Şimdi Ara

Favori yok şanslar eşit (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Adam gelmiş Beşiktaş taraftarına köpek diyor ama bölüm uzaklaştırması almamış hala. Zaten bu bölümdeki tüm mesajları provokasyondan ibaret.

Cidden bu forum yönetimi neye göre ceza veriyor? Bu tip bir Gs taraftarına ergen dedim diye 15 gün uzaklaştırma yediğimi bilirim ben. Söz konusu GS'li bir üye olunca siz anca mesaj silin.

Şikayetlerde sorun var galiba dün gece 04.30 dan beridir bekleyen şikayet var hala bakılmamış. Sanırım bakan yok fazla. Ayrıca bende nelerden uyarı puanı aldım millet hakaret eder bir şey vermezler
  • Yaz gelince buralar bole sen sakrak iste. Okullar acilinca birden sonuyor. Neden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Adam gelmiş Beşiktaş taraftarına köpek diyor ama bölüm uzaklaştırması almamış hala. Zaten bu bölümdeki tüm mesajları provokasyondan ibaret.

Cidden bu forum yönetimi neye göre ceza veriyor? Bu tip bir Gs taraftarına ergen dedim diye 15 gün uzaklaştırma yediğimi bilirim ben. Söz konusu GS'li bir üye olunca siz anca mesaj silin.

Şikayetlerde sorun var galiba dün gece 04.30 dan beridir bekleyen şikayet var hala bakılmamış. Sanırım bakan yok fazla. Ayrıca bende nelerden uyarı puanı aldım millet hakaret eder bir şey vermezler

Şikayetlerde sorun olduğunu zannetmiyorum. Az evvel başlıklara bakarken bizden bazı arkadaşlar (Onbrk vs.) bugün uzaklaştırma almışlar onu farkettim.

Forumdaki her takımın taraftarı hatta aklı başındaki Galatasaraylı arkadaşlar bile bu çocukça mesajlar atan bazı GS'lilerden şikayetçi ama yaptırım yok.

Şu forumda 2 kere uzaklaştırma aldım 1.'si "Ergen" 2.'si "Terbiyesiz" kelimesini kullandığım için. Herhalde köpek lafını ben kullansam sınırsız çizerlerdi.

• 2 sezon önce de mahalle takımı muamelesi yapılıyordu Galatasaray'a, ne oldu, adamlar şampiyon oldular.
    Bırakın bu boş beleş fanatizmi arkadaşım, derbi maçı bu, inönüde oynanıyor, inönü atmosterini elin ingilizi bile sizden daha iyi biliyor.
  • inşallah temiz maç olur tahmini 2-1 biter gs alır.beşiktaşında kazanma ihtimali az değil bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Favori karikatürlerimden biri...

Provokatörle tartışmaya artık girmemeye karar verdim ben.Her ne kadar haklı olsamda dayanamayıp hakaret ediyorum ve ceza yiyorum.
    Sanada tavsiye ederim hocam.Görmezden gelmek en iyisi,sinirlerin bozulmamış olur.
    Şurda futbol hakkında iki kelam bile edemiyoruz hemen tartışma çıkıyor valla ben bu durumdan çok şikayetçiyim.Hangi konuya girsem hep bi tartışma.

Aynen hocam söylediklerinin hepsine katılıyorum, futbol konuşulmuyor ki artık konu hemen tartışmaya, yarışmaya, karalamaya dönüyor sonra millet birbirine düşman oluyor :)) Önyargıya alışmış milletimiz zaten, hemen genelleme yapıp 3-5 kişinin yaptığını bütün herkese malediyor iş daha da büyüyor. Üstelik bunlar forum ortamında da oluyor işin komik tarafı o :D Belli başlı kişiler var zaten konuşulabilen, konuşulamayanlarla muhatap olmaya değmiyor.

• Bu kadar Beşiktaş'in kucumsenmesi sadece ve sadece YD yuzunden. Besiktas taraftari hep takimlarinin arkasinda durdu. YD doneminden beri hatta 100. yildan beri istedikleri gibi takimlari olmadi. Simdi de geride birakilan hasar acikca ortada. Biz de yasadik ayni karin agrilarini. Benim bile zoruma giderdi. Bu takim birilerinin beceriksizlikleri yuzunden bu halde. Dusene bi tekme de vurmak derler buna. Ben Galatasarayli olarak bu ergenleri kiniyorum. Yaptiginiz ayip. YD gibi bi baskan da biz de olsaydi napardiblniz cok merak ediyorum..

