Şimdi Ara

Yasal Sahibi Olmadan Hattı Üzerime Almam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kullandığım turkcell hat yaklaşık 15 senelik ve 13 senedirde ben kullanıyorum. Hattı üzerime alıp micro sim kart almam gerekiyor. Ancak hattın yasal sahibine yıllardır ulaşılamıyor. Turkcell bayileri hattın sahibi olmadan devir yapmıyor. Bu sorunu çözebilecek yani hattın yasal sahibi olmadan hattı benim üzerime aldırabilecek varmı? Bu işlemi yapacak kişiye komisyonunu verebilirim yeterki hattı üzerime kaydettirebilsin. Özelden veya buradan yardımcı olabilecek varsa yardımını bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yasal Sahibi Olmadan Hattı Üzerinize Alma

Yasal olarak bir hat sahibi olmadan söz konusu hattı üzerine almak veya numarayı taşımak mümkün değildir. Bu tür işlemler yalnızca hat sahibinin izni ve bilgisiyle gerçekleştirilebilir.

Bunun yerine, hat sahibi olmadan numara taşıma sürecinde aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Hat Sahibiyle İletişime Geç: Hat sahibine ulaşarak numaranın üzerine alma isteğinizi iletin.
    • Yetki Belgesi Al: Hat sahibi, size numarayı üzerine alma yetkisi veren yazılı bir belge vermelidir.
    • Yeni Operatöre Başvur: Yetki belgesi ile birlikte yeni operatöre numara taşıma talebinde bulunun.
    • Hat Sahibinden Onay Al: Yeni operatör, hat sahibinin onayını almak için kendisiyle iletişime geçecektir.
    • İşlem Tamamlandı: Hat sahibinin onayı alındıktan sonra numara taşıma işlemi tamamlanacaktır.

Önemli Not:

• Hat sahibi olmadan numara taşıma işlemi, yalnızca hat sahibinin izni ve onayı ile gerçekleştirilebilir.
    • Yetki belgesi olmadan numara taşıma talebinde bulunulması yasal değildir.
    • Hat sahibi olmadan hat taşıma veya operatör değiştirme işlemleri yasal değildir.

Bu süreç boyunca herhangi bir sorun yaşarsan, yeni operatörün müşteri hizmetlerinden yardım alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alman imkansız yeni hat alman gerekir
    Bir ara hatlar kullanıcı kendi üstüne alıyordu
    Sen niye almadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona gerek yok micro sim ebatinda normal kartimi kesmistim ben bu is icin tirnak makasi ideal sen de oyle yap:D

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Alman imkansız yeni hat alman gerekir
    Bir ara hatlar kullanıcı kendi üstüne alıyordu
    Sen niye almadın

Askerden yeni gelmiştim haberim yoktu. Yani iş işten geçti o kanun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Ona gerek yok micro sim ebatinda normal kartimi kesmistim ben bu is icin tirnak makasi ideal sen de oyle yap:D

Dün akşam makasla kestim şuan g4te sorunsuz kullanıyorum ama ilerisi için bi çözüm bulamazsam mecbur yeni hat almalıyım. Çünkü bu hattı nano yaparsam parti çıkar çipi büyük

• annemim üzerine olan hattı bimcell e geçirmek için bim mağazasına gidiyorlar ve hattın babamın üzerine olduğunu zanneden bizimkiler babamın kimlik fotokopisini veriyorlar. Ben olmaz reddederler hat geçişi için boşuna beklemeyin gidip yeniden doğru kimlikle başvurun dememe rağmen beklemeyi tercih ettiler ve hat turkcell den bimcell e geçti.

Sizde bunu deneyebilirsiniz. Kendi kimliğinizle bimcell e başvurun. Hattınız bimcell e geçtikten sonra hat sizin üzerinize geçmiş olur. ondan sonrada ne isterseniz onu yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozen -- 3 Mart 2016; 13:28:20 >
  • Hattınızı 4.5 G geçirmek istediğinizi söyleyin.Ücretsiz evinize kadar sıfır hat geliyor.Bu sayede eski olan hattımı yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 3 Mart 2016; 16:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13 senedir kullandıgınız hattın yasal sahibine nasıl yıllardır ulaşılamıyor merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hattınızı 4.5 G geçirmek istediğinizi söyleyin.Ücretsiz evinize kadar sıfır hat geliyor.Bu sayede eski olan hattımı yeniledim.

