Şimdi Ara

Favori Versiyonunuz Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreçte-kısa süreçte oynamalık favori versiyonlarınız ne/neler?eski versiyonlar diyen kesimden misiniz yoksa güncellemelere ayak uydurulmalı diyen kesimden misiniz?

97d,1.00,s2,s3,s4,s6,s8,s9 sizin görüşünüz nedir?

bunu aynı zamanda şundan dolayı soruyorum; trde hala düzenli mu online oynayacak kitle var mı kaldı mı,varsa talepleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceOfSpade -- 25 Aralık 2015; 10:21:46 >

• 97d candır. Magus, Flaming Phoneix, Mace of Gimli, Mace of King, Phantom Mace...
  • Bence Season2. Çünkü ne eski ne yeni orta dereceli klasik bir versiyon.
  • 1.1 E .Dark Lordun şahlandığı versiyondu.Str kasıp kargayla kesmediğimiz adam kalmazdı.DL ye özel bir sempatim vardı.Bildiğim kadarı ile de bu versiyondan sonra ,DL eskisi kadar güçlü olamadı.Sahi,çok uzun süredir oynamıyorum,versiyon 2 den bu yana.DL nin canlandığı başka bir versiyon var mı?Sezon 2 de yüksek int ile müthiş dmgler çıkıyordu ancak,full ref. setler yüzünden bizde yatıyorduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim favorim season 10 filesleri piyasaya çıkmamış olsada yeni karekterin skilleri çok güzel bulabilirseniz bi girin sadece skillerini test edin derim oynamasanızda olur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.