• 2 takımında zor günleri oldu. Kendi taraftarlarının protestolarıyla karşı karşıya geldiler. Büyük ekonomik zorluklar çektiler. Bu da bir dönem şuan Galatasaray üstün görünüyor daha oturmuş görünüyor yarın belki fener belki beşiktaş böyle olacak kim bilir. İş Avrupa ya geldiginde eger bir Galatasaray taraftarı Beşiktaş'ı ya da Fenerbahçe yi desteklemiyorsa o zaten bırakın bir takımı desteklemeyi Türklügünden şüphe duymak gerekir. Örnegin : Fenerbahçe spartak moskova maçında ben Galatasaraylı olmama rağmen normal gs-fb maçında küfür ettigim oyuncuya haydi oglum bastır diyorsam diyebiliyorsam bunu bana sadece FUTBOL aşkı yaptırabilir :)

Konunun dışına çıktıgımın farkındayım özet olarak bırakın geçmişi ezici maglubiyetleri tartışmayı taraftar olaylarını tartışmayı. Galatasaray 2000 yılında kupayı aldıgında tüm Türkiye sokaktaydı hep birlikte agladık. Lig içindeki çekişmeden çok avrupada başarılı olup adımızı tüm dünya'ya duyurmalıyız. Neyse biraz daha yazıcam özetle bitmez bu

Her ne kadar futbolcuların tahriki olsada İnönü de eboue ye meloya gösterilen tepkide yanlış düşünen futbol anlayışında sorun olanlar tarafından ıslıklandı. İsimler önemli degil bunu Galatasaray taraftarı yapsa yine eleştirilmesi gerekir.

Beşiktaş Galatasaray kardeş kulüptür aslında tüm takımlar öyledir de biz daha kardeşiz bence :D Beşiktaş 2. başkanının bile biz Galatasaray a kırgınız deyip taraftarı alevlendirmesi zaten Türk futbolundaki yöneticilerin yanlışlarını gözler önüne seriyor bu tip durumlardan örnek alınmamalı geçen sezon fair play lig uygulamasındaki durumu bi aklınıza getirin Beşiktaş ligin en diplerindeydi bence bu tip durumlardan örnek alınarak biraz daha sakinleşmesi gerekiyor tarafların :)

• quote:

quote:

quote:

Provokatörle tartışmaya artık girmemeye karar verdim ben.Her ne kadar haklı olsamda dayanamayıp hakaret ediyorum ve ceza yiyorum.
    Sanada tavsiye ederim hocam.Görmezden gelmek en iyisi,sinirlerin bozulmamış olur.
    Şurda futbol hakkında iki kelam bile edemiyoruz hemen tartışma çıkıyor valla ben bu durumdan çok şikayetçiyim.Hangi konuya girsem hep bi tartışma.

Aynen hocam söylediklerinin hepsine katılıyorum, futbol konuşulmuyor ki artık konu hemen tartışmaya, yarışmaya, karalamaya dönüyor sonra millet birbirine düşman oluyor :)) Önyargıya alışmış milletimiz zaten, hemen genelleme yapıp 3-5 kişinin yaptığını bütün herkese malediyor iş daha da büyüyor. Üstelik bunlar forum ortamında da oluyor işin komik tarafı o :D Belli başlı kişiler var zaten konuşulabilen, konuşulamayanlarla muhatap olmaya değmiyor.

