Şimdi Ara

Faturayı Üzerime Almamam İçin Direnen Ev Sahibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğalgaz ve su benim üzerime fakat ne hikmetse ev sahibi özellikle elektrik aboneliğini üzerime almamam için direniyor her türlü numarayı yapıyor. Dairenin deprem sigortası yokmuş üzerime alamadım ev sahibini aradım şuan yapamam meşgulüm param yok falan demeye başladı hala da yapmadı. Bu adam 50 yerden kira alıyor 2 tane arabası var kendi evi var sigorta yapacak parası mı yok yani. Özellikle neden elektrik onu çözemedim. Elektrik bunların üzerine fatura gelince onların ismi yazıyor ne gibi bir çıkarları olabilir sizce? Faturam çok yüksek geliyor bunun da etkisi olur mu?

• Zorunlu deprem sigortası yaptırmamak için kendi üzerinde tutuyor işte. Zamanında gerekmediği için abonelik onun adına açılmış. Şimdi kiracının kendi üzerine alabilmesi için dask istiyorlar. Adam da oraya para vermek istememiş. Başka bir çıkarı olması mümkün değil. Faturanın yüksek gelmesinde onun etkisi sıfırdır rahat olun. Aslında ev sahibinin üzerine olması daha iyi bir şey kiracı için. Ödemediğinizde muhattap siz olmuyorsunuz çünkü .  Ama siz ödeyin yine de.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Ya bazen binaya fatura gelmiyor nedense ne kadar faturam var bilmiyorum bazen kesme ihbarnamesi falan gelince yada 2 tane ödenmemiş fatura olunca hemen beni arıyor neden ödemiyorsun diye resmen hesap soruyor bana o yüzden biraz kıl kaptım herife.

• Bence ev sahibi sana iyilik yapıyor. Bırak onun üstüne olsun demek ki sana güveniyor. Yukarı da arkadaş doğru demiş sadece dask yaptırmamak için böyle yapıyordur. Ben geçen ay evimi kiraya verdim ama daskı da yeniletmistim zaten elektirigi doğalgazı felan üstüne aldırdım kiracının.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Otomatik ödeme talimatına bağlasanıza hocam. Ben hiç ilgilenmiyorum bile gelen kağıtlarla. Direkt mobil bankacılıktan takip ediyorum.

• tesisat no yu al, cep bankacılığından kontrol et.

ilk kez gördüm faturayı üzerine alamayan birinin hırgür çıkardığını.

bayan mısın yoksa. !! 

• Kirayi ödemezsen elektrik su v.b odemeler uzerine olduğu için direkt kapattirmak için çunku devlet sağolsun kiraciyi dibine kadar koruyor kirayi odemeyeni evden cikartamiyorsun 1-2 yıl genelde bu iş içinde bu yuzden mafya tutuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Nisan 2022; 16:12:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.