Online işlemlerde vardı kaldırmışlar siz nasıl istediniz? Peki hat kimin üzerineydi? Hattın sahibinin soyadı ile senin soyadın vs. aynımı? Gelen kurye sıkıntı çıkarırmıki benimde aklıma o yöntem gelmişti ama müşteri hizmetleri hattı kurye sadece hat sahibine teslim eder demişti.

quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

13 senedir kullandıgınız hattın yasal sahibine nasıl yıllardır ulaşılamıyor merak ettim

Abimin ilk işyerindeki birinin üzerineydi. O kişiye şuan ulaşma ihtimalimiz yolda içi para dolu çanta bulma ihtimalimizden daha düşük maalesef
    quote:

Hattınızı 4.5 G geçirmek istediğinizi söyleyin.Ücretsiz evinize kadar sıfır hat geliyor.Bu sayede eski olan hattımı yeniledim.

Peki hat kimin üzerineydi? Hattın sahibinin soyadı ile senin soyadın vs. aynımı? Gelen kurye sıkıntı çıkarırmıki benimde aklıma o yöntem gelmişti ama müşteri hizmetleri hattı kurye sadece hat sahibine teslim eder demişti.

quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

13 senedir kullandıgınız hattın yasal sahibine nasıl yıllardır ulaşılamıyor merak ettim

Abimin ilk işyerindeki birinin üzerineydi. O kişiye şuan ulaşma ihtimalimiz yolda içi para dolu çanta bulma ihtimalimizden daha düşük maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 3 Mart 2016; 22:34:11 >

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam aramıştım 4.5 G hat istiyorum demiştim adres felan aldılar.Sende iş yerine felan iste imza atıp alıyorsun bu kadar ücretsiz yenileniyor.Kuryeye deki kimliğimi evde unuttum felan şirkete istersen daha iyi olur.Türkcell'den fatura geliyorsa onu felan gösterin.Bu arada 118 80 arayın kendi numaranızı verin kimin üzerine adı soyadı söyler bu hattın sahibine ait numaraları söyler ararsınız durumu anlatırsınız.Bir çok seçenek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 4 Mart 2016; 2:47:53 >
  • quote:

Hocam aramıştım 4.5 G hat istiyorum demiştim adres felan aldılar.Sende iş yerine felan iste imza atıp alıyorsun bu kadar ücretsiz yenileniyor.Kuryeye deki kimliğimi evde unuttum felan şirkete istersen daha iyi olur.Türkcell'den fatura geliyorsa onu felan gösterin.Bu arada 118 80 arayın kendi numaranızı verin kimin üzerine adı soyadı söyler bu hattın sahibine ait numaraları söyler ararsınız durumu anlatırsınız.Bir çok seçenek var.

Ne zaman istemiştiniz. Kimliği unuttum durumu yaş iş kurye ona kalıpta vermez bence. Hat kontörlü.

• Gazozen G kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi Turkcell'den Vodafone'a geçiş için yapsam, hattın sahibinin kimlik fotokopisi yerine kendi kimlik fotokopimi versem, hem hattımı taşımış hem de kendi üzerime almış olur muyum?

• RavenTheBlack kullanıcısına yanıt
    Hattın yasal sahibi olmadan hiç birşey yapamazsınız.Yeni hat çıkartın.Şimdi başka yollarla sim kartını çıkarttırsan bile ileride başka problemler çıkacaktır.Adam E-Devletten hattı görse kapattırır.Ortada kalırsın en mantıklısı yeni hat alınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenTheBlack

Aynı şeyi Turkcell'den Vodafone'a geçiş için yapsam, hattın sahibinin kimlik fotokopisi yerine kendi kimlik fotokopimi versem, hem hattımı taşımış hem de kendi üzerime almış olur muyum?

Geçiş yaparken hat sahibinin kimlik kontrolü yapılıyor turkcellde böyle yazıyor hat sahibi olmazsa hat taşıma olmuyor tabi bimdeki çalışan ona bakmadan onaylamış olabilir ama vodafoneda falan bu mucize olur. Zaten bimcelle geçirsem hat sahibide yine değişmeyecek ve 3 ay sonra bimcellden turkcelle geri taşıyacağımda turkcell onaylamayacak bimcellde kalıcam o yüzden bu iş yaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.