Bu konunun çözümü aslında basit taraftar forumunu toptan kapatmak Biz o kadar da medeni bi ülke değiliz daha tartışmayı bile bilmiyoruz.
    Sırf bu kavgalar yüzünden ayrılanlar oldu forumdan.Bizden Reef1905 sizden ilkerinanç.Hele ilkerinanç a yapılan haksızlığı ömrüm boyunca unutamayacağım.Adamı taraftar bölümünden soğuttular.Soğutanlar da ergenler malesef.Babaları yaşındaki adama forum ortamında anca boruları öttü.Karşısına geçseler korkudan altlarına kaçırırlar seslerini çıkaramazlar ama işte diyorum forum ortamı olunca nedense herkes Polat Alemdar kesiliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konunun çözümü aslında basit taraftar forumunu toptan kapatmak Biz o kadar da medeni bi ülke değiliz daha tartışmayı bile bilmiyoruz.
    Sırf bu kavgalar yüzünden ayrılanlar oldu forumdan.Bizden Reef1905 sizden ilkerinanç.Hele ilkerinanç a yapılan haksızlığı ömrüm boyunca unutamayacağım.Adamı taraftar bölümünden soğuttular.Soğutanlar da ergenler malesef.Babaları yaşındaki adama forum ortamında anca boruları öttü.Karşısına geçseler korkudan altlarına kaçırırlar seslerini çıkaramazlar ama işte diyorum forum ortamı olunca nedense herkes Polat Alemdar kesiliyor

Bu bölümü kapatırlarsa da konu dışını batırırlar hocam.Bloklamak en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu dışı zaten batmış vaziyette hocam Taraftar bölümüyle birlikte orayı da uçururlarsa tadından yenmez
    Bloklamak çözüm değil ki.Blokladığın kişinin mesajını biri alıntı yaparsa zaten ne yazdığını görmek zorunda kalıyoruz.Yönetim şu blok konusunu halletse çok iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

quote:

quote:

quote:

Konu dışı zaten batmış vaziyette hocam Taraftar bölümüyle birlikte orayı da uçururlarsa tadından yenmez
    Bloklamak çözüm değil ki.Blokladığın kişinin mesajını biri alıntı yaparsa zaten ne yazdığını görmek zorunda kalıyoruz.Yönetim şu blok konusunu halletse çok iyi olur.

Doğru söylüyorsun hocam da ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor.

150 kişi bloklamışım.

• Yaa internetten lig tv nasil izleyebilirim?

• Derbinin favorisi olduğunu kim sölemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

BJK ve TS'ye derbi rakipleri olarak saygı duyuyorum. Kolay derbi asla olmaz. Biliyorum ki, yaşı küçük ya da tez kanlı bazı taraftarlarımız saygısızlık yapıyor. Ama bunu genele maletmemenizi umuyorum

sağolasın, senin gibi üyelerin hatrına ben hala gs ye sempatiyle bakıyorum zaten

Önceden bende bjk'ye düşman gözüyle bakmazdım ama, fitili sizin taraftar ateşledi geçen sezon

ah canımm çok mu kızdın sen kıyamam

• quote:

Beşiktaş'ınıza çok güveniyorsanız, imzasına iddaya hazırım haberiniz olsun.
    Zamanı siz seçin.

gel 1 ayına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Zamanı siz seçin.

gel 1 ayına?

Heh, iyiki maçtan önce foruma bir girip bakayım demişim
    Tamam anlaştık ben GS alır diyorum, sen BJK alır diyorsun.
    GS alırsa 1 ay boyunca imzanda GS ile ilgili birşey olacak, BJK alırsa 1 ay boyunca benim imzam BJK ile ilgili olacak.
    Berabere biterse, hiçbirşey yapmıyoruz.
    Anlaştık. Tamam mı ?

Ayrıca arkamdan konuşmayın demiştim, ama gördüm ki konuşanlar olmuş ve çoğu bir kaç mesaj üstte belirttiğim gibi "Ergen" "Liseli" gibi ifadeler kullanmış, sadece komik oluyorsunuz

• Derbide favori mi olurmuş. Eski köye yeni adet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Zamanı siz seçin.

gel 1 ayına?

Heh, iyiki maçtan önce foruma bir girip bakayım demişim
    Tamam anlaştık ben GS alır diyorum, sen BJK alır diyorsun.
    GS alırsa 1 ay boyunca imzanda GS ile ilgili birşey olacak, BJK alırsa 1 ay boyunca benim imzam BJK ile ilgili olacak.
    Berabere biterse, hiçbirşey yapmıyoruz.
    Anlaştık. Tamam mı ?

Ayrıca arkamdan konuşmayın demiştim, ama gördüm ki konuşanlar olmuş ve çoğu bir kaç mesaj üstte belirttiğim gibi "Ergen" "Liseli" gibi ifadeler kullanmış, sadece komik oluyorsunuz

• gs bi 3-5 tane atsında görün siz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.