hattina yaz hallederler. Mh ile ugrasmassin mudurlukden ararlar seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Twitterdan TT destek hattina yaz hallederler. Mh ile ugrasmassin mudurlukden ararlar seni.
    Abi hattı taşıdım güme gitti.

• Aynı durum benimde başıma geldi. 30 lira uygulamada görünmüyor, paket alınamıyor. Bakiye sorgulama servisini aradığınızda 30 lira hediye bakiyeniz olduğunu öğreniyorsunuz. Ben durumu anlayana kadar müşteri hizmetleriyle görüşürken bu hediye bakiyenin bi kısmı bitmişti. Hediye bakiye olayı müşteriyi kandırmaktan başka bişey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.