Şimdi Ara

Faturaya dahil telefon önerisi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce GM discovery aldım ilk başlarda memnundum gayet yeterliydi ama son 4-5 aydır telefondan sogudum kasmalar başladı kamera yeterli gelmiyor hızı hoşuma gitmiyor bu gibi sorunlar yaşıyorum... Gelelim konumuza vodafone hattımın üstüne faturaya ek telefon almak istiyorum.Verebileceğim tutar 1000 tl +- 100tl olabilir. Sizin bana bu fiyat aralığında önerebileceğiniz telefonlar nelerdir? Ben ufak bi araştırma ile discovery 2 plus turkcel t60 vodafone smart 6 gibi cihazlar buldum discovery 2 fiyat ve özellik bakımından ağır basıyor şuanda. Cevaplarınızı bekliyorum...

• Zenfone 2 düşünür müsünüz
  • Bugun gittim vodafone bayisine adama dedim discover 2 plus alacam diye ayda 14 lira farkla lg g3 16 gb lık modeli önerdi büyük ihtimalle onu alıcam gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastating24

Bugun gittim vodafone bayisine adama dedim discover 2 plus alacam diye ayda 14 lira farkla lg g3 16 gb lık modeli önerdi büyük ihtimalle onu alıcam gibi..

g3 alana kadar htc e8 alın
  • g3 bana 95 liraya geliyor aylık e8 almak isterdim tabi ama o aylık 115 lira arada 20 lira fark var şimdi dicenki onu veren onuda verir ama ben 80 liradan fazla ödiyemem diyordum g3 uygun olunca biraz aileden yardım ile +15 lira yı zar zor aldım yani bi +20 daha almam mümkün deil ama önerin için teşekkürler gerçekten iyi bir telefon e8..
  • quote:

g3 bana 95 liraya geliyor aylık e8 almak isterdim tabi ama o aylık 115 lira arada 20 lira fark var şimdi dicenki onu veren onuda verir ama ben 80 liradan fazla ödiyemem diyordum g3 uygun olunca biraz aileden yardım ile +15 lira yı zar zor aldım yani bi +20 daha almam mümkün deil ama önerin için teşekkürler gerçekten iyi bir telefon e8..

tamam o zaman olabilir smart 6 ya da bir bakın derim
  • quote:

Bugun gittim vodafone bayisine adama dedim discover 2 plus alacam diye ayda 14 lira farkla lg g3 16 gb lık modeli önerdi büyük ihtimalle onu alıcam gibi..

G3 alınabilir ama 16gb olanı iyi değil, 32gb almanız daha mantıklı.Arada hem hafıza hem ram farkı var.2gb ram yetmiyor G3'e.
  • Arkadaşlar g3 16lık modeli aldım ben mi çok taktım yoksa bu telefonun şarjı biraz hızlmı bitiyor ?
  • quote:

Arkadaşlar g3 16lık modeli aldım ben mi çok taktım yoksa bu telefonun şarjı biraz hızlmı bitiyor ?

Yok sen takmadin telefonun zayif tarafi o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.