Başlıkta da belirttiğim gibi faturaya ek telefon almayı düşünüyorum.Ama iPhone 4 ve Galaxy S3 arasında kaldım.Normalde iPhone modellerinden 4S alırdım ama fiyatı tuzlu geldiği için 4 düşünüyorum.Sizce hangisini alayım.İ4' e eski,boşuna verme para diyenler var.Sonuçta kontrat imzalayacağım için eski telefona para vermek saçma geliyor o yüzden S3 hala aklımın bir kenarında(ne kadar tavsiye etmeselerde). NOT:İ4'ün 8gb hafızası var,yetmez diyorlar(16gb stokları bitmiş,sadece 8gb olan kampanyaya dahil)
Telefonu kaç yıl kullanacaksınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: justimefor
Hocam 3-4 sene kullanırım herhalde.Çünkü temiz kullanan birisiyim.8. sınıftan beri samsung e250 kullanıyordum 1,5 sene öncesine kadar.şimdi idareten 6300 kullanıyorum.Yeni alacağım telefonu da uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: L^Rouge
quote:
Orijinalden alıntı: justimefor
Hocam 3-4 sene kullanırım herhalde.Çünkü temiz kullanan birisiyim.8. sınıftan beri samsung e250 kullanıyordum 1,5 sene öncesine kadar.şimdi idareten 6300 kullanıyorum.Yeni alacağım telefonu da uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.
Uzun süre kullanacaksanız iphone tercih edin ama seneye işletim sistemine günceleme almamaya başlayacak artık. Gerçi s3te almaz seneye ve iphone'ların hepsi s3ten daha kararlı s3 seneye takılmaya başlar. Eğer 4s e çıkabiliyorsanız 4s tamamen işinizi görecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme